Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΥΜΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ !

Άρθρο του Βασίλη Κατσώρα
Ηταν μικρο παιδι , το πήρε ο Βαρουφακης απο το χερι και του ειπε : " Ελα μαζί μου και θα γίνεις ο Τσε Γκεβάρα της σύγχρονης Ευρώπης " Μεγαλωμένος με πρότυπο τον μεγάλο επαναστάτη της Λατινικής Αμέρικής , δέν αντιστάθηκε στον πειρασμό ! Τον πίστεψε και του έδωσε το χέρι .
Ο " διακεκριμμένος " οικονομολόγος , ο άνθρωπος που συμβούλεψε τον Γιώργο Παπανδρέου να βάλει την χώρα στον " μηχανισμο στήριξης " ( κανείς δεν ήξερε τότε τι σήμαινε και γι αυτό δεν έγινε επανάσταση ) είχε στό μυαλό του ένα σχέδιο : να φτάσουμε σαν χώρα εδώ που φτάσαμε και να βρεθοιύμε ένα βήμα πρίν την έξοδο απο τηνΕυρώπη και το Ευρώ . Ηταν απόλυτα πεπεισμένος πως αυτη τη στιγμή τα Χρηματιστήρια θα " ΧΌΡΕΥΑΝ ΠΕΝΤΟΖΆΛΙ " και οι ευρωπαίοι θα...
" ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ " Ετσι αυτος ο Νάρκισσος θα έμενε στην ιστορία σαν ο διακεκριμμένος οικονομολόγος που έκανε την θεωρία των παιχνίων , πράξη ! Ελα όμως πως πώς τίποτα απ όλα αυτα δέν συνέβη και ο Αλέξης βρέθηκε σε ένα Ευρωπαικο Κοινοβούλιο μόνος ανυπεράσπιστος να τρώει στη μάπα την περιφρόνηση του κάθε υπανάπτυκτου Ούνου που αποκαλούσε τον περήφανο Ελληνικό λαό μπαταχτσή και κακοπληρωτή, αφερέγγυο και λωποδύτη ! Τότε συνήλθε και κατάλαβε οτι η πρόβλεψη και η ματαιοδοξία του Βαρουφάκη πήγαν περίπατο και η χώρα του οδηγείται στην καταστροφή .
Μάζεψε τα κομμάτια του , βρήκε το θάρρος να ζητήσει την στήριξη των εκπροσώπων του λαού , παραμέρισε τον εγωισμό του που καταρρακώθηκε αφού ήρθε σε ρήξη με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις , και έπραξε με μοναδικο γνωμωνα το συμφερον της χώρας !
Οι κομματικοί θα τον καταδικάσουν !
Οι ψευτοεπαναστάτες θα τον πουλήσουν !
Οι μικρόψυχοι θα τον ξυλοκοπήσουν ως την πεσσουσα δρυ !
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝΟΥΜΕ