Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Συνεχίζεται το 10ήμερο εκπτώσεων μόνο στα Γιάννενα!

Μια ομάδα φοιτητών από τα Γιάννενα καινοτομεί στο χώρο των πωλήσεων προσφέροντας εκπτώσεις σε δεκάδες τοπικές επιχειρήσεις!
Μια ομάδα φοιτητών από τα Γιάννενα καινοτομεί στο χώρο των πωλήσεων προσφέροντας εκπτώσεις σε δεκάδες τοπικές επιχειρήσεις! Ο λόγος για τη Students Card, μια εκπτωτική κάρτα φτιαγμένη από φοιτητές για φοιτητές.Oι κάτοχοι της προνομιούχου κάρτας, έχουν επιπλέον εκπτώσεις ή προσφορές σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα Ιωάννινα.Από τις 12 Μαΐου, η Students Card παρατείνει την περίοδο των εκπτώσεων ΜΟΝΟ για τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις και έτσι επιδεικνύοντάς την γίνεται αυτό που λέμε “έκπτωση στην έκπτωση”!Το special 10 ήμερο προσφορών ξεκίνησε!Πως μπορείτε να αποκτήσετε την Students Card; Υπάρχουν σημεία διανομής σε όλη την πόλη, την Πανεπιστημιούπολη καθώς και τα...
ΤΕΙ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία και τις ώρες διανομής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Students Card : www.studentscard.gr ή το Facebook Page : Students Card. Επιπλέον, η απόκτηση της είναι εντελώς δωρεάν!Πως τη χρησιμοποιώ; Επιδεικνύοντας τη Students Card σε μία από της παρακάτω επιχειρήσεις, κερδίζετε διπλά!