Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Στις 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πτήση από Κοπεγχάγη στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων!

Το 2017 θα  έχουμε 3500 αφίξεις, ενώ το 2018 οι αφίξεις θα φτάσουν τις 7000
Στις 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πτήση Charter,από την Κοπεγχάγη  στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.Ο αερολιμενάρχης κ. Βασίλης Μητσιμάρης, διαβεβαίωσε τους συνεργάτες της Apollo στην πρόσφατη επίσκεψη τους στα Γιάννενα, ότι τα θέματα δορυφορικής προσέγγισης αεροσκαφών, καυσίμων, πυροσβεστικού σταθμού, νέου πύργου ελέγχου, αίθουσας αποσκευών, parking αυτοκινήτων / λεωφορείων, καθιστικού χώρου, και χώρων....
εξυπηρέτησης, θα βρίσκονται όλα σε πλήρη ισχύ και ανάπτυξη πολύ πριν την πρώτη πτήση . Συγκεκριμένα διαβεβαίωσε ότι το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων θα κάνει τα πάντα ώστε να διασφαλίσει την ομαλή και άνετη διεξαγωγή όλων των πτήσεων του προγράμματος.Το ίδιο διαβεβαίωσε και ο Δήμος Ιωαννιτών, που σε άριστη συνεργασία και στήριξη της συγκεκριμένης συνεργασίας, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα διασφαλίσει και θα πραγματοποιήσει ότι χρειαστεί ώστε να αποτελέσει σημαντικό συντελεστή στην άψογη δραστηριοποίηση και επιχειρηματική δραστηριότητα της Apollo στην περιοχή.

3,500 αφίξεις
Οι συνεργάτες της Apollo, δήλωσαν & τόνισαν ότι αφενός πιστεύουν πολύ στον προορισμό μας (και όχι μόνο στις παραθεριστικές περιοχές), είναι πολύ ενθουσιασμένοι με το “Pilot Project Ioannina”, οι τέσσερις άξονες στους οποίους επενδύουν στην περιοχή είναι η Θάλασσα με τον ήλιο της, το Βουνό με τις δραστηριότητες, η Πόλη με την ζωή της, και η Εθνικότητα & Εθνική ταυτότητα του Ελληνισμού στην Σουηδία και αντίστροφα. Γι’ αυτούς τους λόγους πρόκειται το 2017 να έχουμε 3500 αφίξεις, το 2018 οι αφίξεις θα φτάσουν τις 7000 και το 2019 θα φτάσουμε τις 10000 αφίξεις. Πολύ σημαντικό κομμάτι (περίπου 30-40%) θα διαμένει σε 7νυχτα πακέτα στον Νομό Ιωαννίνων και κυρίως στους Ορεινούς όγκους.