Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

ΗΠΕΙΡΟΣ: Αρκετά ζεστή ολόκληρη η νέα εβδομάδα

Αναλυτική πρόγνωση καιρού για όλες τις περιοχές
Θα συνεχιστεί ο καλός καιρός τη νέα εβδομάδα με τον υδράργυρο να ξεπερνά τοπικά τους 35 βαθμούς, ενώ δεν θα λείπουν και οι τοπικές μπόρες στα ορεινά. Πιο αναλυτικά:Ηλιοφάνεια θα επικρατεί τη Δευτέρα (4.7.2016) σε ολόκληρη την Ήπειρο, ενώ λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στο εσωτερικό μετά το μεσημέρι με πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές μπόρες σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα...
κυμανθεί από 21 έως 35 στα πεδινά τμήματα, 16 έως 33 στα ημιορεινά, 22 έως 32 στις παράκτιες περιοχές και από 14 έως 30 στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ.Την Τρίτη (5/7) και την Τετάρτη (6/7) θα συνεχιστεί η κακοκαιρία και η ζέστη στην περιοχή μας, .με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά όπου, κυρίως την Τετάρτη, θα εκδηλωθούν μικρής διάρκειας βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία σε επίπεδα της Δευτέρας θα φτάσει τοπικά τους 34 με 35 βαθμούς στα πεδινά, στους 33 στα ημιορεινά, στους 32 βαθμούς στις παραθαλάσσιες περιοχές και τους 29 με 30 στα ορεινά.
Την Πέμπτη(7/7) και την Παρασκευή (8/7) θα επικρατεί ζεστός καιρός, με λιγότερες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά και με πολύ μικρή πιθανότητα για τοπικές μπόρες.Αναλυτική πρόγνωση καιρού για περιοχές της Ηπείρου: