Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ,στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο δημόσιο και τα ταξικά σωματεία έξω από την είσοδο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, ημέρα πανελλαδικής απεργίας στο δημόσιο.Οι συγκεντρωμένοι μοίρασαν ανακοίνωση στους επισκέπτες του νοσοκομείου και πραγματοποίησαν και εξόρμηση – ενημέρωση στους χώρους του νοσοκομείου μιλώντας με προσωπικό, ασθενείς και συνοδούς. Τους κάλεσαν να μην ανεχτούν το νέο μνημόνιο- συμφωνία που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και όλα μαζί τα αστικά κόμματα και η Ε.Ε. Να μη δεχτούν να ξαναματώσουν για τα κέρδη των μονοπωλίων.Αναδείχθηκαν τα οξυμένα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της υγείας τα οποία δημιούργησε η πολιτική όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής κυβέρνησης. Πολιτική υπηρέτησης των κερδών των μονοπωλίων στις πλάτες πάντα των...
εργαζομένων του κλάδου και των λαϊκών οικογενειών. Επισημάνθηκε ότι κατάσταση θα επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο στην υγεία- πρόνοια με το νέο βάρβαρο 3ο μνημόνιο.
Οι συγκεντρωμένοι βροντοφώναξαν ότι η συσπείρωση των εργαζομένων, των ανέργων, των νέων στα σωματεία τους, στις επιτροπές αλληλεγγύης που οργανώνονται στις γειτονιές της πόλης ώστε να αναδειχθεί η ταξική αλληλεγγύη είναι η μόνη διέξοδος. Για να δυναμώσει η οργάνωση της πάλης για να αποκρουστούν τα νέα μέτρα, να διεκδικήσουν οι εργαζόμενοι την ανάκτηση των απωλειών τους, το σύνολο των σύγχρονων λαϊκών αναγκών τους, για να γίνουν οι ίδιοι ιδιοκτήτες του πλούτου που παράγουν.Κάλεσαν τέλος εργαζόμενους και συνοδούς στο νέο αγωνιστικό ραντεβού απόψε το απόγευμα στις 7:30μ.μ. στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο δημαρχείο.