Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Αύριο κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου, «Θέμα Χρόνου», με το περιοδικό «MY tv»

Τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του ομωνύμου τραγουδιού,έγιναν στα Ζαγοροχώρια,σε σκηνοθεσία του Μενέλαου Συκοβέλη

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Φοίβος κυκλοφορούν αύριο τον καρπό της δισκογραφικής τους συνάντησης και εμείς σας αποκαλύπτουμε τη λίστα των τραγουδιών που θα περιέχει το CD!Το νέο άλμπουμ του δημοφιλούς και αγαπημένου καλλιτέχνη γίνεται πραγματικότητα μετά από μία πυρετώδη και πολύμηνη προετοιμασία. Τα πρωταρχικά δείγματα της δουλειάς τους αναδύθηκαν με «Μια Καλησπέρα» που σάρωσε και εξακολουθεί να σαρώνει. Το επόμενο single με τίτλο «Θέμα Χρόνου» συναρπάζει ολοένα περισσότερο ημέρα με την ημέρα και προσφέρει τον  τίτλο του στο δίσκο.Τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του ομωνύμου τραγουδιού,έγιναν στα Ζαγοροχώρια,σε σκηνοθεσία του Γιαννιώτη Καλλιτέχνη Μενέλαου Συκοβέλη.Ανακαλύψτε πρώτοι, πριν από...
όλους, το «Προσχηματικά», άλλο ένα τραγούδι από το νέο CD του Γιάννη Πλούταρχου!Ο Φοίβος, ο εμπνευστής των ανεπανάληπτων επιτυχιών, σμιλεύει τις συνθέσεις και δίνει τους στίχους σε επιλεγμένα κομμάτια. Το σύνολο των στίχων (υπο)γράφει η απαράμιλλη πένα της Ελένης Γιαννατσούλια.Το άλμπουμ «Θέμα Χρόνου» περιλαμβάνει τα εξής τραγούδια:
Προσχηματικά
Θέμα Χρόνου
Μια Καλησπέρα
Φονιάς
Ούτε Στον Εχθρό Μου
Θανατηφόρες Δόσεις
Το ‘Χω Σε Κακό
Στο Υπογράφω
Μ’ Έχει Πάρει Από Κάτω
Φωταγωγός
Άσε Με
Δεν Έχει Νόημα
Δώδεκα ακαταμάχητα μουσικά κομμάτια που υπόσχονται ανεξίτηλες και ενθουσιώδεις διαδρομές σε όλες τις συναισθηματικές εκτάσεις.Η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου, «Θέμα Χρόνου», κυκλοφορεί από τη Heaven Music την Πέμπτη 24 Μαρτίου με το περιοδικό «MY tv» και σε όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες μουσικής. Άμεσα, ο δίσκος θα βρεθεί και στα ράφια των δισκοπωλείων.