Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Κλειστά τα ταμεία της ΔΕΥΑΙ για τη δοκιμαστική λειτουργία νέου συστήματος λογισμικού

Στο πλαίσιο της πολιτικής που υλοποιεί με επιμονή και συνέπεια η Δημοτική Αρχή για την εξυγίανση της ΔΕΥΑΙ και την αναβάθμιση της λειτουργίας της επιχείρησης, εντάσσεται και η εγκατάσταση νέων λογισμικών συστημάτων, διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ένα τμήμα του συστήματος που αφορά σε διαδικασίες που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση των πολιτών, πρόκειται να εγκατασταθεί σε δοκιμαστική λειτουργία από σήμερα.Εξαιτίας αυτής της διαδικασίας, από αύριο Παρασκευή 1 Απριλίου έως και την Τρίτη 5 Απριλίου θα είναι κλειστά για το κοινό τα ταμεία της ΔΕΥΑΙ, που λειτουργούν στα παλιά γραφεία της επιχείρησης στην οδό Ελ. Βενιζέλου 4 και στα...
νέα γραφεία της επιχείρησης στη Ριζάρειο Πολιτεία (οδός 8ης Μεραρχίας 3) , όπως επίσης θα παραμείνει κλειστή για το κοινό η Υπηρεσία Εκμετάλλευσης- Εξυπηρέτησης Καταναλωτών που βρίσκεται στην οδό 8ης Μεραρχίας 3. Τα ταμεία και η υπηρεσία εξυπηρέτησης θα επαναλειτουργήσουν την Τετάρτη 6 Απριλίου.Τα ταμεία της ΔΕΥΑΙ που λειτουργούν σε Ανατολή και Κατσικά θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό από την Παρασκευή 1 Απριλίου έως και την Παρασκευή 8 Απριλίου. Θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 11 Απριλίου.Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ, Μάκης Χρυσοστόμου, ζήτησε την κατανόηση των συμπολιτών για την ολιγοήμερη ταλαιπωρία σημειώνοντας ότι «με το νέο λογισμικό όχι μόνο αναβαθμίζεται η λειτουργία της ΔΕΥΑΙ, αλλά θα εξυπηρετούνται καλύτερα και οι πολίτες».