Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Μόνο η υποψηφιότητα του Σάκη Βλέτσα είναι σίγουρη για τις εκλογές στην τοπική ΝΟΔΕ

Μέχρι τις 12 Απριλίου οι αιτήσεις για τη ΝΟΔΕ - Στις κάλπες την Κυριακή οι νεοδημοκράτες για τις νέες ΔΗΜ.Τ.Ο. και ΔΗΜ.Τ.Ε.

Μέχρι σήμερα μία μόνο υποψηφιότητα, αυτή του Μητσοτακικού πολιτικού μηχανικού και πρώην δημάρχου, Σάκη Βλέτσα, έχει κατατεθεί για τις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 17 Απριλίου, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην τοπική ΝΟΔΕ. Στα υπόψη υπάρχει πάντα η πιθανολογούμενη υποψηφιότητα του Σπύρου Βασιλείου, που προέρχεται από το πολιτικό περιβάλλον του πρώην βουλευτή, Σταύρου Καλογιάννη, που στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές στήριξε ανοιχτά σε τοπικό επίπεδο την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Από την άλλη, καθημερινά...
χάνει ολοένα και πιο πολύ έδαφος, η φημολογούμενη υποψηφιότητα του απόστρατου, Μιχάλη Μπίγγου, ο οποίος πιθανότατα χάνει το... τρένο της κούρσας για τη θέση του νέου προέδρου. Εν τω μεταξύ, την προσεχή Κυριακή, 3 Απριλίου 2016, από τις 10:00 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.), Μελών Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε.) και Συνέδρων της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Ιωαννίνων. Στη διαδικασία, δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της κάθε Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης.