Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Ο Κώστας Τασούλας ζητά να ψηφίσει ο λαός ῾ναι῾

Ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. κ.Κώστας Τασούλας με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις στην χώρα μας, σε συνέντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:« Το δημοψήφισμα, που αποφασίστηκε στη Βουλή με την ψήφο της Κυβέρνησης και της Χρυσής Αυγής, στην πραγματικότητα οφείλεται στην απροθυμία του κ.Τσίπρα να καταλήξει σε συμφωνία. Εσερνε τις διαπραγματεύσεις επί 5 μήνες, χειροτέρεψε η κατάσταση της οικονομίας, στράγγιξε η αγορά, μόνο και μόνο για να τα «φορτώσει» όλα στην Ευρώπη και να προκαλέσει ευκολότερα το «ΟΧΙ» από έναν κουρασμένο και απογοητευμένο λαό, στον οποίο δεν δίνει καν χρόνο για να ενημερωθεί πριν αποφασίσει.
Τα γεγονότα όμως ξεπερνούν τον κ.Τσίπρα. Το κλείσιμο των Τραπεζών για μία εβδομάδα προς το παρόν, γεγονός πρωτοφανές, κατάντημα πρωτοφανές, δείχνει τι θα...
συμβεί μόνιμα εάν επικρατήσει η επιθυμία του κ.Τσίπρα, εάν δηλαδή βγούμε από την Ευρώπη.Ο λαός πέρασε δύσκολα τα τελευταία χρόνια, πιέσθηκε πολύ αλλά για να μπορέσει να βγει από την κρίση. Και είχε αρχίσει να βγαίνει από την κρίση. Αυτό όχι μόνο το σταμάτησε η νέα Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά το χειροτέρεψε με μία δήθεν διαπραγμάτευση. Πήραν τις εκλογές με ψέμματα, διαπραγματεύθηκαν με υποκρισία και πάνε σε δημοψήφισμα με απάτη.Το ερώτημα δεν είναι για τον ΦΠΑ! Είναι για την Ευρώπη.Ο λαός την Κυριακή θα πει ναι στην Ευρώπη για να επιστρέψει η κανονικότητα στη χώρα και για να παλέψουμε για έξοδο από την κρίση σε συνεργασία με την Ευρώπη και όχι σε απομόνωση και σε απόλυτη χρεοκοπία!».