Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Χειμερινές αποδράσεις με τον υδράργυρο στους μηδέν;

...πριν ξεκινήσετε επισκεφθείτε το Κέντρο Ελαστικών, Ζαντών και Αμορτισέρ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ!
H εταιρεία ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΕ, δραστηριοποιείται από το 1989 στην εμπορία ελαστικών και ζαντών. Με σημεία εξυπηρέτησης μέσω των συνδεδεμένων εταιρειών, σε Ιωάννινα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, καθώς και των μονάδων κινητού Service, η ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΕ καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων σε ότι αφορά τους τροχούς του αυτοκινήτου.
Κύριο χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η πελατοκεντρική εξυπηρέτηση, γεγονός που...
επιβεβαιώνεται κυρίως από το μεγάλο βαθμό πίστης των πελατών της και ενισχύεται σε συστηματική βάση με συνεχή εκπαίδευση όλων των στελεχών και πιστοποίησης της ολοκληρωμένης ποιοτικής λειτουργίας από αναγνωρισμένους διεθνείς φορείς (TUV AUSTRIA HELLAS).
Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας και τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με το επίπεδο εμπειρίας που έχει αποκτηθεί από τα 27 συναπτά έτη αδιάλειπτης και επιτυχημένης λειτουργίας και έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 50000 οχήματα, η ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΕ μπορεί δίκαια να υπερηφανεύεται ότι αποτελεί εγγύηση και σίγουρη επιλογή.
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
Χονδρικό εμπόριο και διανομή ελαστικών, ζαντών και αμορτισέρ.
Λιανική πώληση ελαστικών, ζαντών και αμορτισέρ, για παντός τύπου οχήματα (Ι.Χ., Φορτηγά, Γεωργικά μηχανήματα, μηχανές κλπ.)
Τοποθέτηση αμορτισέρ.
Επισκευές και συντηρήσεις ελαστικών, ζαντών και αμορτισέρ.
Ευθυγράμμιση με υπερσύγχρονα μηχανήματα.
Ζυγοστάθμιση με υπερσύγχρονα μηχανήματα
Κέντρο Ελαστικών, Ζαντών και Αμορτισέρ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ
10ο χλμ. Ιωαννίνων – Άρτας, Ιωάννινα
Τηλ:2651091450
Απολαύστε με ασφάλεια τις χαρές του χειμώνα!