Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ:37 τουριστικούς πράκτορες από την Ρουμανία υποδέχθηκε ο Δήμαρχος

37 τουριστικούς πράκτορες από την Ρουμανία υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας την Τρίτη το βράδυ σε μια ζεστή και ιδιαίτερα ευχάριστη συνάντηση συνεργασίας.
Οι Τουριστικοί Πράκτορες φιλοξενούνται στην πόλη μας από την Ένωση Ξενοδόχων κατόπιν της σχετικής παρουσίας του Δήμου μας στην Έκθεση Τουρισμού στο Βουκουρέστι τον περασμένο Φεβρουάριο.Τους Τουριστικούς Πράκτορες συνόδευε ο Τουριστικός Πράκτορας κ. Μπ. Μπράμος ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των Βαλκανίων.Στην συνάντηση παραβρέθηκαν από τον...
Σύλλογο Ξενοδόχων ο πρόεδρος κ. Ιωσήφ Ντούσκας, ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Ανατολιωτάκης και ο γραμματέας κ. Νίκος Γιαννακόπουλος ενώ από την πλευρά του Δήμου Πρέβεζας ο εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος για θέματα τουρισμού και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής κ. Ευάγγελος Συγκούνας και ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Νίκος Αναγνώστου.Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα με όλες τις πλευρές να δηλώνουν την ειλικρινή τους διάθεση για μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία. Όλοι οι τουριστικοί πράκτορες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις ομορφιές της περιοχής μας, για την φιλοξενία και την ζεστασιά των κατοίκων και δήλωσαν λάτρεις του πολιτισμού και της ιστορίας μας.Ο Δήμαρχος Πρέβεζας στον σύντομο χαιρετισμό του αφού παρουσίασε τα σημαντικά ιστορικά, μορφολογικά και πολιτισμικά στοιχεία της περιοχής μας δήλωσε πως με αγαστή συνεργασία όλων των φορέων του τουρισμού και σε κλίμα εξωστρέφειας και επαγγελματισμού μπορούμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη μέσα από το στοχευμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου μας και τις δράσεις των επαγγελματιών και φορέων.