Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Το πρόγραμμα επισκέψεων των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ,για σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή

Το πρόγραμμα επισκέψεων των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, 10 και 11 Γενάρη 2014 είναι το ακόλουθο:
Το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν οι εξής περιοδείες:
Στις 10:30 στη Λαϊκή Αγορά της Αγίας Μαρίνας κλιμάκιο με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Γιάννη Παπαδημητρίου και Γιάννη Στέφο.
Στις 11:00 στο Κέντρο και στην Αγορά της Πόλης των Ιωαννίνων κλιμάκιο με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Άρη Σπέγγο και Ηλιάνα Τσολιού.
Στις 11:00 στην Ελεούσα κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον
υποψήφιο βουλευτή Χρήστο Μαντά.
Στις 11:30 στην Αγορά και την παλιά πόλης Κόνιτσας κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Γιάννη Καραγιάννη και Μερόπη Τζούφη.
Το απόγευμα του Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν οι εξής περιοδείες:
Στις 17:30 στην Πεδινή κλιμάκιο με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Γιάννη Στέφο.
Στις 17:30 στο Ροδοτόπι, το Νεοχώρι και τη Βουνοπλαγιά κλιμάκιο των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Γιάννη Παπαδημητρίου.
Στις 17:30 στην Περίβλεπτο, την Ασφάκα και τις Καρυές κλιμάκιο των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Ηλιάνα Τσολιού.
Στις 17:30 στα χωριά κάμπου της Κόνιτσας κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Γιάννη Καραγιάννη και Μερόπη Τζούφη.
Για αύριο Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθούν οι εξής περιοδείες:
Στις 10:00 στα Γραμμενοχώρια κλιμάκιο των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Άρη Σπέγγο.
Στις 10:00 στη Χρυσοβίτσα κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Ηλιάνα Τσολιού.
Στις 10:00 στο Δροσοχώρι, την Πλατανιά και την Ηλιόκαλη κλιμάκιο των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Γιάννη Παπαδημητρίου και Γιάννη Στέφο.
Στις 10:00 στο Μέτσοβο και τη Μηλιά Μετσόβου κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Χρήστο Μαντά και Μερόπη Τζούφη.
Στις 10:00 στο Βουτσαρά, τα Κούρεντα, τη Χίνκα και τη Λευκοθέα κλιμάκιο της οργάνωσης Ζίτσας του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής.
Στις 10:00 στους Αμπελόκηπους, τα Καρδαμίτσια και τα Μάρμαρα κλιμάκιο των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής το μέλος της Ν.Ε. Γιάννη Παξιμαδάκη.
Για αύριο Κυριακή το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν οι εξής περιοδείες:
Στις 18:30 στο Μικρό και Μεγάλο Περιστέρι και στο Βοτονόσι κλιμάκιο των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Χρήστο Μαντά και Άρη Σπέγγο.
Στις 18:30 στα Σεισμόπληκτα και τις Εργατικές Κατοικίες Σεισμοπλήκτων κλιμάκιο με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Παπαδημητρίου Γιάννη και Ηλιάνα Τσολιού.