Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

4ο ΝΒΑ Camp στα Γιάννενα!

10,11,12 Απριλίου 2017
Για τρία διαδοχικά χρόνια η ακαδημία μπάσκετ Ντούγιας πρωτοπορεί στην Ήπειρο και έφερε στα Ιωάννινα προπονητές και skills trainers, από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, από το NBA. Μετά από πολύ επιτυχημένες συνεργασίες με τον development coach Adam Branch (Indiana Pacers) και τον skills trainer Ryan Goodson (Goodson Basketball) τον Jonathan Reed συνεργάτη των Οκλαχόμα Θάντερ και ιδρυτή της ...
ακαδημίας OnPointHoops o Νίκος Ντούγιας και οι ακαδημίες Ντούγιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επιστροφή του συνεργάτη του 2 φορές ΜVP του ΝBA Στέφεν Κάρυ Ράιν Γκούντσον για την διεξαγωγή του 4ου ΝΒΑ Camp στα Ιωάννινα 10,11,12 Απριλίου 2017. Ο coach Ράιν επιστρέφει με νέο ασκησιολογιο πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους τους συμμετέχοντες για να μας μεταφέρει για ένα τριήμερο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.Στο 4ο NBA Camp τα παιδιά θα διδαχτούν τεχνικές του μπάσκετ που χρησιμοποιούνται στις ακαδημίες των Η.Π.Α. και θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την τεχνική τους ολοκληρωτικά καθώς το Camp θα περιλαμβάνει ασκήσεις shooting, dribble clinic, footwork,defense και rebounding. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μία ατομική αξιολόγηση και ο MVP του φετινού Camp θα λάβει ένα καταπληκτικό βραβείο. Ο αθλητής/αθλήτρια που θα ολοκληρώσει το Camp με την υψηλότερη αξιολόγηση θα κερδίσει ένα δώρο αξίας 200 ευρώ.
Το 4ο διαδοχικό NBA Camp για μία ακόμα φορά εκμεταλλεύεται τις γέφυρες που έχτισε ο Νίκος Ντούγιας κατά την διάρκεια της καριέρας του με κορυφαίους παίκτες και προπονητές και φέρνει στα Ιωάννινα καταξιωμένους επαγγελματίες που είναι σε μοναδική θέση να καθοδηγήσουν τα παιδιά τόσο τεχνικά όσο και ψυχολογικά καθώς είναι γνώστες του τι απαιτείται για να πετύχει ένας νεαρός αθλητής. Η μοναδική αυτή ευκαιρία καθώς και το βραβείο για τον φετινό MVP είναι κάτι που δίνει στα Camp της ακαδημίας μας κάτι το ξεχωριστό με το οποίο μας έχει ταυτίσει ο κόσμος.
Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο :
Τηλέφωνο: 6942560114
Εmail: ntougiasbc@gmail.com