Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Δροσιάς – Πεντέλης και Νεοχωρόπουλου, συμμετείχαν με τα χορευτικά τους τμήματα στην «Πίτα του Ηπειρώτη»

Με δική τους πρωτοβουλία οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Δροσιάς – Πεντέλης και Νεοχωρόπουλου, συνεργάστηκαν και συμμετείχαν με τα χορευτικά τους τμήματα στην «Πίτα του Ηπειρώτη», εκδήλωση που οργάνωσε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα.Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσιάς - Πεντέλης κ. Σωκράτης Μπαλάφας, «κανείς δεν τους κάλεσε, κανείς δεν τους έθεσε το ελάχιστο κίνητρο, αλλά μόνοι τους αποφάσισαν να τιμήσουν τον Ηπειρώτη… Κράτησαν ψηλά και δυνατά τη σκυτάλη της Ηπειρώτικης Πολιτιστικής Παράδοσης και μας δίδαξαν -χωρίς την παραμικρή κουβέντα- πως μπορεί να παραχθεί έργο χωρίς μεγαλοστομίες, δημοσιότητες και συνεντεύξεις. Η αναγνώριση και ο...
έπαινος ανήκει σ’ έναν – έναν ξεχωριστά από τους εκατοντάδες χορευτές όλων των ηλικιών του απλού ανώνυμου ηπειρώτη και ηπειρώτισσας και όλους όσους στελεχώνουν τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, οι οποίοι αποτελούν -ίσως- τα υγιέστερα κύτταρα δημιουργίας και ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς στον τόπο μας».Τέλος ο κ. Μπαλάφας αναφέρεται και στη συνεισφορά της επιτυχημένης συμμετοχής των δύο συλλόγων, των χοροδιδασκάλων Γρηγόρη Κάκου και Ροζαλίας Νούση.