Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Διαγράμμιση σε διάβαση πεζών χωρίς πεζοδρόμια!

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη,  αντιδήμαρχος είπε σε πολίτες ότι τα πεζοδρόμια θα πρέπει να τα κατασκευάσουν οι ίδιοι!

Στη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης, βλέπετε μια φρεσκοβαμμένη διάβαση πεζών στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Καλπακίου. Μόνο που στις δύο άκρες της συγκεκριμένης διάβασης δεν υπάρχουν πεζοδρόμια αλλά... χαντάκια! Δυστυχώς εν έτει 2015, ο δήμος Ιωαννιτών, κρίνει ότι οι πολίτες που διαμένουν στην περιοχή δεν έχουν ανάγκη από λειτουργικά πεζοδρόμιά, όπως ολόκληρη η υπόλοιπη πόλη. Όμως το παράδοξο της καταγγελίας του αναγνώστη δε σταματά εδώ, καθώς όπως ο ίδιος αναφέρει, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν γείτονές του με  αντιδήμαρχο του δήμου Ιωαννιτών -προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι δεν έχουν στην...
πειροχή τους πεζοδρόμια- ο αντιδήμαρχος, τους τόνισε ότι τα πεζοδρόμια υποχρεούνται να τα κατασκευάσουν οι ιδιοκτήτες των εφαπτόμενων στο δρόμο οικοπέδων-κατοικιών και όχι ο δήμος Ιωαννιτών! Η συγκεκριμένη καταγγελία εκθέτει τόσο τον ίδιο τον αντιδήμαρχο, όσο και συνολικά την ίδια τη δημοτική αρχή Μπέγκα.