Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Γιάννης Στέφος και Ιούλιος Συναδινός επισκέφθηκαν τον Ναυτικό Όμιλο

Ενημέρωση για θέματα της Γιαννιώτικης Κωπηλασίας

Τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στη Λιμνοπούλα επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος.Στο Ν.Ο.Ι. τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Ομίλου Χρήστος Αλεξίου, ο Γενικός Γραμματέας Αναστάσιος Σκλιβανίτης και τα μέλη του Δ.Σ. Κώστας Μόσχος και Αντώνης Καραπέτσιος, με τους οποίους ο κ. Στέφος είχε μακρά συζήτηση.Ο βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά για την πορεία και τις επιτυχίες του Ν.Ο.Ι., αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Όμιλος, ο οποίος έχει στο δυναμικό του περισσότερους από 160 ενεργούς κωπηλάτες. Ειδική μνεία έγινε σε θέματα όπως η στήριξη του Ομίλου με υλικοτεχνική υποδομή προκειμένου να προπονείται απρόσκοπτα ο μεγάλος όγκος των αθλητών του, ενώ εκ μέρους του Δ.Σ. τέθηκε το ζήτημα επισκευής των κωπηλατικών εγκαταστάσεων του ΕΑΝΚΙ και του υγρού στίβου Κωπηλασίας της λίμνης που σήμερα είναι κατεστραμμένος, καθώς και την αξιοποίησης του ΚΕΚΩΠ για τη φιλοξενία της Εθνικής Ομάδας και...
σωματείων που θα έρχονται στα Γιάννενα για προπονήσεις ή αγώνες.Ο Γ. Στέφος δεσμεύθηκε να συμβάλλει από την πλευρά του με όποιο τρόπο μπορεί ώστε να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που του τέθηκαν, ξεναγήθηκε στο γυμναστήριο, τα λεμβαρχεία και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι., συνάντησε προπονητές και αθλητές και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την οργάνωση και τη δουλειά που γίνεται στο σωματείο.
Επίσκεψη του Γ.Γ.Α.Νωρίτερα χθες το μεσημέρι τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων επισκέφθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός στο πλαίσιο της επιθεώρησης των χώρων του ΕΑΝΚΙ, συνοδευόμενος από τεχνικά κλιμάκια της υπηρεσίας του. Ο Γ.Γ.Α. ενημερώθηκε επίσης αναλυτικά για την ιστορία, την πορεία και τις επιτυχίες του Ν.Ο.Ι., ενώ του τέθηκαν ζητήματα όπως η επισκευή του υγρού στίβου της λίμνης και των κωπηλατικών υποδομών του ΕΑΝΚΙ. Ο Πρόεδρος Χρήστος Αλεξίου και ο Γεν. Γραμματέας Αναστάσιος Σκλιβανίτης συνόδευσαν τον κ. Συναδινό και κατά την επιθεώρηση που έκανε στον Πύργο Κωπηλασίας, όπου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η εγκατάλειψη. Ο ίδιος δήλωσε ότι τον ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι κωπηλατικές εγκαταστάσεις του ΕΑΝΚΙ και δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλλει για την επίλυσή των προβλημάτων και για τη στήριξη της Γιαννιώτικης Κωπηλασίας.