Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Ήρθε το νέο Nissan Pulsar!

Δείτε το Nissan Pulsar από κοντά και κάντε ένα test drive στην έκθεση της Nissan Γιάννα Καλλή ΕΠΕ 

Με το νέο Pulsar, η Nissan θέτει υψηλούς στόχους στην μικρομεσαία κατηγορία, φέρνοντας ένα παραδοσιακό χάτσμπακ, που προβάλει στοιχεία όπως η άνεση και η ευρυχωρία, αλλά και η εξαιρετική οικονομία κίνησης. 
Το Pulsar είναι το μοντέλο εκείνο μέσω του οποίου η Nissan επιστρέφει από το 2006 και το τέλος του Almera στα μικρομεσαία χάτσμπακ αυτοκίνητα που προβάλλουν… παραδοσιακές αξίες, όπως η άνεση, η ευρυχωρία και η αξιοπιστία. Τοποθετείται στη γκάμα κάτω από το Qashqai, διαθέτοντας τους...
ίδιους κινητήρες βενζίνης (1,2 turbo) και πετρελαίου (1,5 dCi), αλλά και τα ίδια προηγμένα στοιχεία τεχνολογίας ασφαλείας του Nissan Safety Shield. Ο πετρελαιοκινητήρας του Pulsar είναι ένας από τους πιο γνωστούς, αλλά και πιο αξιόλογους compact diesel της αγοράς. Πρόκειται για το 8βάλβιδο μηχανικό σύνολο των 1.461 κ.εκ. της Nissan, στην πλέον αναβαθμισμένη εκδοχή του με 110 ίππους και κυρίως, αυξημένη ροπή 260 Nm διαθέσιμων από τις 1.750 σ.α.λ.  Ο κινητήρας αυτός συνοδεύεται από ένα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, που διαθέτει σχετικά μακριά κλιμάκωση ώστε να προσφέρει οικονομία κίνησης χωρίς να «πνίξει» τις επιδόσεις, ενώ προσφέρει και αρκετά καλή αίσθηση από τον επιλογέα. Στην πράξη, ο κινητήρας αποδεικνύεται ιδιαίτερα «ζωντανός», με μεστό τράβηγμα από χαμηλά και αρκετά γραμμική απόδοση της προσφερόμενης δύναμης και ροπής, μέχρι το υψηλότερο φάσμα περιστροφής του.  Οι επιδόσεις που προσδίδει στο Pulsar είναι πολύ καλές για την κατηγορία, με το 0-100 χλμ./ώρα να απαιτεί μόνο 10,2 δλ. και τις ρεπρίζ να είναι αντίστοιχα σβέλτες. Στο κομμάτι της κατανάλωσης, η μέση τιμή είναι μόνο 3,6 λτ./100 χλμ. Δείτε το Nissan Pulsar από κοντά και κάντε ένα test drive στην έκθεση της Nissan Γιάννα Καλλή ΕΠΕ. 5o χλμ Ιωαννίνων- Αθηνών, Ιωάννινα Τηλ. 2651085180.