Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ:Το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Χρυσόστομου Βούζα

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
Βούζας Χρυσόστομος του Γεωργίου
(Υποψήφιος Δήμαρχος)

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι


Εκλογική Περιφέρεια Εκάλης
Αρβανίτης Κων/νος του Βασιλείου
Γκόγκος Πέτρος του Αριστείδη
Μήτσογλου Αλκιβιάδης του Μωυσή
Μπάρκας Ιωάννης του Βασιλείου
Μπονόβας Χριστόδουλος του Κων/νου
Τάτσης Βασίλειος του Θεοδώρου

Εκλογική Περιφέρεια Ευρυμενών
Κατσάνος Φίλιππος του Ιωάννη
Μπάτζιος Δημήτριος του

Χέρι-χέρι με το ακροδεξιό ΛΑ.ΟΣ. και τα μέλη του Εθνικού Μετώπου η ΔΗΜΑΡ στα Γιάννενα

Στηρίζουν με κοινούς υποψήφιους την υποψηφιότητα του Θ. Μπέγκα στο δήμο Ιωαννιτών

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στη ΔΗΜΑΡ Ιωαννίνων από την κοινή υποψηφιότητα πρωτοκλασάτων στελεχών της ΔΗΜΑΡ Ιωαννίνων, με αυτή του προέρδου της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ακροδεξιού ΛΑ.Ο.Σ. αλλά και του φασιστικού-ακροδεξιού μορφώματος του Εθνικού Μετώπου, το οποίο στηρίζει την υποψηφιότητα του Θωμά Μπέγκα στο δήμο Ιωαννιτών. Πιο συγκεκριμένα, το Εθνικό Μέτωπο συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο με την υποψηφιότητα ενός πρωτοκλασάτου τοπικού ακραίου εθνικιστή, που ταυτόχρονα είναι και υπεύθυνος της Διεύθυνσης Οργάνωσης της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής στο Νομό Ιωαννίνων για το κόμμα στο οποίο έχουν βρει πολιτική στέγη διεγραμμένοι από τη Χρυσή Αυγή! Μιλάμε για ακατανόητα πράγματα που θέτουν ζήτημα δημοκρατικής υπόστασης για το κόμμα του Φώτη Κουβέλη στα Γιάννενα που έχει μπει σε

Το ψηφοδέλτιο τηs Λαικήs Συσπείρωσηs στον Δήμο Ιωαννιτών

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑNΑΣΤΑΣΙΟΥ Υποψήφιος Δήμαρχος
Εκλογική Περιφέρεια Ανατολής
1) ΖΙΩΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
2) ΖΩΤΟΥ ΤΑΤΙΑΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
3) ΚΑΛΠΑΚΟΓΛΟΥ ΒΛΑΣΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
4) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΘΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
5) ΤΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Εκλογική Περιφέρεια Ιωαννιτών
1) BAKAΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
2) ΒΑΜΒΕΤΣΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
3) ΒΑΝΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ
4) ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
5) ΒΛΑΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ:Το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Γαβριήλ Παπαναστασίου

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ
«Ζαγόρι με συνέχεια»
Υποψήφιος Δήμαρχος
Παπαναστασίου Γαβριήλ Σπυρίδων
Εκλογική Περιφέρεια ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΖΑΓΟΡΙΟΥ
1 Βαζιάκα Πετρούλα του Χριστοδούλου
2 Βλαχιώτης Χρήστος του Θεοδώρου
3 Διαμάντης Χαράλαμπος του Αριστείδη
4 Δοβώνη Βασιλική του Νικολάου
5 Καναβούλης Κων/νος του Χρήστου
6 Μπαρμπαλιός Κων/νος του Βασιλείου
7 Μπάτζιου Χρυσαυγή του Κων/νου
8 Πέτσιου Αθηνά του Παναγιώτη
9 Ρούσκας Παναγιώτης του Βασιλείου
Εκλογική Περιφέρεια ΒΟΒΟΥΣΑΣ
1 Γεωργίου Ελευθερία του Κων/νου
2 Μαλανδράκης Ευτύχιος του

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΝΙΤΩΝ:Το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Στέφανου Σκοπούλη

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (Δ.Ρ.Α.ΣΥ.)
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΚΟΠΟΥΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Εκλογική Περιφέρεια Ανατολής
Βρυώνη Βασιλική (Βένη), του Δημητρίου
Ναβρούζογλου Ελευθέριος, του Γεράσιμου
Ρέμος Ιωάννης, του Αναστασίου
Τραϊκάπη Λαμπρινή, του Εμμανουήλ
Τσέκας Νικόλαος, του Χρήστου
Εκλογική Περιφέρεια Ιωαννίνων
Αναγνωστοπούλου Ιωάννα, του Γεωργίου
Αναστασοπούλου Σταυρούλα, του Δημητρίου
Βάσσος Δημήτριος, του

Άστραψε και βρόντηξε το πρωΐ ο Καχριμάνης κατά υποψήφιου της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης

Μηδενική ανοχή  σε φαινόμενα λασπολογίας μεταξύ συνυποψηφίων

Ποιος είδε τον Καχριμάνη το πρωί στο Γραφείο του στην Περιφέρεια και δεν... φοβήθηκε! Άστραψε και βρόντηξε κατά συγκεκριμένου υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου τον οποίο στην κυριολεξία έκανε... "ρόμπα!" Αφορμή ήταν οι καταγγελίες που έφτασαν στα αυτιά του Περιφερειάρχη για λασπολογίες και κατινίστικα προεκλογικά κουτσομπολιά που διέδιδε ο υποψήφιος και το επιτελείο του κατά άλλης υποψηφιότητας που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της "Αξιοβίωτης Ανάπτυξης". Μιλάμε για θλιβερές καταστάσεις που έκαναν τον Καχριμάνη να βγει από τα ρούχα του. Ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε σήμερα να του συμβεί. Από το πρωί στέλνει προς κάθε κατεύθυνση στο εσωτερικό της παράταξής του το μήνυμα, πως όποιος διασύρει την τιμή και την υπόληψη συνυποψήφιου θα τεθεί με συνοπτικές διαδικασίες αυτόματα εκτός παράταξης. Μιλάμε ο εκλογικός πανικός ορισμένων δεν έχει όρια! Αντί να κοιτάξουν να μαζέψουν κανένα ψηφαλάκι για την παράταξη, κοιτάζουν πως θα συκοφαντήσουν συνυποψηφιότητες! Κάτι τέτοια βλέπει η Όλγα Γεροβασίλη και τρίβει τα χέρια της!

Όλα πανέτοιμα για τις κάλπες

Μέχρι τα μεσάνυχτα της 3ης Μαΐου η ανακήρυξη των συνδυασμών από το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων

Ολοκληρώθηκε χθες τα μεσάνυχτα στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων η κατάθεση των επτά (7) συνδυασμών που θα διεκδικήσουν τη δημαρχία Ιωαννίνων. Οι επικεφαλείς των συνδυασμών έχουν πλέον μπει στην τελική ευθεία του προεκλογικού τους αγώνα καθώς το διάστημα που απομένει είναι κάτι λιγότερο από 20 ημέρες. Από εδώ και στο εξής το βάρος θα πέσει στις περιοδείες τους αλλά και στις κεντρικές προεκλογικές τους συγκεντρώσεις λίγος πριν την 18η Mαϊου. Η ανακήρυξη των συνδυασμών των υποψηφίων θα γίνει από το Πρωτοδικείο τη 15η μέρα πριν από την ψηφοφορία, δηλαδή έως τα μεσάνυχτα της 3ης Μαΐου 2014. Παράλληλα με έγγραφο που έχει αποστείλει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης στο υπουργείο Παιδείας ζητά την παράδοση των σχολείων τα τριήμερα 16, 17, 18 και 19 Μαΐου, καθώς και στις 23 24,25 και 26 Μαΐου, προκειμένου να μετατραπούν οι σχολικές αίθουσες σε εκλογικά κέντρα για τις δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.

Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του δέρματος από τις 5-9 Μαΐου

Δερματολόγοι της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), σε όλη τη χώρα, θα δέχονται στα ιατρεία τους και σε νοσοκομειακά ιδρύματα το κοινό και θα εξετάζουν δωρεάν για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος, στο πλαίσιο της «Ελληνικής Εβδομάδας κατά του Καρκίνου του Δέρματος» από τις 5 έως τις 9 Μαΐου. Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.myskincheck.gr και να αναζητήσουν τη λίστα με τους συμμετέχοντες δερματολόγους για να κλείσουν ραντεβού. Ειδικά για την πόλη των Ιωαννίνων, οι δερματολόγοι που συμμετέχουν φέτος στην Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος, είναι ηΟυρανία Τόλη (τηλ.: 26510-32902) και ο Ευάγγελος Τόλης (26510-39770). Στην Ελλάδα, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί την αφετηρία για μία ολόκληρη εβδομάδα αφιερωμένη στην πρόληψη. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το 90% των μελανωμάτων, εάν διαγνωστούν έγκαιρα, μπορούν να θεραπευτούν. Τα κρούσματα μελανώματος έχουν αυξηθεί τα τελευταία 50 χρόνια στις χώρες της Ευρώπης και 

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 8 ΣΤΟ DU LAC - Η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης Καχριμάνη

Αποκαλυπτήρια απόψε για την "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη" του Αλέξανδρου Καχριμάνη, καθώς στις 8 απόψε στο ξενοδοχείο "Du Lac" θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων που συμμετέχουν και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες. Το ψηφοδέλτιο είναι ήδη γνωστό και με ενδιαφέρον αναμένεται η πολιτική ομιλία του επικεφαλής της παράταξης Αλέκου Καχριμάνη.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΣ:Το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Παύλου Στασινού

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Κατατέθηκε χθες στο Πρωτοδικείο Άρτας, ο πλήρης συνδυασμός της παράταξης «Αρτινών Όραμα» του Παύλου Στασινού. Το ψηφοδέλτιο με τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, είναι το εξής:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΑΣ:
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Αθανασούλας Γεώργιος του Ευαγγέλου (δικηγόρος), Βασιλάκης Σωτήριος του Νικολάου ( ηλεκτρολόγος), Βάσσσος Νικόλαος του Στεφάνου ( τραπεζικός υπάλληλος), Γεωργίου Γεώργιος του Βασιλείου ( ιδιωτικός υπάλληλος), Γκούβας Θεόδωρος του Στυλιανού ( συντ. στρατιωτικός), Ευθυμίου Αθηνά του Ανδρέα (δικηγόρος), Ζήση Ευαγγελία του Νικολάου ( πολ. Μηχανικός), Καραγιάννη Μαρία (Μαριέτα) του Αποστόλου ( νοσηλεύτρια), Καραδήμας Βασίλειος του Θεοδώρου (καθηγητής μουσικής), Καρακώστας Νικόλαος του Κων/νου (υπάλληλος ΕΚΑΒ), Κατσαούνος Χρήστος του Δημητρίου ( εθνομουσικολόγος), Κατσιμπόκης Μιχάλης του Ηλία ( μηχανολόγος μηχανικός), Κορομηλιάς Κων/νος του Δημητρίου ( Ιδιωτικός υπάλληλος), Κούττικας Νικόλαος του Βασιλείου ( εφοριακός), Κωσταβασίλη Αθηνά του Παναγιώτης ( συντ.Δημόσιος υπάλληλος), Λάμπρου Σεβαστή του Βύρωνος ( μεταφράστρια), Λάμπρου Περικλής του Ελευθερίου ( μηχανικός), Λιανού Αθανασία του Θεοδώρου (ιδιωτική υπάλληλος), Μητσαράς Άγγελος του

Σε λειτουργία το Εκλογικό Κέντρο της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης στα Ιωάννινα

Το εκλογικό κέντρο της  παράταξης «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» του Αλέκου Καχιμάνη, στα Ιωάννινα, λειτουργεί καθημερινά στο ισόγειο της Στοάς Ορφέα (Κεντρική Πλατεία). Τηλέφωνο: 25610 74538- Fax 26510-74581

Λειτουργεί το εκλογικό κέντρο του Λάζαρου Νάτση

Στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 28-30 στην είσοδο της Στοάς Σάρκα
 Τους πολυάριθμους φίλους της από την πόλη και τις άλλες δημοτικές ενότητες υποδέχεται, η παράταξη «Γιάννινα, Πολίτες για την Ανατροπή» με υποψήφιο δήμαρχο τον Λάζαρο Νάτση, στο εκλογικό της κέντρο που ήδη λειτουργεί σε κεντρικό σημείο της πόλης, στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 28-30 στην είσοδο της Στοάς Σάρκα.Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον υποψήφιο δήμαρχο και υποψηφίους της παράταξης και να ενημερωθούν για τις θέσεις και το πρόγραμμα της.Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 26510-38011. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τις αμέσως επόμενες μέρες, ενώ θα λειτουργήσει και εκλογικό κιόσκι στην πλατεία Πύρρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Μέχρι και τις 2 Μαΐου οι αιτήσεις για την κινητικότητα στους Ο.Τ.Α.

Με τη σχετική Τροπολογία που κατατέθηκε τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014, στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, «Εκλογή των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλες διατάξεις» δόθηκε παράταση στο Πρόγραμμα «Εθελοντικής Ενδοαυτοδιοικητικής Κινητικότητας» και συγκεκριμένα, παράταση 20 ημερών, σε όσους υπαλλήλους των Ο.Τ.Α. επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις διατάξεις του Προγράμματος «Εθελοντικής Ενδοαυτοδιοικητικής Κινητικότητας», προκειμένου να μεταταγούν στον φορέα προτίμησής τους, η οποία λήγει στις 2 Μαΐου 2014, δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή.

Στα Γιάννενα τα Ευρωπαϊκά Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια Παθολογικής Ανατομικής και Ογκολογίας

Τα Ευρωπαϊκά Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια Παθολογικής Ανατομικής και Ογκολογίας που πραγματοποιούνται στα Ιωάννινα κάθε χρόνο.Τα Σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε νέους Ιατρούς, ειδικευόμενους και ειδικευμένους, κυρίως Παθολογοανατόμους. Ξεκίνησαν το Μάιο του 1996 με ανάθεση στην κυρία Νίκη Αγνάντη από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Παθολογικής Ανατομικής. Είναι μονοθεματικά και αφορούν πάντα όγκους διαφόρων οργάνων και συστημάτων του ανθρώπινου οργανισμού.Η επίσημη γλώσσα είναι η Αγγλική και συμμετέχουν, εκτός των Ελλήνων, και Ιατροί από τις γειτονικές Βαλκανικές, κυρίως, χώρες και όχι μόνον. Ο αριθμός των συμμετεχόντων κυμαίνεται από 35 έως 50 και η επιτυχία τους, μέχρι σήμερα είναι τόσο μεγάλη που το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας συστήνει στους Οργανωτές άλλων Σεμιναρίων να ακολουθούν το δικό μας πρόγραμμα.Το φετινό Σεμινάριο είναι το 31ο, και θα λάβει χώρα στις 29 Απριλίου - 2 Μαΐου 2014 στο ξενοδοχείο ’’Παλλάδιον’’, στα Ιωάννινα με τίτλο:SKIN PATHOLOGY - ONCOLOGY PART 1 & PART 2 Non Melanocytic & Melanocytic Lesions.

ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ - Κλειστά τα σχολεία από16 έως 19 και 23 έως 26 Μαΐου

Με έγγραφο που απέστειλε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης προς το υπουργείο Παιδείας, ζητά την παράδοση των σχολείων στις 16 (Παρασκευή), 17 (Σάββατο), 18 (Κυριακή) και 19 (Δευτέρα) Μαΐου, καθώς και στις 23 (Παρασκευή), 24 (Σάββατο), 25 (Κυριακή) και 26 (Δευτέρα) Μαΐου, προκειμένου να μετατραπούν οι σχολικές αίθουσες σε εκλογικά κέντρα για τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών και των ευρωεκλογών.

Αρχίζουν οι εργασίες αντιμετώπισης κατολισθήσεων στην εθνική οδό Αντίρριου-Ιωαννίνων

Εργασίες για την αντιμετώπιση των κατολισθήσεων που σημειώνονται στην εθνική οδό Αντίρριου-Ιωαννίνων στην θέση «Παλιοβούνα», που βρίσκεται ανάμεσα στο Αντίρριο και το Μεσολόγγι, πρόκειται ν΄αρχίσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.Σύμφωνα με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, υπεγράφη σήμερα η σύμβαση του έργου, το οποίο έχει προϋπολογισμό ένα εκατομμύριο ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.Όσον αφορά τις εργασίες, έχουν ως βασικό σκοπό τη συγκράτηση των βράχων που προέρχονται από τα ανάντη πρανή και καταλήγουν στο οδόστρωμα της οδού.Με την ολοκλήρωση θα εξασφαλιστεί, σύμφωνα με την περιφέρεια, η ασφάλεια των διερχόμενων αυτοκινήτων και των επιβατών τους.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΣ:Το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Χρήστου Τσιρογιάννη

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Κατατέθηκε χθες στο Πρωτοδικείο Άρτας, ο πλήρης συνδυασμός της παράταξης «Αρτινών ΣυνΕργασία» του Χρήστου Τσιρογιάννη.
Εκλογική Περιφέρεια Αμβρακικού
ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Αγροτικές εκμεταλλεύσεις - Νυν δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αρταίων)
ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛΑΣ - Επίτιμος Διευθυντής Αστυνομικής Ακαδημίας)
ΠΑΝΟΥ-ΚΟΛΤΟΥΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) του ΜΙΧΑΗΛ (Έμπορος – Επιχειρηματίας)
ΦΟΥΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Πτηνοτρόφος - Γραμματέας Δ.Σ. Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας)
Εκλογική Περιφέρεια Αρταίων
ΑΛΥΜΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Πολιτικός Μηχανικός, MSc)
ΒΗΧΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ:Το ψηφοδέλτιο του Κώστα Τζαφέα

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ
Του Υποψήφιου Δημάρχου Μετσόβου Κωνσταντίνου Τζαφέα Με τον συνδυασμό ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΡΑΕυθύνη για το χτες – Αξιοπιστία για το σήμερα –Σταθερότητα για το αύριο
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑ ΕΓΝΑΤΙΑΣ (Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι)
1. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ΠΑΥΛΟΣ)
2. ΓΚΙΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3. ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4. ΚΟΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
5. ΚΟΝΤΟΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
6. ΜΠΟΣΔΡΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ
7. ΜΠΟΥΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
8. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ (ΛΑΚΗΣ)ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
9. ΡΑΚΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(ΡΑΝΙΑ)
10. ΡΙΖΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ(ΤΖΙΑΜΠΙΡΑ)
11. ΣΙΩΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
12. ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ

ΠΡΕΒΕΖΑ:Παρέμβαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών για το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης διέλευσης δικύκλων στους πεζοδρόμους!

Mπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν την Παρασκευή οι δεκάδες οδηγοί δικύκλων στην Πρέβεζα, οι οποίοι περνούσαν από τον πεζόδρομο της αγοράς, καθώς έπεσαν σε «μπλόκο» της ομάδας ΔΙΑΣ και της Τροχαίας, στο ύψος της οδού Β. Μπάλκου. Η εξόρμηση ήταν αποτέλεσμα της παρέμβασης που έκανε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρέβεζας προκειμένου να σταματήσει το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης διέλευσης οχημάτων καθόλο το 24ωρο από το ιστορικό κέντρο.«Κλήσεις» έλαβαν όχι μόνο τα διερχόμενα, χωρίς άδεια διέλευσης οχήματα, αλλά και σταθμευμένα μηχανάκια σε όλο το μήκος της αγοράς. Τα παράπονα από καταστηματάρχες αλλά και πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να τηρήσουν το Νόμο και να περπατούν πεζοί στο ιστορικό κέντρο το τελευταίο διάστημα και κυρίως μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας είχαν πληθύνει και έφτασαν μέχρι την εισαγγελία. Αφορμή στάθηκε ο τραυματισμός γυναίκας το μεσημέρι του Μ.Σαββάτου, από μηχανάκι, το οποίο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στην κεντρική αγορά. Η κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας εξάλλου δημιούργησε ένα ακόμη πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν λόγο να κινούνται στο ιστορικό κέντρο. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποια υπηρεσία (τροχαία ή Δήμος) είναι αρμόδια να εκδώσει νέες άδειες σε εκείνους που τις δικαιούνται και μέχρι νεωτέρας ισχύουν άτυπα οι παλιές.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΣΗΣ: «Ο Παπανδρέου μάς έχει προδώσει όλους»

"Ας πάνε στην ευχή της Παναγίας και ας πάνε στη ΔΗΜΑΡ και αυτός και αυτοί που τους έστειλε εκείνος εκεί…"

Βαριές εκφράσεις κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για την εμφάνισή του στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά άσκησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχαλης Κασσής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5 FM. «Μας έχει προδώσει όλους! Είναι βαριά κουβέντα, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Θα καθόμαστε να κλαίμε τη μοίρα μας και να λιβανίζουμε ανθρώπους που έχουν τεράστια ευθύνη και μας έφτασαν ως ΠΑΣΟΚ εδώ που μας έφτασαν;».Τι είπε αναλυτικά ο Μιχάλης Κασσής για την παρουσία Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου της Μ. ΚοππάΟ κ. Παπανδρέου καλά είναι να έρθει και να μας τα πει αυτά στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Περιμένω ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να μας πει και ως πρώην πρωθυπουργός και ως στέλεχος πρώτης γραμμής να έρθει στην κοινοβουλευτική ομάδα και να μας τα πει και να διαφωτίσει τους νέους βουλευτές που δεν έχουμε και καμία ευθύνη σε ό,τι είχε γίνει πριν το 2012. Δεν υπαινίσσομαι κάτι, αλλά λέω αυτό που πιστεύω και δεν ερμηνεύω καμία στάση, αλλά αυτό που βλέπω και ακούω.Για να τελειώνουμε με αυτό και να λέμε λίγες κουβέντες, το θεωρώ απαράδεκτο αυτό και ο κ. Παπανδρέου βάλθηκε να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο ΠΑΣΟΚ από αυτή που έχει ήδη κάνει. Και την πληρώνουμε. Τεράστια ζημιά και απ’ ό,τι φαίνεται θέλει να κάνει ακόμη μεγαλύτερη. Δεν ξέρω πού το πάει και προχθές έκανα μια δήλωση αυθόρμητα, βλέποντας αυτά που παρακολουθώ.Όλα τα στελέχη του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ συνεργάζονται με τη ΔΗΜΑΡ και συγκυριακά η παρουσίαση αυτού του βιβλίου του κυρίας Κοππά που μέχρι χθες ήταν ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ σήμερα είναι υποψήφια της ΔΗΜΑΡ – και όχι μόνο αυτή, αλλά μια σειρά στελεχών. Και ο κ. Παπανδρέου αντί να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάναμε οι λίγοι που

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΣ:Το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Γιάννη Παπαλέξη

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Tο ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» κατατέθηκε χθες από τον Δήμαρχο Αρταίων και εκ νέου υποψήφιο Γιάννη Παπαλέξη στο Πρωτοδικείο Άρτας. Ο κύριος Παπαλέξης αμέσως μετά την κατάθεση του συνδυασμού έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Καταθέσαμε σήμερα το νέο ψηφοδέλτιο της παράταξης μας το οποίο απαρτίζεται από 173 υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους. Το ψηφοδέλτιο μας απαρτίζεται από συμπολίτες μας που είναι αποφασισμένοι και έτοιμοι να αναλάβουν ευθύνες και να μην τα βροντήξουν στην πρώτη δυσκολία, άνθρωποι που θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι, για ένα δήμο, με ποιότητα ζωής, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, σύγχρονο και λειτουργικό, αντάξιο των προσδοκιών μας.Το ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο έχει ως εξής:

Στον ΟΤΕ, στην Εφορία, στο Ταχυδρομείο και στη ΔΕΥΑΙ ο Λ. Νάτσης

Με επισκέψεις σε φορείς και υπηρεσίες του δημοσίου ξεκίνησε, την πρώτη από τις τρεις εβδομάδες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Λάζαρος Νάτσης.Συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» επισκέφθηκε νωρίς το πρωί το κτίριο του τεχνικού τμήματος του ΟΤΕ στην περιοχή της Περιβλέπτου συνομίλησε με το προσωπικό, μοίρασε προεκλογικό υλικό της και δέχθηκε ευχές για «καλή επιτυχία» στις εκλογές.Στη συνέχεια ο κ. Νάτσης και οι υποψήφιοι που τον συνόδευαν επισκέφθηκαν την Εφορία όπου είχαν μια σύντομη συνάντηση με την Διευθύντρια Λίνα Μπούσιου από την οποία ενημερώθηκαν για την λειτουργία της υπηρεσίας και τα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών.Το κλιμάκιο συνομίλησε με εργαζόμενους και συναλλασσόμενους και διένειμε προεκλογικό υλικό. Το ίδιο επαναλήφθηκε και κατά την επίσκεψη στο Γενικό Χημείο του Κράτους που στεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου, αλλά και στην Διεύθυνση Μεταφορών της

ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ:Το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Δημήτρη Βασιλείου

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
Ανακοινώθηκαν στην πανηγυρική παρουσίαση της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας οι παρακάτω υποψήφιοι
1. Υποψήφιος Δήμαρχος
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2. Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι
α. Δημοτική ενότητα (= εκλογική περιφέρεια) Πρέβεζας
1. ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
2. ΓΑΤΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
3.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
4. ΖΙΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
5. ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
6. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
7. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΓΚΥ
8. ΚΟΛΟΒΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
9. ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ:Τα ονόματα του συνδυασμού του Γιάννη Λώλου

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ
(ΟΝΟΜΑ)
(Υποψήφιος Δήμαρχος)
ΛΩΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
(υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι)
ΒΙΡΒΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΓΚΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΓΚΟΥΝΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ
ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ
ΔΗΛΑΒΕΡΗ ΡΕΓΓΙΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΚΑΤΣΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΚΟΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΚΟΣΙΩΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ:Το ψηφοδέλτιο του Μιχάλη Πλιάκου

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
Τον συνδυασμό της «Έντιμης Πολιτείας» κατέθεσε στο πρωτοδικείο Ιωαννίνων, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Ζίτσας, Μιχάλης Πλιάκος.Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο νίκης το οποίο απαρτίζεται από έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη αλλά και νέους ανθρώπους με όρεξη να προσφέρουν στον τόπο τους.Μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου ο κ. Πλιάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Καταθέσαμε στο πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιό μας. Είναι πλήρες και είμαστε σίγουροι ότι η δυναμική του η οποία ενισχύεται από το πρόγραμμα της παράταξης θα οδηγήσουν την «Έντιμη Πολιτεία» στην εκλογική νίκη και τον Δήμο Ζίτσας σε μια νέα πορεία. Όλοι οι υποψήφιοι δηλώνουμε ότι θα παλέψουμε για το καλό του δήμου μας μακριά από παλαιοκομματικές σκοπιμότητες και με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών μας. Είμαστε σίγουροι ότι οι συμπολίτες μας θα αγκαλιάσουν τις προτάσεις μας και θα αναδείξουν τον συνδυασμό μας νικητή το βράδυ των εκλόγων».
Πλιάκος Μιχαήλ του Βασιλείου
(υποψήφιος Δήμαρχος)
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΚΑΛΗΣ
Γκουγιάννος Ευάγγελος του Σωτηρίου
Γράβος Νικόλαος του Δημητρίου
Μπονόβας Κωνσταντίνος του Ηλία
Παπαγιαννόπουλος Χρήστος του Αποστόλου
Παρασκευοπούλου – Σπανού Βασιλική του

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ:Ο πλήρης συνδυασμός της "Ήπειρος Ανατροπής" με την Όλγα Γεροβασίλη

Το μεσημέρι της Κυριακής 27/4 κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων, από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη, ο πλήρης συνδυασμός της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής».Η υποψήφια Περιφερειάρχης συνοδευόταν από πολυμελή αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον Βουλευτή Ιωαννίνων Χρήστο Μαντά, τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Ιωαννίνων και Π.Ε. Πρέβεζας, Βασίλη Τσίκαρη και Δημήτρη Κωνή, υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού.Ο συνδυασμός αποτελείται από:
Υποψήφια Περιφερειάρχης
Γεροβασίλη Όλγα του Βασιλείου
Εκλογική περιφέρεια ΑΡΤΑΣ
Γιολδάσης Βασίλειος του Θεοδώρου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης
Αμπελογιάννη Βασιλική (Βάσω) του Σπυρίδωνος
Βαραγγούλη-Παππά Μαρία (Μαίρη) του Σωτηρίου
Βαρέλης Χρήστος (Τάκης) του Κωνσταντίνου
Γκούντας Κωνσταντίνος του Νικολάου
Ευσταθίου Περικλής του Νικολάου
Λάμπρη Αγάθη του Βασιλείου
Μανώλη Ελένη (Λίτσα) του Ευαγγέλου
Μπαλάσκας Βασίλειος του

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Λάζαρου Νάτση

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
Η παράταξη «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Λάζαρο Νάτση μετέχει στις εκλογές της 18ης Μαΐου στο δήμο Ιωαννιτών με τον παρακάτω συνδυασμό, όπως κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο:
ΝΑΤΣΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Υποψήφιος Δήμαρχος
I. Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Εκλογικών Περιφερειών
α) Εκλογική Περιφέρεια Ανατολής
1. ΑΡΑΠΙΣΟΝΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
2. ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΑΝΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4. ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
5. ΣΔΡΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
β) Εκλογική Περιφέρεια Ιωαννιτών
1. ΑΛ ΑΝΤΑΣΗ ΕΣΣΑΜ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΚΑΝΤΕΡ
2. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΩ (ΦΑΝΗ ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3. ΒΑΣΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
4. ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ
5. ΓΙΑΝΝΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 6. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
7. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
8. ΖΑΡΙΜΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
9. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΡΑΚΛΗ
10. ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΜΙΧΑΗΛ
11. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
12. ΚΑΠΕΡΔΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ του ΠΕΤΡΟΥ
13. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
14. ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΥΣΕΒΙΟΥ
15. ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
16. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ:Το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Γαρδίκου

ΓΑΡΔΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
(ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΚΑΛΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΚΑΛΗΣ)
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΚΑΛΗΣ)
ΖΩΗ ΣΟΦΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΚΑΛΗΣ)
ΣΙΩΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΚΑΛΗΣ)
ΧΑΝΔΟΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΚΑΛΗΣ)
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΥΜΕΝΩΝ
ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΥΜΕΝΩΝ)
ΜΑΡΜΟΥΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΥΜΕΝΩΝ)
ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του

Ακόμη και με το ΛΑΟΣ και την σοβαρή Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Δημήτρης Αργυρός

Κατέθεσαν τα ψηφοδέλτια τους 7 παρατάξεις για το Δήμο Ιωαννιτών. Και αν βγάλεις εκτός τις παρατάξεις της αριστεράς θα διακρίνουμε πως η άκρα δεξιά, το ΛΑΟΣ και η σοβαρή ΧΑ βρίσκονται διασκορπισμένες σε όλα τα κομματικά, «ανεξάρτητα» και μη ψηφοδέλτια. Παρέα με φιλελεύθερους, νεοφιλελεύθερους, κεντροδεξιούς, κεντροαριστερούς ακόμη ΔΗΜΑΡ/ δημοκρατικοαριστερούς.Και όλα αυτά στο όνομα των τοπικών ζητημάτων που επιτάσσει τις πλατιές συσπειρώσεις, συμμαχίες και συμπαρατάξεις. Μα τα ίδια δεν συνέβησαν στο όνομα των εθνικών ζητημάτων, στο να περάσει η καταστροφική πολιτική της τρόικας και του μνημονίου;Δυστυχώς δεν με εκπλήσσει όλη αυτή η συστημική σύμπραξη από την σοβαρή ΧΑ ως την ΔΗΜΑΡ. Η καπιταλιστική σήψη και παρακμή υπερβαίνει τις παλαιές ιδεολογικές διαφορές και στρατεύει σύμπασα τις συστημικές δυνάμεις στην υπεράσπιση του συστήματος, απέναντι στην κρίση του αλλά κυριότερα απέναντι στο εσωτερικό εχθρό.Το πρόβλημα βέβαια γίνεται ακόμη πιο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ:Το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Συμμαχία Ηπειρωτών» του Γιώργου Ζάψα

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
Το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Συμμαχία Ηπειρωτών» κατατέθηκε χθες από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Γιώργο Ζάψα, στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων.Ο κ. Ζάψας, αμέσως μετά την κατάθεση του συνδυασμού τόνισε σε δηλώσεις του:«Καταθέσαμε σήμερα τον συνδυασμό της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» ο οποίοςαποτελείται από αξιόλογα μέλη της κοινωνίας της Ηπείρου που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν την παράταξή μας νικήτρια το βράδυ των εκλογών, ώστε μετά απ’ αυτές η Ήπειρος να πορευτεί σε ένα δρόμο μακριά απ’ αυτόν που την έχει φέρει σήμερα στην πρώτη θέση της ανεργίας και στην τελευταία της ανάπτυξης. Είμαστε σίγουροι ότι οι Ηπειρώτες θα μας στηρίξουν στην προσπάθειά μας αυτή και γι’ αυτό υποσχόμαστε ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις η Ήπειρος να πάει μπροστά».Το ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο έχει ως εξής:
Γεώργιος Ζάψας του Ευαγγέλου
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου
Χαμπίμπης Δημήτριος του Κωνσταντίνου
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Άρτας
Δημητρίου Θωμάς του Κωνσταντίνου
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Θεσπρωτίας
Χατζηεφραιμίδης Πρόδρομος (Μάκης) του Γρηγορίου
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ιωαννίνων
Ζάκας Γεώργιος του Χρήστου
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πρέβεζας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΑΣ
Βασιλείου Σπυρίδων του Αλεξάνδρου
Βέλιος Αθανάσιος του Νικολάου
Καρίνος Αθανάσιος του Κωνσταντίνου
Κιφοκέρης Στέφανος του

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ:Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του Ανδρέα Νταή

ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΝΤΑΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΩΣΤΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ Του ΣΤΑΥΡΟΥ
ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Του ΗΡΑΚΛΗ
ΒΕΝΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ
ΓΙΩΓΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΑΛΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΓΟΓΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΖΗΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του

Ιδιαίτερα αγαπητή στα χωριά του Νομού η Νατάσσα Τύρου-Ούζα

Συνεχίζει να προωθεί από δήμο σε δήμο και από χωριό σε χωριό την υποψηφιότητά της στο νομό Ιωαννίνων, η Γιαννιώτισσα επιχειρηματίας Νατάσα Τύρου-Ούζα. Ειδικά στο Πωγώνι με το οποίο τη συνδέουν πολλά και σε προσωπικό αλλά και σε επιχειρηματικό επίπεδο, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος της παράταξης Καχριμάνη, τυγχάνει μεγάλης αποδοχής από τους πολίτες της περιοχής και όλα δείχνουν ότι κερδίζοντας καθημερινά τη συμπάθειά και την εκτίμησή τους, στις 18 Μαΐου θα καταφέρει να κερδίσει και την ψήφο τους. Το λέμε αυτό, επειδή μέχρι στιγμής αρκετοί υποψήφιοι έχουν πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Πωγώνι, όμως οι περισσότεροι πέρασαν απαρατήρητοι ή κινητοποίησαν με την παρουσία τους μόνο ελάχιστους πολιτικούς φίλους ή συγγενείς! Η Νατάσα Τύρου-Ούζα έχει μπει πολύ δυνατά σε αυτή την προεκλογική κούρσα και όπως είναι γνωστό έχει βάλει πλώρη για ψηλά. Δικαιωματικά αξίζει τον ένα σταυρό όλων όσοι επιλέξετε στις κάλπες να ψηφίσετε την Αξιοβίωτη Ανάπτυξη του Αλέκου Καχριμάνη. Έχει γνώση, όραμα, προτάσεις και σχέδιο για την ανάταξη του πρωτογενή τομέα και την ανάπτυξη των χωριών στο νομό Ιωαννίνων.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» του Κώστα Καψάλη

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
(ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ)
 ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 
(ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ )
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ
1. ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
2. ΓΙΟΥΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
3. ΓΚΟΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4. ΔΟΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
5. ΚΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
6. ΜΠΙΛΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
7. ΝΤΟΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
8. ΤΣΙΑΝΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Ηπείρου

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΤΣΟΥΜΑΝΗ ΟΛΓΑ (ΟΛΥ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψήφια Περιφερειάρχης
ΖΙΩΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ Υποψ. Αντιπ. ( εκλ. περ. Άρτας)
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ Υποψ. Αντιπ. (εκλ. περ. Θεσπρωτίας)
ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Υποψ. Αντιπ. (εκλ. περ. Ιωαννίνων)
ΚΩΤΣΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ Υποψ. Αντιπ. (εκλ. περ. Πρέβεζας)
Εκλογική Περιφέρεια Άρτας
1. ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του

Το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Ντόντη στο Δήμο Πωγωνίου

ΝΤΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
1 ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
2 ΔΡΙΒΑΣ ΗΛΙΑΣ ΛΑΖΑΡΟΥ
3 ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΩΜΑ
4 ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
5 ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
6 ΛΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
7 ΝΤΟΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
8 ΝΤΡΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
9 ΣΙΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΩ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
1 ΜΕΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑ
2 ΝΤΟΝΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
3 ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4 ΠΟΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διήμερη περιοδεία του Νίκου Χουντή στην Ήπειρο

Διήμερη περιοδεία στα Ιωάννινα και στην Άρτα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιου στις ευρωεκλογές Νίκου Χουντήστις 28 και 29 Απριλίου 2014.Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Δευτέρα 28 Απριλίου : 
17.30 : Συνάντηση στο Olympic hotel με απολυμένους εκπαιδευτικούς- Επίσκεψη στα εκλογικά κέντρα του υποψήφιου δημάρχου Ιωαννίνων Λάζαρου Νάτση με τη Δημοτική Κίνηση «Πολίτες για την ανατροπή» και της υποψήφιας Περιφερειάρχη Όλγας Γεροβασίλη με την Περιφερειακή παράταξη «ΉπειροςΑνατροπής».
Στις 19.30 θα μιλήσει στην πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων στα «Λιθαρίτσια» με θέμα : «Ευρωεκλογές 25 Μαΐου 2014: Για την Ανατροπή στην Ελλάδα, για μια άλλη Ευρώπη »
Τρίτη 29 Απριλίου : 
Περιοδεία στην πόλη της Άρτας και συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ με την υποψήφια δήμαρχο Λίτσα Κιτσαντά με τη δημοτική παράταξη «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή».

Το ψηφοδέλτιο του Θωμά Παππά στο Δήμο Ηγουμενίτσας

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου Δημάρχου
ΠΑΠΠΑΣ ΘΩΜΑΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
(Υποψήφιος Δήμαρχος)
Εκλογική Περιφέρεια Ηγουμενίτσας
(υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι)
ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΑΝΔΡΕΟΥ ΟΛΓΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΒΑΛΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΒΡΑΣΤΑΜΙΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΤΟΡΕΡΟ) του ΗΛΙΑ

ΔΑΛΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΟΝΑΤΟΥ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του

Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου σε βιομηχανία στις Φιλιάτες

Η ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Α.Ε, μια Βιομηχανική Μονάδα Ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών τύπου PET στις Φιλιάτες, αναζητεί, Υπεύθυνο Ποιοτικού Ελέγχου, με κύριες αρμοδιότητες και ευθύνες: α) Τη διεκπεραίωση εργαστηριακών μετρήσεων για τη διασφάλιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του παραγόμενου προϊόντος (π.χ. ανάλυση υγρασίας, pH, φαινόμενης πυκνότητας, ιξώδους, προσδιορισμός ξένων σωματιδίων (contaminants test), προσδιορισμός του μεγέθους των flakes (sieve analysis) και β) Την οργάνωση και επίβλεψη των διαδικασιών δειγματοληψίας και ποιοτικού ελέγχου, σε συνεργασία με το τμήμα παραγωγής. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου/διπλώματος ΑΕΙ/ΤΕΙ χημικού ή χημικού μηχανικού, ή μηχανικού επιστήμης υλικών, να έχουν άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας και απαραίτητη εμπειρία σε ανάλογη θέση (τουλάχιστον 3 έτη). Απαιτούνται ακόμη: Οργανωτικές δεξιότητες, να είναι

Αρχές Μαΐου θα βγουν στo Τaxisnet τα οριστικά αποτελέσματα για το κοινωνικό μέρισμα

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, τα οριστικά αποτελέσματα για το κοινωνικό μέρισμα των αιτήσεων στο Τaxisnet που αναγράφουν την ένδειξη ''ενδεικτικό'' θα αναρτηθούν στην εφαρμογή των αιτήσεων στις αρχές Μαΐου, ενώ θα σταλεί ενημέρωση και με email στους αιτούντες. Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο Γ.Γ. Δημόσιων Εσόδων, οι αιτούντες για το κοινωνικό μέρισμα θα γνωρίζουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησης τους μέσω του Τaxisnet λίγο πριν την καταβολή της πρώτης ''φουρνιάς'' του επιδόματος που υπολογίζεται ότι θα που υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί περίπου στις 9 με 12 Μαΐου. Σχεδόν στο σύνολο των αιτήσεων η εφαρμογή του taxisnet αναφέρει την ένδειξη ''ενδεικτικό'' ως αποτέλεσμα. Έτσι η ΓΓΠΣ θέλει πριν οριστικοποιήσει τα αποτελέσματα για το ποιος θα πάρει τελικά το κοινωνικό μέρισμα να κάνει περαιτέρω ελέγχους στα στοιχεία των αιτούντων. Επίσης, ο Γ.Γ. έκανε γνωστό ότι στις αρχές του Μαίου δηλαδή μέχρι το πολύ τις 9 Μαΐου θα σταλεί email στους αιτούντες που θα τους ενημερώνει για το αποτέλεσμα της

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό στο τμήμα «Α/ Κ Περιστερίου– A/K Αράχθου»

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!
Από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. ανακοινώνεται ότι, στo πλαίσιo των απαιτούμενων εργασιών σύνδεσης με τον αυτοκινητόδρομο, του αριστερού κλάδου του υποτμήματος έξοδος σήραγγας Τ8 (Δεματίου) και γέφυρας Τ9-Τ11, μήκους 900 μ., που βρίσκεται στην περιοχή Περιστερίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα από Α/Κ Περιστερίου έως Α/Κ Αράχθου με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Ιωάννινα, από την Δευτέρα 28-04-2014 και ώρα 08:00 π.μ., για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων. Η κυκλοφορία στο διάστημα αυτό για το ανωτέρω τμήμα, θα διεξάγεται από την Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Τρικάλων.Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση.Με την παράκληση να δημοσιευθεί.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έκτακτο – ΙΧ καρφώθηκε σε χαντάκι!!!

Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα, στην πρώτη είσοδο του Μύτικα,στην Πρέβεζα!Συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στο αριστερό ρεύμα με αποτέλεσμα, να καταλήξει σε χαντάκι!Ο νεαρός οδηγός του οχήματος, παρέμεινε εγκλωβισμένος μέσα στο ΙΧ και στην προσπάθεια απεγκλωβισμού του,συνέδραμαν  άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Να σημειώσουμε την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου δρόμου, καθώς δεν υπάρχουν προστατευτικές μπάρες.Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Πρέβεζας.

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του Λάζαρου Νάτση

"Θα κάνουμε την ανατροπή που έχει ανάγκη ο δήμος και η κοινωνία μας"

Το συνδυασμό του για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου κατέθεσε,το βράδυ της Κυριακής, στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης, επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή». Ο κ. Νάτσης συνοδεύονταν από υποψηφίους του συνδυασμού του, ενώ το παρών έδωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Μαντάς.Με αφορμή την κατάθεση του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο ο Λάζαρος Νάτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση :«Είμαστε αισιόδοξοι για την έκβαση της εκλογικής μάχης. Οι πολίτες αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια μας και προχωράμε μαζί για να αλλάξουμε τα Γιάννινα. Μαζί με όλους τους υποψηφίους της παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» και με τη δύναμη της ψήφου των πολιτών θα κάνουμε την ανατροπή που έχει ανάγκη ο δήμος και η κοινωνία μας.Για να πετύχουμε την ισόρροπη ανάπτυξη, όχι μόνο στο κέντρο και τις συνοικίες της πόλης, αλλά και σε κάθε δημοτική και τοπική κοινότητα».

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ:Το ψηφοδέλτιο του Νίκου Τσομπίκου

Με την παρούσα, σας δηλώνουμε την κατάρτιση του συνδυασμού «ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» που φέρει το άνωθεν χαρακτηριστικό έμβλημα και περιλαμβάνει τον υποψήφιο δήμαρχο, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τους υποψήφιους συμβούλους τοπικών κοινοτήτων και τους υποψήφιους εκπροσώπους τοπικών κοινοτήτων, που διεκδικούν να εκλεγούν στον Δήμο Μετσόβου του Ν. Ιωαννίνων.Το έμβλημα του συνδυασμού αποτελείται από τρία χρώματα (μπλέ, κόκκινο και πράσινο) που σχηματίζουν καμπυλοειδής γραμμές που αντιπαραβάλλονται μεταξύ τους και φέρουν ανάμεσά τους το όνομα του συνδυασμού «πορεία ελπίδας» με μπλέ γράμματα.Σας επισυνάπτουμε επίσης για κάθε υποψήφιο και σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3, του άρθρου 19, του Ν. 3852/7-6-2010 τα εξής:α) Πιστοποιητικό εγγραφής στο δημοτολόγιο του δήμου, όπου είναι υποψήφιος.
β) Υπεύθυνη δήλωση του υποψήφιου ότι: α) δεν έχει στερηθεί κανένα πολιτικό του δικαίωμα ή ότι έληξε η πρόσκαιρηαποστέρηση των δικαιωμάτων αυτών ή θα έχει λήξει την ημέρα της εκλογής, β) δεν συντρέχουν τα κωλύματα εκλογιμότητας τουάρθρου 14 του ν. 3852/2010 και γ) αποδέχεται την υποψηφιότητά του.
γ) Αποδεικτικό είσπραξης Δ.Ο.Υ., από το οποίο προκύπτει ότι ο υποψήφιος δήμαρχος έχει καταθέσει το ποσό των εκατό ευρώ(100 €) και ο κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ή σύμβουλος δημοτικής κοινότητας της παρ. 4 του άρθρου 2 του ν. 3852/το ποσό των πενήντα ευρώ (50 €) έκαστος.Στον κάτωθι πίνακα παρατίθενται όλοι οι υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά:
Α/Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
1 ΤΣΟΜΠΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ
1 ΑΓΓΕΛΗ ΕΛΕΝΗ (ΒΙΚΥ) του

Το ψηφοδέλτιο των Θωμά Μπέγκα και Παντελή Κολόκα

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
1 ΑΡΛΕΤΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΝΑΤΟΛΗΣ)
2 ΚΑΤΗΡΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΝΑΤΟΛΗΣ)
3 ΛΑΟΣΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΑΝΑΤΟΛΗΣ)
4 ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΑΝΑΤΟΛΗΣ)
5 ΡΑΠΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (ΑΝΑΤΟΛΗΣ)
6 ΤΑΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ (ΑΝΑΤΟΛΗΣ)
7 ΤΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (ΑΝΑΤΟΛΗΣ)
8 ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΘΕΟΦΙΛΟΥ (ΑΝΑΤΟΛΗΣ)
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
1 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ)
2 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ)
3 ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΛΕΚΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ)
4 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του