Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

ΓΙΑΝΝΕΝΑ :"Τσίρκο" στην κοπή πίτας της Νέας Δημοκρατίας!

Έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Β. Κοσμά και του Λ. Αυγενάκη που απολογούμενος, έριξε την ευθύνη της γκάφας του στην πρόεδρο της ΝΟΔΕ!
Οι αντιδήμαρχοι της δημοτικής αρχής Μπέγκα κ.κ. Κολόκας και Λίοντος,μαζί με τον
Άρη Μπαρτζώκα και τον Γ.Παπαγιάννη,στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας


Άνω-κάτω έγινε χθες η αίθουσα του ξενοδοχείου όπου κοβόταν η πίτα της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων. Μέσα σε ένα κλίμα που μύριζε από νωρίς μπαρούτι, η ατμόσφαιρα μόνο εορταστική δεν ήταν. Και ενώ όλοι περίμεναν στα πηγαδάκια της εκδήλωσης να κυριαρχεί το ερώτημα για το ποιοι τελικά θα κατέβουν ως υποψήφιοι για την αρχηγία της τοπικής ΝΟΔΕ, μία... "γκάφα" του αν. Γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ. και βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, κατά την προσφώνησή που έκανε στην αρχή της ομιλίας του, στάθηκε η αιτία για να γίνει -στο τέλος της εκδήλωσης- κυριολεκτικά χαμός! Πιο συγκεκριμένα, ο Λ. Αυγενάκης προσφώνησε με ιδιαίτερα επαινετικό τρόπο τους αντιδημάρχους του δήμου Ιωαννιτών, Παντελή Κολόκα και Γιάννη Λιόντο, αγνοώντας όμως...
ταυτόχρονα τον αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου, Γιάννη Καραμπίνα, που είναι και πολιτευτής της Ν.Δ! Το γεγονός αυτό δεν πέρασε ασχολίαστο από το δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Γκόντα στο δήμο Ιωαννιτών, Βασίλη Κοσμά, ο οποίος σε έντονο ύφος και φανερά εκνευρισμένος ζήτησε το λόγο από τον Λ. Αυγενάκη και ταυτόχρονα του υπενθύμισε ότι η Ν.Δ. στο δήμο Ιωαννιτών εκπροσωπείται από την "Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία" και όχι από τους δύο αντιδημάρχους της παράταξης Μπέγκα και τον πρώην πρόεδρο της τοπικής Ν.Ε. ΛΑ.ΟΣ, Γιάννη Παπαγιάννη που τους συνόδευε. Σε ρόλο... διαιτητή-πυροσβέστη, παρενέβη ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, όμως απολογούμενος ο Λ. Αυγενάκης απάντησε ότι δεν γνωρίζει τοπικά την αυτοδιοικητική ανθρωπογεωγραφία και πως διάβασε ότι του έγραψε σχετικά, η σημερινή πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ, Μαρία Κεφάλα!