Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Σε Πετροβούνι και Χουλιαράδες,ο Σταύρος Καλογιάννης

Το Πετροβούνι και τους Χουλιαράδες που γιόρταζαν το γενέθλιο της Παναγίας με το παραδοσιακό καγκελάρι, επισκέφθηκε χθες ο Σταύρος Καλογιάννης.Είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολλούς συγχωριανούς για την πολιτική κατάσταση στη χώρα, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές.Ο Σταύρος Καλογιάννης επισήμανε ότι προτεραιότητα της επόμενης Κυβέρνησης με κορμό τη Νέα Δημοκρατία θα είναι η ταχεία άντληση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, καθώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος με τους εξαιρετικά αργούς ρυθμούς απορρόφησής τους το προηγούμενο οκτάμηνο, ώστε να επιστρέψουμε στην ανάκαμψη και στην πλήρη επαναλειτουργία των Τραπεζών.Είναι θετικό το γεγονός ότι η υπηρεσιακή Κυβέρνηση κινείται ήδη προς την κατεύθυνση αυτή, υποβάλλοντας αίτημα στην...
Ε.Ε. για εξάμηνη παράταση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ. Τόνισε επίσης ότι η πόλωση και ο διχασμός των πολιτών που επιδιώκει για μία ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές, έχει στόχο την ανακοπή των διαρροών που συνεχίζει να παρουσιάζει. Γι’ αυτό άλλωστε ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να επαναφέρει την αντιμνημονιακή φρασεολόγια.
Το καγκελάρι στους Χουλιαράδες τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμος.Σήμερα ο Σταύρος Καλογιάννης επισκέπτεται τα Δωδωνοχώρια.