Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Συνεχίζονται οι δοκιμές για τη «Ναπολεοντία» του ΔΗΠΕΘΕ

Η επίσημη πρεμιέρα του έργου θα δοθεί στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ την Τετάρτη 8 Ιουλίου

Συνεχίζονται οι δοκιμές της ιλαροτραγωδίας του Ανδρέα Στάικου «Ναπολεοντία» που αποτελεί την 106η επαγγελματική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Το έργο θα παρουσιαστεί το φετινό καλοκαίρι σε περιοδεία σε όλη την Ήπειρο με την συμπαράσταση της ΠΕΔ Ηπείρου. Η επίσημη πρεμιέρα του έργου θα δοθεί στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ την Τετάρτη 8 Ιουλίου ενώ το ηπειρωτικό Θέατρο θα δώσει το παρόν σε καταξιωμένα φεστιβάλ της χώρας όπως τα «Μερκούρεια» του Δήμου Συκεών. Συντελεστές της παράστασης είναι:
Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπακόλας, Σκηνικά-κοστούμια: Αγγελική - Βασιλική Σιδέρη, Μουσική: Δημήτρης Θεοχάρης. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Γιολάντα Καπέρδα, Μαρία Κατσουλίδη, Βασίλης Σιάφης, Αθηνά Τσικνιά, Γιώργος Φλώρος.
Παράλληλα η θεατρική παραγωγή «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου που τελεί υπό την αιγίδα του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων θα δώσει δυο παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Ιουλίου και μία στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ την Κυριακή 19 Ιουλίου. Εισιτήρια προς το παρόν διατίθενται στο viva.gr (μόνο στην τιμή του κανονικού εισιτηρίου). Στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ή αρχή της επόμενης το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων θα έχει στη διάθεσή του εισιτήρια των παραστάσεων για προπώληση.