Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Νέες επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του Σπάρτακου

Νέες επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του Σπάρτακου Ιωαννίνων, στο ξεκίνημα των αγώνων της νέας χρονιάς:
Τζούντο
Στους πανελλήνιους αγώνες που διεξήχθησαν στην Αθήνα στις 4,5/03/2017 οι αθλητές του συλλόγου μας με θαυμάσια εμφάνιση κατέταξαν τον σύλλογο στυις πρώτες θέσεις. Αναλυτικά στα - 66 κ παίδων Α΄ ο Ευάγγελος Καλογήρου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και...
ο Φώτιος Ζυγούρης το ασημένιο, στα – 70 κ. νεανίδων η Βασιλείου Θεοφανία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στην κατηγορία των – 66 κ. εφήβων ο Καλογήρου Δημήτριος το χάλκινο μετάλλιο. Eπίσης στην κατηγ. – 60 κ. εφήβων ο Αχιλλέας Συγκούνας κατέλαβε την 5η θέση.
Ο αθλητής Ευάγγελος Καλογήρου με τον προπονητή κ. Αφεντούλη Βαφειάδη μετέχει σε κάμπιγκ στην Βαρκελώνη και στη συνέχεια στη Γαλλία προετοιμαζόμενος για του βαλκανικούς αγώνες του Ιουνίου.
Πάλη
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης γυναικών στην κατηγ. 55 κ. η Αικατερίνη Παπαθεοδώρου κατέλαβε την 4η θέση.
Στίβος
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου γυναικών η νεάνιδα Αλίκη Παδιώτη κατέλαβε την 6η θέση με επίδοση καλή για την ηλικία της.
φυσικά τους αιρετούς, δημοτικούς συμβούλους, προέδρους και εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων να παρακολουθήσουν την ημερίδα, δεδομένου ότι το θέμα είναι μείζον για το Ζαγόρι και ήδη «τρέχει» η προθεσμία για τυχόν υποβολή αντιρρήσεων επί των αναρτημένων δασικών χαρτών.