Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Τα μεγαλύτερα ονόματα στους αφυγραντήρες είναι στην Ηλεκτραγορά Welcome Stores!

Με τέτοια ποικιλία σε αφυγραντήρες και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, θα στεγνώσεις τους τοίχους και όχι... τις τσέπες σου!

Τα μεγαλύτερα ονόματα στους αφυγραντήρες είναι στην Ηλεκτραγορά Welcome Stores σε μόνιμα χαμηλές τιμές για όλο το χειμώνα! Εξοικονομήστε χρήματα από τη θέρμανση και καταπολεμήστε πονοκεφάλους και ασθένειες, μειώνοντας την υγρασία του σπιτιού σας. Και μην ξεχνάτε: οι περισσότεροι αφυγραντήρες διαθέτουν λειτουργία στεγνώματος ρούχων. Τέρμα η αναμονή για μια ηλιόλουστη μέρα το χειμώνα! Τέρμα και η μυρωδιά από τα...
τζάκια στα ρούχα!
- Juro Pro: Ο πιο οικονομικός σε κατανάλωση αφυγραντήρας της αγοράς και με το πιο μεγάλο δοχείο έρχεται ανανεωμένος και με τέσσερα στάδια καθαρισμού του αέρα!
- Gree: Η πολύ γνωστή εταιρία από το χώρο του κλιματισμού κάνει επέλαση και στον αφυγραντήρα με 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα μοντέλα της!
- Inventor: Άλλη μία εταιρία που από το χώρο του κλιματισμού μεταπήδησε στους αφυγραντήρες. Με λύσεις που ξεκινούν από τα 149€ και με 3 χρόνια εγγύηση! Πολυδιαφημισμένη στο χώρο του internet αλλά και με πολύ καλές κριτικές!
- Olimpia Splendid: Όσοι ξέρουν τον αφυγραντήρα από παλιά και όχι τα δύο τελευταία χρόνια που έγινε μόδα, αγοράζουν Olimpia Splendid με κλειστά μάτια! Εκτός του ότι είναι οι πιο αθόρυβοι της αγοράς, διαθέτουν σύστημα αποφυγής βλαβών από τη διαφορά στην τάση του ρεύματος, ενώ η κατανάλωσή τους, τους κατατάσσει στους πιο οικονομικούς! Και με δωρεάν επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια συνολικά!
- Delonghi: Παλιά... καραβάνα και αυτή στο χώρο! Με νέα μοντέλα φέτος, όλα εύκολα στη χρήση και όλα πιο οικονομικά!
- Philco: Ένα ακόμα μεγάλο όνομα, πλέον με ιονιστή και 5 χρόνια εγγύηση στα νέα μοντέλα!
- Toyotomi: Μόλις έφθασαν και οι πρώτοι αφυγραντήρες από την Toyotomi με τιμές… σοκαριστικά χαμηλές: Από 119€!!!
Ηλεκτραγορά Welcome Stores
Στα Ιωάννινα με δύο καταστήματα:
Χρ. Κατσάρη 20, πριν τη ΔΕΗ, τηλέφωνο 26510-83555
Κοραή 4, στο κέντρο των Ιωαννίνων, τηλέφωνο 26510-34567