Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ενημερωτικά φυλλάδια από την Τροχαία σε Δημοτικά Σχολεία της Ηπείρου

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, αύριο θα διανεμηθούν από ένστολο προσωπικό της Τροχαίας, σε Δημοτικά Σχολεία σε όλη τη χώρα, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς.Η πρωτοβουλία αυτή που πραγματοποιείται με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.H συγκεκριμένη δράση θα γίνει μεταξύ άλλων, στα εξής σχολικά συγκροτήματα της Ηπείρου:

• Στα Ιωάννινα: Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία (Λ. Δωδώνης 4), στο 3ο Δημοτικό Σχολείο (Χρήστου Κάτσαρη 11) και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής (Ιωαννίνων 73).
• Στην Ηγουμενίτσα: στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (Βύρωνος 2), στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (Αγίων Αποστόλων 25), στο 3ο Δημοτικό Σχολείο (Κουγκίου Κιάφας 25) και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο (Ελβετικά Ηγουμενίτσας).
• Στην Πρέβεζα: στο 8ο Δημοτικό Σχολείο (Λ. Ιωαννίνων & Συρράκου), στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (Λ. Ειρήνης 43), στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (21ης Οκτωβρίου) και στο 4ο Γυμνάσιο (περιοχή Λευκαδίτικα).
• Στην Άρτα: στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (Σκουφά 148), στο 7ο Δημοτικό Σχολείο (Μιχαήλ Πατσαλιά 5) και στο 8ο Δημοτικό Σχολείο (Περιφερειακή Οδός).