Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Ήρθε το νέο Renault MEGANE

Δείτε το από κοντά στις εγκαταστάσεις της Α. Ζύγουρας ΑΕ
Στα τέλη Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η πανελλαδική παρουσίαση του Νέου Renault MEGANE στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών της Renault, η οποία σηματοδοτεί το εμπορικό λανσάρισμα του δημοφιλούς μοντέλου που συμπληρώνει ιδανικά τη γκάμα της Renault.Στις εγκαταστάσεις της Α. Ζύγουρας ΑΕ, εξουσιοδοτημένου διανομέα και επισκευαστή για το δίκτυο της Renault στα Ιωάννινα και στο...
Αγρίνιο, έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε το νέο μοντέλο και να ανακαλύψετε τις δυνατότητες και τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του που το καθιστούν ως την πλέον προηγμένη και ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία. Το υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο του νέου μοντέλου, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει και μιασειρά συστημάτων που ως στόχο έχουν την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης.Διατίθεται με κορυφαίους κινητήρες, βενζίνης με κυβισμό 1.2 turbo 100hp και 130hp και πετρελαίου 1.5 Diesel 110hp και 1.6 Diesel 130hp. Επίσης διατίθεται και η κορυφαία έκδοση Renault Megane GT με κυβισμό 1.6 Turbo 205hp (βενζίνη) και 1.6 Turbo 165hp (diesel) με το καινοτόμο σύστημα τετραδιεύθυνσης!
Επικοινωνήστε τώρα στο 26510 91474 ή με email στο Renault.zigouras@gmail.com για να γνωρίσετε από κοντά το ΝΕΟ RENAULT MEGANE.