Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

ΞΙΦΑΣΚΙΑ:Επιστροφή στα μετάλλια για την Αθλητική Ακαδημία Ιωαννίνων

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2016 για το τμήμα Ξιφασκίας της Αθλητικής Ακαδημίας Ιωαννίνων.Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Ιανουαρίου με ρεκόρ συμμετοχών 408 αθλητών , με συνοδους τους προπονητές του συλλόγου Παναγιώτου Γεωργία, Καλτσή Βασίλειο και Κανακάκη Εύα, οι αθλητές του συλλόγου μας έδωσαν τον...
καλύτερό τους εαυτό.
Αναλυτικά:
Σπάθη Αγοριών- Κοριτσιών
Στραγάλης Θεόδωρος 11ος, Παππάς Φίλλιπος 16ος, Κωστής Παντελής 31ος, στις 75 συμμετοχές. Στο ομαδικό τα αγόρια κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο!
Εύη Νούσια 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο, Αθανασίου Ελένη 7η θέση, στις 43 συμμετοχές
Ξίφος Μονομαχίας Αγοριών-Κοριτσιών.
Στα αγόρια ο Πασσιάς Χρίστος κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο και ο Βασιλειάδης Αποστόλης την 22η, στις 71 συμμετοχές.
Τα κορίτσια μας Γκουλιούμη Καλλίνα 17η , Γκουντή Όλγα 20η και η μικρή μας Σουτοπούλου Νικολέττα 39η στις 64 συμμετοχές. Στο ομαδικό κατέλαβαν την 7η θέση.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας υποστήριξαν και κυρίως τους γονείς των αθλητών μας!Οι εγκαταστάσεις του συλλόγου μας είναι ανοιχτές για να δείτε, να ενημερωθείτε και να δοκιμάσετε το εξαιρετικό άθλημα της Ξιφασκίας στην Ασωπίου 12, στο Άλσος. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 6972775488, Γεωργία Παναγιώτου