Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Νέο Nissan MICRA : Η επανάσταση μόλις άρχισε…

Με το ντεμπούτο του ολοκαίνουργιου MICRA στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η Nissan επαναπροσδιορίζει πλήρως το τι σημαίνει MICRA με τρόπο τολμηρό και… επαναστατικό!"Όταν το πρώτο MICRA εμφανίστηκε πριν από 30 χρόνια περίπου, σηματοδότησε μια επανάσταση στην κατηγορία των μικρών hatchback και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο για την Nissan. Η πέμπτη γενιά MICRA είναι εξίσου επαναστατική και θα...
αυξήσει τις προσδοκίες το πελατών για το τι μπορεί να τους προσφέρει ως ένα hatchback "δήλωσε ο Carlos Ghosn, Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan Motor Company. "Ακολουθώντας τα χνάρια ξεχωριστών αυτοκινήτων όπως τα Qashqai και Juke, το τελευταίας γενιάς MICRA ενισχύει τη θέση της Nissan ως ηγέτιδας στο σχεδιασμό αυτοκινήτων. Δείχνει επίσης την πρόθεσή μας να ανταγωνιστούμε στην κορυφή της κατηγορίας Β στην Ευρώπη, που αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ανταγωνιστική κατηγορία B σε όλο τον κόσμο. "Η μοναδική εμφάνιση του νέου MICRA συνδυάζεται με μια επιλογή από 10 μοναδικά και ζωντανά εξωτερικά χρώματα, περιλαμβανομένου και του Energy Orange. Πρόσθετες εξωτερικές και εσωτερικές επιλογές εξατομίκευσης επιτρέπουν τη δημιουργία 125 διαφορετικών παραλλαγών, με τους μελλοντικούς τυχερούς ιδιοκτήτες να έχουν το μοναδικό πλεονέκτημα να σφραγίσουν με το δικό τους στυλ το νέο τους MICRA.Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην άνεση του οδηγού, με μια χαμηλότερη θέση οδήγησης για μια πιο ασφαλή αίσθηση χειρισμού στο δρόμο. Χάρη στην ακόμα καλύτερη ρύθμιση του καθίσματος του οδηγού, στο πλήρως ρυθμιζόμενο τιμόνι, αλλά και στη βέλτιστη τοποθέτηση των πεντάλ και του επιλογέα ταχυτήτων, γίνεται ακόμα πιο εύκολο για όλους τους οδηγούς να επιτύχουν την ιδανική θέση οδήγησης. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το εκτεταμένο πλάτος και μεταξόνιο του αυτοκινήτου, έχουν ως αποτέλεσμα την επίτευξη μιας ευρυχωρίας στην καμπίνα που είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία. Παράλληλα, το κυρτό σχήμα στο ταμπλό δίνει στην καμπίνα μια ανάλαφρη, κομψή και ευρύχωρη αίσθηση.

Τεχνολογία αιχμής
Ένα ακόμα αποκλειστικό χαρακτηριστικό του νέου MICRA αποτελεί το νέο ηχοσύστημα έξι ηχείων Bose® Personal®, που αναπτύχθηκε μετά από στενή συνεργασία με τη Nissan. Αυτό, το πρώτο στο είδος του ηχοσύστημα, έχει βελτιστοποιηθεί με δύο ηχεία Bose UltraNearfield ™ όπου σε συνδυασμό με τo Bose PersonalSpace ™Virtual Audio Technology (Εικονική Τεχνολογία Ήχου) που ενσωματώνεται στο προσκέφαλο του καθίσματος του οδηγού, προσφέρει μια αξεπέραστη εμπειρία ακρόασης. Παράλληλα, οι επιβάτες απολαμβάνουν την τέλεια ακουστική από τα νέα ηχεία Bose Super65 που έχουν τοποθετηθεί στις μπροστινές πόρτες, όπως και από τα tweeters στην καμπίνα.Συν τοις άλλοις, το νέο MICRA εφοδιάζεται με μια κεντρική έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών που παρέχει πρόσβαση στα συστήματα ήχου και δορυφορικής πλοήγησης, στο κινητό τηλέφωνο, σε εφαρμογές έξυπνων συσκευών, όπως και στο Siri voice control της Apple μέσω του CarPlay.Στο νέο MICRA περιλαμβάνονται τα συστήματα Active Ride Control για βελτιωμένη οδηγική άνεση και Active Trace Control για μειωμένη υποστροφή και πιο άμεσο χειρισμό, συνδυάζοντας την απόλαυση με την αυτοπεποίθηση για τον οδηγό του. Επιπλέον, το νέο Nissan MICRA εξοπλίζεται με ένα νέο ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης που προσφέρει εξαιρετική αίσθηση του τιμονιού, σε συνδυασμό με υψηλό βαθμό απόκρισης.