Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ-Κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων

Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2016 ,στο κέντρο ΚΑΛΥΒΑ στο Κανάλι Πρέβεζας ,ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κ. Χαρίσης Αναστασίου και ο Γ. γραμματέας Δ.Σ κ. Δημήτρης Ευθυμίου , παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχτηκαν τα μέλη της Ομοσπονδίας σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης ο οποίοςενημέρωσε τους επαγγελματίες του κλάδου για τον...
κύκλο εξορμήσεων της περιφέρειας Ηπείρου σε Βαλκανικές χώρες με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας τόσο του τουριστικού προϊόντος όσο και των Ηπειρωτικών προϊόντων. Τόνισε την ανάγκη σύνδεσης τουρισμού με τον πρωτογενή τομέα και προώθησης του προορισμού της Ηπείρου συνολικά.Παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης , ο πρόεδρος του Επιμελητήριου κ. Γιάννης Γιαμάς , ο κ. Δημήτρης Κώτσης προϊστάμενος ΟΑΕΔ ,η κ. Αναστασία Καπετζώνη υπεύθυνη προγράμματος κοιν. Τουρισμού και η κ. Ελένη Κολιοφώτη πρόεδρος Ι.Α.Τ.Π.ΑΝ.