Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Ιωαννίνων παρουσιάστηκε στα Γιάννενα.Tην παρουσίαση έκανε η γραμματέας της ΤΟ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ Κατερίνα Μιχαλιού. Απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ στους εργατοϋπαλλήλους του νομού, τους ανέργους, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους επιστήμονες, στους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, λέγοντας:«Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που φορτώνεστε τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα του τρίτου μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα των...
κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Σε όλους εσάς που μπροστά και σε αυτές τις εκλογές σας ζητάνε ξανά να νομιμοποιήσετε και με την ψήφο σας τη σφαγή των τελευταίων δικαιωμάτων σας. Το ΚΚΕ σας καλεί σε αυτές τις συνθήκες να μην κυριαρχήσει η απογοήτευση και ο συμβιβασμός, αλλά να πάρετε την τύχη σας στα δικά σας χέρια».Παράλληλα, η Κατερίνα Μιχαλιού απηύθυνε κάλεσμα στην προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος, την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη, στα Λιθαρίτσια, στις 9.30 μ.μ., όπου θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.Υποψήφιοι του ΚΚΕ στο Νομό Ιωαννίνων είναι:
Νίκος Έξαρχος, οικοδόμος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ, μέλος ΔΣ Συνδικάτου Οικοδόμων Νομού Ιωαννίνων, της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων.
Όλυ Τσουμάνη, δικηγόρος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ, περιφερειακή σύμβουλος Ηπείρου.
Γιώργος Πρέντζας, νοσηλευτής, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ.
Δημήτρης Τασιούλας, ηλεκτρολόγος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ιωαννιτών, μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ.
Δημήτρης Σδούκος, κτηνοτρόφος, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κόνιτσας.
Λουκία Κίτσου, εργαζόμενη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ιωαννίνων -Θεσπρωτίας του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Νομού Ιωαννίνων.
Χριστίνα Τουλκιαρίδου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων και μέλος του ΔΣ του Πανελλαδικού Σωματείου της επιχείρησης «Αρβανιτίδης».