Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Η Ένωση ξενοδόχων ταξιδεύει με σκοπό την προσέλκυση τουριστών

Οι πρώτοι προορισμοί : Τέλ Αβίβ, Στοκχόλμη, Βερολίνο και Τίρανα

Συνεχής και αδιάκοπη είναι η προσπάθεια που καταβάλει η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου , προκειμένου να προσελκύσει τουρίστες και φυσικά να προβάλλει τα Γιάννενα και την Ήπειρο.
Αυτή τη φορά προγραμματίζει μια σειρά από επαγγελματικά ταξίδια, με στόχο την ενημέρωση αλλά και τις απευθείας συναντήσεις με Τour Operators του εξωτερικού.Οι επαφές αυτές είναι στοχευμένες και μελετημένες προκειμένου να αποδώσουν γρήγορα καρπούς.Το πρόγραμμα των ταξιδιών :
Στις 8 Φεβρουαρίου στο Τέλ- Αβίβ. Εκεί, θα έχει συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες και θα τους ενημερώσει για τις δυνατότητες που προσφέρει η Ήπειρος συνολικά.
2) Από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου ταξιδεύουν στην Σουηδία και πιο συγκεκριμένα στην Στοκχόλμη. Εκεί, θα ενημερώσει τους ήδη γνωστούς Tour Operators ,τους χιλιάδες επισκέπτες αλλά και τους ομογενείς.3) Ακολουθεί το Βερολίνο, όπου η επίσκεψη έχει προγραμματιστεί από τις 4 έως τις 8 Μαρτίου. Το Βερολίνο είναι σταθμός για τα μέλη της ένωσης, διότι η οργάνωση της επίσκεψης συντονίζεται αφενός από την Περιφέρεια Ηπείρου και αφετέρου από την Έλληνο – Γερμανική Συνέλευση.Άλλωστε οι Γερμανοί δείχνουν εδώ και χρόνια μια προτίμηση για την χώρα μας.4) Από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου ταξιδεύουν στην Αλβανία και πιο συγκεκριμένα στα Τίρανα. Θυμίζουμε ότι η Ένωση,είχε πρόσφατα επισκεφθεί το Αλβανικό Προξενείο στα Γιάννενα. Στην συνάντηση αυτή είχε συζητηθεί και το συγκεκριμένο ταξίδι. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επαφές με τον ΕΟΤ Αλβανίας,συνεντεύξεις και παρουσιάσεις της περιοχής μας στα ΜΜΕ της γείτονας χώρας αλλά και την λειτουργία περιπτέρων πληροφόρησης στα 2 μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της γείτονα χώρας, με σκοπό την προσέλκυση Αλβανών τουριστών στην πόλη μας.
Τέλος, η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων εγκαινιάζει και την συνεργασία της, με την Ένωση Τουριστικών Καταστημάτων & Ειδών Λαϊκής Τέχνης Ιωαννίνων.