Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Παράνομα παιχνίδια με… φρουτάκια σε καφενείο!

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα και κατασχέθηκαν , μεταξύ άλλων, έντεκα (11) ηλεκτρονικοί υπολογιστές

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, εντοπίστηκε χθες  το βράδυ στην πόλη των Ιωαννίνων, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια «φρουτάκια – τρίλιζα».Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, που κατηγορούνται για λειτουργία-διενέργεια και συμμετοχή σε διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων.Συγκεκριμένα, πρόκειται για την 32χρονη ιδιοκτήτρια και τον 40χρονο σύζυγό της, για μία 47χρονη υπήκοο Μολδαβίας υπάλληλο και έναν ημεδαπό πελάτη, ηλικίας 37 ετών.Αναλυτικότερα, χθες αργά το...
βράδυ πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος στο κατάστημα, όπου εντοπίσθηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, λειτουργία ηλεκτρονικών υπολογιστών με σύνδεση στο διαδίκτυο και δυνατότητα πρόσβασης στη διενέργεια κερδοσκοπικών ηλεκτρονικών τυχερών παιγνίων «φρουτάκια - τρίλιζα» ενώ στα συγκεκριμένα παράνομα παίγνια, τη στιγμή του αστυνομικού ελέγχου, συμμετείχε ένας πελάτης-θαμώνας.
Στους χώρους του καταστήματος και στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
έντεκα (11) συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών.
δύο (2) φορητοί υπολογιστές.
φύλλα σημειώσεων.
το χρηματικό ποσό των (675) ευρώ.
τέσσερα (4) δολάρια των ΗΠΑ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.