Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους,οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 31χρονης εγκύου

Που υποστήριξε ότι δια της βίας την έριξαν στην Λίμνη Παμβώτιδα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, οι 3 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 31χρονης εγκύου, η οποία υποστήριξε ότι, δια της βίας την έριξαν στην Λίμνη και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και ενδεχόμενο δόλο από κοινού.Οι δύο από τους τρεις, έχουν τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, ενώ ο τριτος κατηγορούμενος, ο φερόμενος και ως πρώην σύντροφος της, πρέπει να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων κάθε μήνα. Για την υπόθεση αναμένεται να ορισθεί τακτική δικάσιμος.Ο δικηγόρος των κατηγορουμένων Χάρης Λαζάνης, είπε στο...
Αθηναικό Πρακτρορείο Ειδήσεων, πως πελάτες του υποστήριξαν ότι , είχαν άλλοθι , δεν βρέθηκαν ποτέ στην Λίμνη την χρονική στιγμνη που αναφέρει η καταγγέλλουσα και πως πρόκειται για σκευωρία της 31χρονης εις βάρος τους. Επίσης ,ζήτησαν της διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για το βάθος της Λίμνης στο σημείο που υπέδειξε ,άρση απορρητου των τηλεφωνικών συνομιλιών και άρση προσωπικών δεδομένων της καταγγέλλουσας, ώστε να χρησιμοποιηθούν από την υπεράσπιση σε βάρος της και να στηριχθεί η αθωότητα τους.
Η απολογία των κατηγορουμένων στον ανακριτή ήταν πολύωρη ,ξεκίνησε στις 11 το πρωί και τελείωσε στις 5 το απόγευμα.Οι νεαροί συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου, μετά από καταγγελία της νεαρής γυναίκας ότι, δια της βίας την πέταξαν στην Λίμνη, προκειμένου να αποβάλλει το έμβρυο που κυοφορεί.Η 31χρονη από την πλευρά της θα απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης, καθώς οι τρεις άνδρες έχουν υποβάλλει εναντίον της μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.Από την πλευρά της,η 31χρονη σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε,ανέφερε πως ο πρώην φίλος της, την κάλεσε στο συγκεκριμένο ραντεβού και μαζί με τους φίλους του, την μετέφεραν με το αυτοκίνητο κοντά στο Μάτσικα.Εκεί την έσυραν μέχρι τη λίμνη και την πέταξαν στα παγωμένα νερά.«Σώθηκα από ένα θαύμα... Κρατιόμουνα από τα καλάμια και κατάφερα να βγω ζωντανή», ανέφερε.