Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, με θέμα την Αύξηση του Συνεταιριστικού της Κεφαλαίου, στα Ιωάννινα το Σάββατο 5 Δεκέμβριου 2015, στην Αίθουσα «Πανδώρα» του ξενοδοχείου Du Lαc.Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού των Ιωαννίνων για τη διαδικασία αύξησης Συνεταιριστικού Κεφαλαίου, προκειμένου η Τράπεζα Ηπείρου να συνεχίσει το έργο της και τα επόμενα χρόνια στηρίζοντας τα νοικοκυριά και της επιχειρήσεις της...
Ηπείρου.Την εκδήλωση χαιρέτισαν σημαντικοί φορείς της περιοχής. Αναμεσά τους, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Μήτσης, οι οποίοι με τις ομιλίες τους υπογράμμισαν την αναγκαιότητα της συμμετοχής στην προσπάθεια της Τράπεζας, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων Πίνδος, κ. Ανδρέας Δημητρίου, καθώς και πλήθος επιχειρηματιών και συνεταίρων της Τράπεζας που θέλησαν να διαδώσουν το ισχυρό μήνυμα της ανάγκης για ενότητα, προσφορά και στήριξη προς τον θεσμό της Τράπεζας.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Κωνσταντίνος Ζωνίδης, κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των συνεταιρισμών ειδικά σε καιρούς κρίσης για το τραπεζικό σύστημα της χώρας μας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι για την οικονομία και την ανάπτυξη της Ηπείρου, καθίσταται αναγκαίο να συνεχίσει η Συνεταιριστική Τράπεζα να υπάρχει στα χέρια των εταίρων της με συμμετοχή παλαιών και νέων επενδυτών και ανακεφαλαιοποίηση.Η Τράπεζα Ηπείρου δίνει τη δυνατότητα στους επενδυτές να συμμετέχουν με όσο κεφάλαιο επιθυμούν, χωρίς περιορισμούς, με διαδικασία που ολοκληρώνεται στις 11 Δεκεμβρίου 2015.Ο Πρόεδρος, επισημαίνοντας την αδιαμφισβήτητα επιτυχή πορεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στα 37 χρόνια λειτουργίας της, κάλεσε τους Ηπειρώτες να κάνουν το καθήκον τους απέναντι σε έναν θεσμό που έχει συμβάλει σημαντικά από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του στην ανάκαμψη και την πρόοδο της τοπικής οικονομίας.