Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Άνοιξαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον “Γύρο του Κάστρου” στα Ιωάννινα Βίκος Relays!

Ο Γύρος του Κάστρου κλέβει την παράσταση στα φετινά “Ιωάννινα Βίκος Relays”, καθώς πρόκειται για μια διαδρομή μέσα στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων γύρω από ένα ιστορικό μνημείο, που αναμένεται να προσφέρει ξεχωριστές στιγμές και συγκινήσεις.
Το Σάββατο 13 Ιουνίου τα Γιάννενα παίρνουν σκυτάλη, έτοιμα να φιλοξενήσουν τα Βίκος Relays για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και να ανταποκριθούν σε άλλον έναν αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό.Πέραν τούτου, τα Γιάννενα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν για άλλη μια φορά πως είναι μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη η πρώτη πόλη της Ελλάδας που μπορεί και στηρίζει τρεις σημαντικούς αγώνες δρόμου (Γύρος της Λίμνης και Run Greece οι άλλοι δύο).Τα Γιάννενα έχουν μετατραπεί σε...
έναν αθλητικό και τουριστικό προορισμό και τα Βίκος Relays συνεισφέρουν προς την ενίσχυση αυτού του χαρακτήρα της πόλης, βγάζοντας τον κόσμο στον δρόμο για να αθληθεί με τον συμβολισμό της σκυτάλης να αναδεικνύει αξίες και πέρα από αθλητικά πλαίσια.Οι εγγραφές για τα “Ιωάννινα Βίκος Relays” έχουν ήδη ξεκινήσει. Ηλεκτρονικά μπορεί να δηλώνει συμμετοχή όποιος επιθυμεί μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.vikos.relays.gr και σύντομα θα είναι δυνατή και η επί τόπου εγγραφή.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων των Relays στα Γιάννενα, το Σάββατο 13 Ιουνίου:
18:30 - Street Relays 4x2000μ. - 12 ευρώ
19:30 - Kids Relays 4x50μ. - δωρεάν
19:40 - Kids Relays 4x100μ. - δωρεάν
19:50 - Kids Relays 4x200μ. - δωρεάν
20:00 - Street Relays 2x4000μ. - 10 ευρώ
21:00 - Απονομές νικητών