Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Διαβάστε το Πρόγραμμα των ανοιχτών εκδηλώσεων των ΚΔΑΠ στο κέντρο της πόλης

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των ανοιχτών εκδηλώσεων που διοργανώνουν τα ΚΔΑΠ των Ιωαννίνων στο κέντρο της πόλης. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:
Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 11.00, στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου, θα πραγματοποιηθεί με τίτλο: "Το απίθανο μουσείο των Χριστουγέννων’’, ένα μεγάλο δημιουργικό παιχνίδι για παιδιά από τους εμψυχωτές των ΚΔΑΠ της πόλης.
Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 17.30, στους πεζόδρομους της πόλης, με τίτλο: ''Καλήν εσπέραν άρχοντες'', τα ΚΔΑΠ Αμφιθέας, Περιβλέπτου και Νεοκαισάρειας με τα φαναράκια τους θα πούνς τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 17.30, στο κέντρο της πόλης, με τίτλο: ''Μαγικά Χριστούγεννα στην πόλη'', τα ΚΔΑΠ "Ρόδα" και "Σβούρα" στήνουν "μαγικές χριστουγεννιάτικες εικόνες".
Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 17.30, στους πεζόδρομους της πόλης, με τίτλο: ''Τα μαγειράκια...στα σοκάκια'', τα ΚΔΑΠ "Αερόστατο", Ανατολής και Κατσικά, με φαναράκια και καλάθια κερνούν γλυκά και τραγουδούν αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.