Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

ΠΩΓΩΝΙΑΝΗ-Κοντά στα παιδιά της "Κιβωτού",το Σωματείο Φωτογράφων Ιωαννίνων

Το Σωματείο Φωτογράφων Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των συνεργασιών και συνεργειών με φορείς και θεσμούς της περιφερειακής ενότητας Ιωαννίνων, εγκαινιάζει μια σειρά επισκέψεων και συναντήσεων. Σκοπός αυτών είναι η ενημέρωση, η γνωριμία, η ανταλλαγή απόψεων, η εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που αφορούν τον κλάδο μας, κ.α.
Με αφορμή αυτήν την δραστηριότητα, εκπρόσωποι του Σωματείου και μέλη του Δ.Σ, ο πρόεδρος κ. Τσιγκούλης Παναγιώτης, ο αντιπρόεδρος κ. Βαφιάς Δημήτρης, η ταμίας κ. Παππά Παρασκευή, επισκέφθηκαν την Κιβωτό του Κόσμου στην Πωγωνιανή, τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016, όπου έλαβαν χώρα τα εξής:

1. Έγινε ξενάγηση στου χώρους και τα εργαστήρια της δομής, από την διευθύντρια, κοινωνική λειτουργό Άντυ Θεοδωρακοπούλου.
2. Έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν τη φιλοξενία των παιδιών, την εκπαίδευσή τους, τον ελεύθερο χρόνο τους. Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η παράδοση σεμιναρίων φωτογραφίας στα παιδιά της Κιβωτού, δωρεάν, από μέλη του Σωματείου μας.
4. Συμφωνήθηκε συνεργασία σχετικά με τη φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων της δομής, αρχής γενομένης την φωτογραφική κάλυψη της Βάπτισης παιδιών, που θα γίνει το ερχόμενο Καλοκαίρι.
5. Παραδόθηκε ένα συμβολικό, όσο και πρακτικό δώρο, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή compact, υψηλής ανάλυσης, με δυνατότητα καταγραφής video, εύκολης χρήσης ακόμη και από τα παιδιά. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα καταγραφής των στιγμών και των δραστηριοτήτων, στην καθημερινή ενασχόληση των παιδιών.