Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Η υπόθεση 'Ελενας Παναρίτη (γιά το ΔΝΤ), ο απόδημος Ελληνισμός και το ελεεινό ψευτο''κράτος'' των Αθηνών, με τους γελοίους, διαπλεκόμενους-διεφθαρμένους πολιτικούς

Από το "Καλάμι" της Νέας Υόρκης

Συνηθίζεται σε ''πόστα'' μεγάλα εκτός Ελλάδας, να μην διορίζονται άξιοι και ικανοί, αλλά κατά προτίμηση ''πολιτικοί καριέρας'', δηλ. στην πλειοψηφία τους ''μηδενικά'', που διέπρεψαν στην διαπλοκή-διαφθορά (κατά προτίμηση και μιζολήπτες) στην ΧΩΡΙΣ δικαιοσύνη χώρα των ''πολιτικών-κομματικών συμμοριών'', του απατεωνίστικου πτωχευμένου ψευτο- κράτους, με τους κρατικοδίαιτους ''κοπανατζήδες'' του ''ρουσφετιού'' και της ''αρπαχτής'' και τους γραφικούς γελωτοποιούς, βουλευτές-πολιτικούς.Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, αποφάσισε πρόσφατα να διορίσει ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, την 'Ελενα Παναρίτη, γεννημένη (από ΕΛΛΗΝΕΣ γονείς), μεγαλωμένη και σπουδαγμένη (βασικά) στις ΗΠΑ. Οι 'Ελληνες γονείς της φρόντισαν να την μεγαλώσουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ και να την σπουδάσουν στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου (μεταξύ αυτών και το Harvard).
Με την αναγγελία του διορισμού της, ''ξεσπάθωσαν'' τα γραφικά μηδενικά της ελληνικής πολιτικής-κομματικής ''θεατρικής σκηνής''. Κανένα από τα πολιτικά ημιμαθή μηδενικά της Ελλάδας (που βούλιαξαν, κατάκλεψαν και πτώχευσαν την χώρα), δεν σκέφθηκε το αυτονόητο: Αν η νέα εκπρόσωπος στο ΔΝΤ έχει τα προσόντα. Και την πολεμούν, με ''κατηγορίες'' του είδους ''είναι Αμερικανίδα, όχι Ελληνίδα''. Ωραία... Η νεο-ελληνική απλούστευση των πάντων μεταξύ φραπέ και ''μαγκιάς''. 'Αρα τα παιδιά μας, εμάς που...
γεννηθήκαμε στην Ελλάδα και ζούμε στις ΗΠΑ, παιδιά που γεννήθηκαν στις ΗΠΑ και προσδιορίζονται -όπως είναι φυσικό και λογικό- ως Αμερικανοί (ελληνικής καταγωγής), είναι...''μιάσματα'', όχι ''ελληναράδες''. Γιά το Ελλαδιστάν, ουσιαστικά θεωρούνται ΜΗ 'Ελληνες (τυπικά λέγεται το αντίθετο), άσχετα αν ανατράφηκαν ελληνικά, ομιλούν ελληνικά, ακολουθούν τα ελληνικά έθιμα και παραδόσεις, τα σπουδάσαμε με θυσίες και κόπους στα καλύτερα πανεπιστήμια, αγαπούν την πατρίδα των γονιών τους, ζουν ελληνικά, αισθάνονται υπερήφανα γιά την ελληνική καταγωγή τους. Επισκέπτονται την Ελλάδα, μένουν τα σπίτια των γονιών τους στα χωριά και στις πόλεις (όσα σπίτια δεν μας έχει αρπάξει ακόμα το κράτος-απατεώνας της Ελλάδας)."Αν δεν με θέλουν εκείνοι μία φορά, εγώ δεν τους θέλω δέκα", δήλωσε -και πολύ ορθά- η κ. Παναρίτη, απαντώντας έμμεσα στους επικριτές της, του σάπιου πολιτικού-κομματικού μικρόκοσμου της ''μπανανίας των Βαλκανίων''.
Είμαστε σίγουροι, ότι η Ελλάδα διαθέτει αρκετά πολιτικά-κομματικά ''λαμόγια'' γιά σημαντικές θέσεις εκτός χώρας. Δεν έχει σημασία αν έχουν τα προσόντα, τις ικανότητες, αλλά έχουν ''διαπρέψει'' σε τομείς γελοιότητας, μίζας, ρουσφετιού, διαπλοκής, διαφθοράς και βασικά στα ''πρωϊνάδικα'' των ''νταβατζήδων'' τους.

Σημ.: Μετά την τοποθέτηση του Χρ. Παπουτσή στην ''Παγκόσμια Τράπεζα'' και του Μήτσου Αβραμόπουλου ως ''Επίτροπου'' στην Ευρ. 'Ενωση, πιστεύουμε ότι καλό θα ήταν να διοριστεί στο ΔΝΤ, π.χ. ο 'Αδωνις, η Ραχήλ, η Σακοράφα, ο Παπαδημούλης ή ο Φίλης. Και αν δεν θέλουν αυτοί, υπάρχει ο 'Ακης Τσοχατζόπουλος, ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος και εκατοντάδες άλλοι ισάξιοί τους.