Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ- Αυτό που κατάφερε ο ΠΑΣ ήταν πάρα πολύ δύσκολο

Ο Γιάννης Πετράκης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έγινε ο μακροβιότερος προπονητής της ομάδας και δηλώνει τιμή γι’ αυτή την επιτυχία.Ο προπονητής των Γιαννιωτών μίλησε για την επόμενη μέρα της επέκτασης του συμβολαίου του και για τη νέα χρονιά που έρχεται για τον ΠΑΣ και θα στηριχτεί απόλυτα στην φιλοσοφία που ήδη έχει η ομάδα.Σε αυτή την ιδεολογία θα προστεθούν και οι φιλοδοξίες του ίδιου αλλά και του κόσμου, χωρίς ωστόσο η ομάδα να χάσει τον ρεαλιστικό στοιχείο που ...

την διακατέχει!Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στον ΣΠΟΡ FM 94.6:
Για το γεγονός ότι είναι ο μακροβιότερος προπονητής του ΠΑΣ και για τα πλάνα που κάνει για το μέλλον: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα αυτό. Πρέπει να είμαστε πάντα ρεαλιστές και να βλέπουμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Αυτό που κατάφερε ο ΠΑΣ ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Για να ανέβεις κάπου θέλει μεγάλη προσπάθεια, για να διατηρηθείς είναι ακόμα πιο δύσκολο, αλλά και για να κάνεις βήμα μπροστά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να διασφαλιστεί αυτό που έχουμε κάνει αυτά τα χρόνια και πάνω σε αυτό πρέπει να μπει ό,τι είναι εφικτό. Δεν είναι εύκολο, διότι υπάρχουν πολλοί αντίπαλοι σε αυτήν την κατεύθυνση, με αυτούς τους στόχους. Είναι πολλοί αριθμητικά και έχουν και μεγάλες δυνατότητες».Για τον τρόπο που θα χτιστεί ο νέος ΠΑΣ, καθώς πλέον δεν έχει περιορισμό στις μεταγραφές: «Η φιλοσοφία του προέδρου, αλλά και των υπολοίπων στην ομάδα, δεν θα αλλάξει λόγω της άδειας, διότι είναι και θέμα βιωσιμότητας. Έχουμε και συμβόλαια που λήγουν. Πάνω σε αυτήν τη φιλοσοφία θα κινηθούμε, γνωρίζοντας τις φιλοδοξίες και του κόσμου, ενώ υπάρχουν και οι δικές μας. Να μας βοηθήσει και ο Θεός για να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε, να πιάσουν και οι επιλογές μας».
Για την εικόνα των ομάδων στα play off: «Όλα είναι ανοιχτά για εμένα. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, έχουνε έρθει και παιδιά. Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίο ρόστερ, αλλά δεν έχει σταθερότητα και υπάρχει πάντα ο προβληματισμός για το πώς θα εμφανιστεί στο επόμενο παιχνίδι. Η εικόνα που είχε η ΑΕΚ δεν ήταν αυτή που της αρμόζει, εμφανιστήκαν χωρίς κίνητρο στο τελευταίο ματς, αλλά δεν νομίζει να συμβεί ξανά αυτό. Και οι τρεις ομάδες είναι μεγάλες ομάδες και νομίζω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες».