Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Γ.ΚΑΨΑΛΗΣ-«Η φυσιογνωμία και μόνο του Βαγγέλη, ένα πρόσωπο που εξέφραζε ήθος, ευγένεια, σεμνότητα, μας έχει συγκλονίσει ως κοινωνία και τον καθένα ξεχωριστά»

Δηλώσεις του πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων


«Η φυσιογνωμία και μόνο του Βαγγέλη, ένα πρόσωπο που εξέφραζε ήθος, ευγένεια, σεμνότητα, μας έχει συγκλονίσει ως κοινωνία και τον καθένα ξεχωριστά», ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 96,5 ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γιώργος Καψάλης, με αφορμή την αποψινή συγκέντρωση ενάντια στη βία και στον εκφοβισμό, στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα.«Όλοι αισθανόμαστε ως ένα βαθμό σαν να παίρνουμε μια ευθύνη.», τόνισε ο πρύτανης του πανεπιστημίου, προσθέτοντας πως «τα φαινόμενα αυτά έχουν αρχίσει να αναδεικνύονται περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Ένα μήνυμα που πρέπει να πάρουμε από το τραγικό συμβάν είναι η εγρήγορση. Θα πρέπει να σταθούμε αλληλέγγυοι στα παιδιά μας, στους...
μαθητές μας, στους φοιτητές μας και να συνομιλούμε.»Τέλος ο κ. Καψάλης υπογράμμισε την αναγκαιότητα να αναδειχθεί το θέμα του εκφοβισμού σε κεντρικό επίπεδο, με έμφαση στην ατομική εγρήγορση, καθώς και τη θέσπιση διατάξεων όπου χρειάζεται.