Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Στη "φάκα" Αλβανοί ληστές με… εθνικιστικές διασυνδέσεις!

Στη δημοσιότητα, δίνονται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 16 Αλβανών και ενός Έλληνα, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ένοπλες ληστείες και διακεκριμένες κλοπές σε οικίες στην Αττική και στην περιφέρεια και εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της ληστείας και της θανατηφόρας ληστείας, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της αντίστασης καθώς και για παράβαση των....
νόμων περί όπλων (οπλοφορία και οπλοκατοχή) και περί ναρκωτικών.Η συγκεκριμένη σπείρα είναι υπεύθυνη για δεκάδες ληστείες σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων με ένοπλες εισβολές μέσα στα σπίτια, ενώ σε μία περίπτωση στα Μελίσσια γρονθοκόπησαν μέχρι θανάτου μία 84χρονη!

Εθνικισμός στο...Facebook
Σειρά ερωτημάτων προκαλούν στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει στο Facebook οι αλβανοί ποινικοί.Στις φωτογραφίες αυτές απεικονίζονται καλάσνικοφ και άλλα όπλα με φόντο την αλβανική σημαία, πρόσωπα με κουκούλες που κρατούν ''εθνικιστικά'' σύμβολα της γειτονικής χώρας, χρήματα πιθανόν από τις ληστρικές επιδρομές, φωτογραφίες κρατουμένων από ελληνικές και αλβανικές φυλακές, αλλά και σειρά στιγμιότυπων με ρίψη μολότοφ κατά αστυνομικών των ΜΑΤ.Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες συνοδεύονται με ''διθυραμβικά σχόλια'', ενώ σε μία εξ αυτών, που απεικονίζεται σημαντικός αριθμός από όπλα, ο αλβανός ποινικός σχολιάζει ''Πλήρης. Ευχαριστούμε τον θεό''.