Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Χρήστου Τερζίδη

Σε μια ευχάριστη εκδήλωση στον φιλόξενο χώρο του Καφέ Καπλάνειο, ο συγγραφέας Χρήστος Τερζίδης, παρουσίασε το νέο του βιβλίο «Franklin killer on the road» Πρόκειται για ένα εξαιρετικό και ενδιαφέρον, αστυνομικό μυθιστόρημα που οι λάτρεις του είδους θα απολαύσουν την ανάγνωσή του, εφ όσον κυριολεκτικά σε «κρατάει» απο την αρχή έως το τέλος με τις απρόβλεπτες ανατροπές του. Το ύφος του είναι...
απλό, ευθύ και ειλικρινές, η πλοκή προσεγμένη, ενώ «τα πρόσωπα του βιβλίου είναι όλα πραγματικά» όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο συγγραφέας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως και να πρόκειται για μια αληθινή ιστορία... Για το βιβλίο, τον συγγραφέα, αλλά και άνθρωπο Χρήστο Τερζίδη μίλησαν ο δημοσιογράφος - ποιητής Μίλτος Γήτας και ο ιδιοκτήτης του ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ- BAZAAR BOOKSPOT Αλέκος Καρύτσας, χαρακτηρίζοντας τον σαν τον πιο αντισυμβατικό συγγραφέα της γενιάς του. Το βιβλίο κυκλοφορεί από την ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ και διατίθεται στα Ιωάννινα απο το ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ- BAZAAR BOOKSPOT, στην οδό Κάνιγγος και Αβέρωφ, παραπλεύρως ξενοδοχείου Μητρόπολις.
 ***Ο Χρήστος Τερζίδης γεννήθηκε στην Κολωνία της τότε Δυτικής Γερμανίας και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Στα τέλη της δεκαετίας του '80 ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και τη μουσική δημοσιογραφία. Το 1991 προχώρησε στην έκδοση του InRock, που ήταν το πρώτο freepress magazine το οποίο κυκλοφόρησε σε πανελλαδικό επίπεδο και άνοιξε τον δρόμο αυτής της γενιάς των εντύπων. Το 2003 ίδρυσε το Hood, με κύριο αντικείμενο την ελληνική hiphop σκηνή και το urban lifestyle. Από τις αρχές της δεκαετίας του '90 ασχολείται με τη διοργάνωση συναυλιών και το management μουσικών καλλιτεχνών. Έχει στο ενεργητικό του χιλιάδες εκδηλώσεις με δημοφιλείς καλλιτέχνες. Κάτω από το management του πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες ,όπως ο STAN, οι My Excuse και οι Professional Sinnerz, σημείωσαν επιτυχημένη καριέρα και μερικοί αναδείχθηκαν σε σταρ. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια στη Νέα Υόρκη όπου έχει ξεκινήσει τις αντίστοιχες δραστηριότητες.