Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Επίσκεψη κλιμακίου της «Ήπειρος Ανατροπής» σε Ασπραγγέλους – Αρίστη

Κλιμάκιο του συνδυασμού "Ήπειρος Ανατροπής" της Όλγας Γεροβασίλη, αποτελούμενο από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ιωαννίνων Βασίλη Τσίκαρη και υποψήφιους περιφαρειακούς συμβούλους (Κ. Μπασιούκα, Ηλία Γκεσούλη και Ευάγγελο Νέσσερη) επισκέφτηκε χθες, Σάββατο 26/4, δύο χωριά του Ζαγορίου, τους Ασπραγγέλους και την Αρίστη.Στους Ασπραγγέλους συναντήθηκε με τοn Δήμαρχο Ζαγορίου Γαβριήλ Παπαναστασίου, με τον οποίον συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα της περιοχής.Επικεντρώθηκαν ιδιαίτερα σε ζητήματα αναπτυξιακής πολιτικής, τόσο στον τομέα του τουρισμού όσο και της πρωτογενούς παραγωγής. Ο κος Τσίκαρης, από την πλευρά του «Ήπειρος Ανατροπής», ανέδειξε την ανάγκη ανατροπής των πολιτικών που "στραγγαλίζουν" την περιφέρεια, ως προϋπόθεση για να ξαναζωντανέψει η ύπαιθρος.Ακολούθησαν επισκέψεις σε καφενεία των Ασπραγγέλων και της Αρίστης, που χαρακτηρίστηκαν από τη θερμή υποδοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου για τις προτάσεις της "Ήπειρος Ανατροπής".

Το ψηφοδέλτιο του Νίκου Γκόντα στο Δήμο Ιωαννιτών

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
Οι παρακάτω υπογράφοντες δηλώνουμε με την παρούσα ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3852/2010 όπως αυτός ισχύει και των σχετικών υπουργικών αποφάσεων, καταρτίσαμε συνδυασμό και αποδεχόμαστε την συμμετοχή μας ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι-Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων-Σύμβουλοι Τοπικών Κοινοτήτων-Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, όπως αναγράφεται για τον καθένα από εμάς στην παρούσα δήλωση κατάρτισης του Συνδυασμού στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 και στις τυχόν επαναληπτικές της 25ης Μαΐου 2014 στο ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου.Εξουσιοδοτούμε δε με την παρούσα τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. ΓΚΟΝΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟ του Δημητρίου, ο οποίος ρητά δηλώνει ότι αποδέχεται την εξουσιοδότηση αυτή, να επιδώσει με δικαστικό επιμελητή την παραπάνω δήλωση μας ή να την παραδώσει με απόδειξη στον κ. Πρόεδρο Πρωτοδικών Ιωαννίνων, μαζί με όλα τα σχετικά δικαιολογητικά και δηλώσεις που απαιτούνται βάσει του άρθρου 19 του ν. 3852/10 όπως αυτός ισχύει.

Υποψήφιος Δήμαρχος
ΓΚΟΝΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣΑ/Α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ1
ΛΑΖΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
του
ΧΡΗΣΤΟΥ
(Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος εκλογικής περιφέρειας Ανατολής)
2
ΜΑΝΤΖΙΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ
του
ΧΡΗΣΤΟΥ
(Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος εκλογικής περιφέρειας Ανατολής)
3
ΠΕΤΡΑΤΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ
του

Το ψηφοδέλτιο του Άρη Μπαρτζώκα στο Δήμο Ιωαννιτών

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ(Υποψήφιος Δήμαρχος)

I. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
α) ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
01) Γαλάρης Απόστολος του Δημητρίου
02) Γεωργούλη Ελευθερία του Κωνσταντίνου
03) Διαμάντης Αλέξανδρος του Ιωάννη
04) Κοτσιάφτης Φώτιος του Χαραλάμπους
05) Κουτσάφτη Αικατερίνη του Νικολάου
β) ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
01) Αγόρα Ελισάβετ (Έλσα) του Σπύρου
02) Αθανασόπουλος Χρήστος του Δημητρίου
03) Αλεξίου Θεόδωρος του Κωνσταντίνου
04) Βασιλείου Βασιλική του

Το ψηφοδέλτιο τηs Λαικήs Συσπείρωσηs στο Δήμο Δωδώνης

ΤΟΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Αθανασίου Υποψήφιος Δήμαρχος
Εκλογική Περιφέρεια Αγίου Δημητρίου
1) ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΕΡΕΖΑ του Αχιλλέως Υποψ. Δημ.
Σύμβουλος (εκλογικής περιφέρειας ΑγίουΔημητρίου)
2)ΒΑΣΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του Παναγιώτη Υποψ. Δημ.
Σύμβουλος (εκλογικής περιφέρειας Αγίου Δημητρίου)
3) ΔΩΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Νικολάου Υποψ. Δημ.Σύμβουλος (εκλογικής περιφέρειας Αγίου Δημητρίου)
4) ΖΙΑΒΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου Υποψ. Δημ.Σύμβουλος (εκλογικής περιφέρειας Αγίου Δημητρίου)
5) ΖΟΥΠΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του Γεωργίου Υποψ. Δημ.Σύμβουλος (εκλογικής περιφέρειας Αγίου Δημητρίου)
6)ΚΑΛΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Χρήστου  Υποψ. Δημ.Σύμβουλος (εκλογικής περιφέρειας Αγίου Δημητρίου)
7) ΜΑΝΤΗ ΕΛΕΝΗ του Κωνσταντίνου Υποψ. Δημ.
Σύμβουλος (εκλογικής περιφέρειας Αγίου Δημητρίου)
 8)ΜΠΑΚΑΣ ΑΧΙΛΕΥΣ του Ευαγγέλου Υποψ. Δημ.
Σύμβουλος (εκλογικής περιφέρειας Αγίου
Δημητρίου )
9) ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου Υποψ. Δημ. Σύμβουλος (εκλογικής περιφέρειας Αγίου Δημητρίου)
10) ΜΠΟΥΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Μιχαήλ Υποψ. Δημ.Σύμβουλος (εκλογικής περιφέρειας Αγίου
Δημητρίου)
11) ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Θωμά Υποψ. Δημ.Σύμβουλος (εκλογικής περιφέρειας Αγίου
Δημητρίου)
12) ΤΖΙΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του

Κατάθεση ψηφοδελτίου της Αριστερής Παρέμβασης στο Δήμο Ιωαννιτών

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων Χρήστος Πατσούρας κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων το ψηφοδέλτιο της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στα Γιάννενα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή για τον Δήμο Ιωαννιτών.Τα ονόματα του ψηφοδελτίου είναι τα εξής:

Το ψηφοδέλτιο τηs Λαικήs Συσπείρωσηs στο Δήμο Κόνιτσας

ΣΔΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Υποψήφιος Δήμαρχος
Εκλογική Περιφέρεια ΔΙΣΤΡΑΤΟΥ
1. ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
Υποψ. Δημ. Σύμβ. (Εκλογ. Περ. ΔΙΣΤΡΑΤΟΥ)
Εκλογική Περιφέρεια ΚΟΝΙΤΣΑΣ
1. ΒΑΓΕΝΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Υποψ. Δημ. Σύμβ. (Εκλογ. Περ. ΚΟΝΙΤΣΑΣ)
2. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Υποψ. Δημ. Σύμβ. (Εκλογ. Περ. ΚΟΝΙΤΣΑΣ)
3. ΓΚΟΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΘΩΜΑ
Υποψ. Δημ. Σύμβ. (Εκλογ. Περ. ΚΟΝΙΤΣΑΣ)
4. ΖΗΝΔΡΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Υποψ. Δημ. Σύμβ. (Εκλογ. Περ. ΚΟΝΙΤΣΑΣ)
5. ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του

Κατατέθηκε ο συνδυασμός της «Ήπειρος Ανατροπής» από την Όλγα Γεροβασίλη


Το μεσημέρι κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη ο πλήρης συνδυασμός της παραταξης «Ήπειρος Ανατροπής». Η υποψήφια Περιφερειάρχης συνοδευόταν από πολυμελή αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον Βουλευτή Ιωαννίνων Χρήστο Μαντά, τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Ιωαννίνων και Π.Ε. Πρέβεζας, Βασίλη Τσίκαρη και Δημήτρη Κωνή, υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού.

Το ψηφοδέλτιο τηs Λαικήs Συσπείρωσηs στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων

ΚΙΤΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Υποψήφια Δήμαρχος
Εκλογική Περιφέρεια ΒΑΘΥΠΕΔΟΥ
1. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Υποψ. Δημ. Σύμβ. (Εκλογ. Περ. ΒΑΘΥΠΕΔΟΥ)
Εκλογική Περιφέρεια ΚΑΛΑΡΙΤΩΝ ή ΚΑΛΑΡΡΥΤΩΝ
1. ΓΚΟΓΚΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Υποψ. Δημ. Σύμβ. (Εκλογ. Περ. ΚΑΛΑΡΙΤΩΝ ή ΚΑΛΑΡΡΥΤΩΝ)
Εκλογική Περιφέρεια ΚΑΤΣΑΝΟΧΩΡΙΩΝ
1. ΒΛΑΧΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Υποψ. Δημ. Σύμβ. (Εκλογ. Περ. ΚΑΤΣΑΝΟΧΩΡΙΩΝ)
2. ΓΕΩΡΓΑΡΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Υποψ. Δημ. Σύμβ. (Εκλογ. Περ. ΚΑΤΣΑΝΟΧΩΡΙΩΝ)
3. ΓΚΑΜΠΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Υποψ. Δημ. Σύμβ. (Εκλογ. Περ. ΚΑΤΣΑΝΟΧΩΡΙΩΝ)
4. ΓΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του

Επίσκεψη Αφροδίτης Αλ Σάλεχ στην Πρέβεζα

Την πόλη της Πρέβεζας επισκέφθηκε , η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Ελιά- Δημοκρατική Παράταξη, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.Συναντήθηκε με την Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας κα. Μαρίνα Ντουσκα , με μέλη της Νομαρχιακής επιτροπής αλλά και με νέους του νομού με τους οποίους συζήτησε την πολιτική και οικονομική κατάσταση καθώς και το μείζον ζήτημα της ανεργίας των νέων.Η κα.Αλ Σάλεχ περιηγήθηκε στα γραφικά δρομάκια της πόλης και συνομίλησε με πολίτες για τις επικείμενες Ευρωεκλογές αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πρέβεζα και η Ήπειρος γενικότερα.Στη συνέχεια η κα.Αλ Σάλεχ επισκέφθηκε στο εκλογικό του κέντρο, τον Δήμαρχο της πόλης και υποψήφιο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές κ.Χρήστο Μπαϊλή, ο οποίος την ενημέρωσε σχετικά με την παρουσία και τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά καιρούς.Τέλος, η κα.Αλ Σάλεχ πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πρεβέζας κ.Χρήστο Δημόπουλο με τον οποίο συζήτησαν εκτενώς εργασιακά ζητήματα, θέματα που αφορούν στις

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κατατέθηκε ο φάκελος του ψηφοδελτίου του Μιλτιάδη Κλάπα!!!

Κατατέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο πρωτοδικείο Πρέβεζας, ο φάκελος με τις υποψηφιότητες του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Μιλτιάδη Κλάπα.Έτσι όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του, βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, όπου κατευθύνθηκαν στα δικαστήρια για την παράδοση των υποψηφιοτήτων στο πρωτοδικείο.Αμέσως μετά όλοι μαζί έκαναν ένα πέρασμα από την παραλιακή, όπου συνομίλησαν με τους πολίτες της πόλης.

Προσωπικές βλέψεις και μάχες χαρακωμάτων

Η απόφαση του Γ. Παπανδρέου να μιλήσει σε εκδήλωση της υποψήφιας με τη ΔΗΜΑΡ, Μαριλένας Κοππά, πυροδότησε νέες εντάσεις


Του Δημήτρη Κουκλουμπέρη

Σε σκηνικό κινούμενης άμμου και μάχης χαρακωμάτων, με σκοπό την κομματική επιβίωση και την προσωπική διάσωση του κάθε αρχηγού, πρώην και νυν, και με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα, παραπέμπει η κατάσταση που επικρατεί στην πολυδιασπασμένη και συρρικνωμένη Κεντροαριστερά, περίπου ένα μήνα πριν από τις ευρωεκλογές.Ο δεδομένος ανταγωνισμός μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και οι κακές σχέσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Φώτη Κουβέλη λαμβάνουν διαστάσεις κεντροαριστερού εμφυλίου, τον οποίο πυροδοτεί μια σειρά γεγονότων, με κορυφαίο και πιο πρόσφατο την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να μιλήσει τη Δευτέρα σε εκδήλωση της αποχωρήσασας από το ΠΑΣΟΚ και υποψήφιας με τη ΔΗΜΑΡ, Μαριλένας Κοππά.Μοναδικό ενοποιητικό στοιχείο για τη Χαριλάου Τρικούπη και την Αγίου Κωνσταντίνου αποτελεί ο «κίνδυνος» του νεοϊδρυθέντος Ποταμιού, που κινείται στον ίδιο πολιτικό χώρο, αντλεί ψηφοφόρους από τα δύο κόμματα και απειλεί να τους συμπαρασύρει, αν και

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ-Στον πτηνοτροφικό συναιτερισμό Άρτας ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Από την Άρτα ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, δηλώνοντας ότι «η δημιουργική Ελλάδα υπάρχει κυρίως στην περιφέρεια και πρέπει να την βγάλουμε στο προσκήνιο».Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε τον Συνεταιρισμό, συνοδευόμενος από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθ. Τσαυτάρη, και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ΔΣ, αλλά και στελέχη της συνεταιριστικής επιχείρησης.Μεταξύ άλλων επισήμανε πως βούλησή του είναι να ενισχύσει τις τοπικές παραγωγικές δυνάμεις και πως η επίσκεψη στην Άρτα ήταν επιθυμία του, διευκρινίζοντας: «Γιατί η περιοχή είναι αυθεντική και ασχολείται με τα πραγματικά θέματα των πραγματικών ανθρώπων. Αυτό είναι που μας λείπει στην Ελλάδα».Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έστειλε το μήνυμα ότι «η Ελλάδα μετά την κρίση, υπάρχει, αντέχει και κερδίζει το χαμένο έδαφος» με αφορμή την καλή πορεία και τη συνεισφορά, στην τοπική και την εθνική Οικονομία, του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού.Ο πρόεδρος των εργαζομένων του Συνεταιρισμού, Παναγιώτης Κιρτσάς, έθεσε θέματα οικονομικά και ασφάλισης των εργαζομένων, που -όπως σημείωσε- εκκρεμούν, για να λάβει από τον κ. Τσαυτάρη την απάντηση ότι αύριο κατατίθεται τροπολογία, όπως είχε ο ίδιος δεσμευτεί, που δίνει λύση στα ζητήματά τους.Ο κ. Βενιζέλος θα μεταβεί το απόγευμα στα Ιωάννινα, ενώ το κυβερνητικό κλιμάκιο συνοδεύουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Συλβάνα Ράπτη, Γιώργος Βερνίκος και Αφροδίτη Άλ Σάλεχ.

Νέο όνομα έκπληξη στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Γκόντα;

Από το χώρο της υγείας λένε οι πληροφορίες...

Για το τέλος φαίνεται ότι κρατούσε τις εκπλήξεις ο Νίκος Γκόντας. Έτσι λοιπόν, μετά τη νέα συμμετοχή του Βασίλη Χήτου στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας, υπάρχει τουλάχιστον μία ακόμη ηχηρή έκπληξη! Μιλάμε για μια δυνατή υποψηφιότητα από το χώρο της υγείας, η οποία αναμένεται να συζητηθεί πολύ στα Γιάννενα. Την κρατούν -για τους δικούς τους λόγους- ως επτασφράγιστο μυστικό στην παράταξη Γκόντα. Κάντε λίγη υπομονή και θα τα μάθετε όλα!

Στο πλευρό του Νίκου Γκόντα και ο Βασίλης Χήτος

Κατεβαίνει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ιωαννίνων!!!

Με μια μεγάλη έκπληξη -που ίσως να μην είναι και η μοναδική- κατατέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων το ψηφοδέλτιο νίκης της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας. Σε αυτό, ανάμεσα στις πολλές και σημαντικές υποψηφιότητες, ξεχωρίζει αυτή του επιτυχημένου Γιαννιώτη επιχειρηματία, Βασίλη Χήτου. Όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι σημερινός δημοτικός σύμβουλος στο απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο και αναφέρουμε την εκ νέου συμμετοχή του στα κοινά ως είδηση, επειδή όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν διάχυτη η αίσθηση ότι τελικά δεν θα συνεχίσει στο δήμο Ιωαννιτών, λόγω του μεγάλου φόρτου δουλειάς που του δημιουργούν οι έντονες επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Τελικά όμως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο κάλεσμα του στενού του φίλου και υποψηφίου δημάρχου Ιωαννίνων, Νίκου Γκόντα και αποφάσισε να βάλει πλάτη στη μάχη για τα Γιάννενα της νέας πενταετίας.

Στους απόδημους Πρεβεζάνους της Αττικής, θα μιλήσει ο Μιλτιάδης Κλάπας

Στους απόδημους Πρεβεζάνους της Αττικής, θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας, την Κυριακή 11 Μαϊου 2014, στις 11.00' το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πίσω από το Δημαρχείο Αθηναίων, στην πλατεία Κοτζιά, στην Ομόνοια.Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Πρεβεζάνους, σε όλους τους Ηπειρώτες, απευθύνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας, να παραστούν στην ομιλία του, στους απόδημους, την Κυριακή 11 Μαϊου 2014, στις 11.00' το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πίσω από το Δημαρχείο Αθηναίων, στην πλατεία Κοτζιά, στην Ομόνοια.Αξίζει να αναφερθεί ότι, οι άνθρωποι του υποψήφιου Δημάρχου Πρέβεζας Μιλτιάδη Κλάπα, που έχουν αναλάβει το έργο της ενημέρωσης για την εκδήλωση-συγκέντρωση της Κυριακής 11ης Μαϊου 2014, στο Πνευματικό Κέντρο των Ηπειρωτών, τονίζουν κατά κόρο, ότι η κύρια πρόθεση του Μιλτιάδη Κλάπα είναι, να ακούσει τους απόδημους και να

Πτήσεις εσωτερικού με 24 ευρώ η Aegean!!!

Ο ανταγωνισμός της Ryanair έριξε τις τιμές

Η είσοδος της Ryanair στον εσωτερικό χάρτη των αερομεταφορών, υποχρέωσε -βάσει ανταγωνισμού- την Aegean Airlines να προβεί σε γενναίες μειώσεις τιμών. Ειδικότερα, η εταιρεία προχώρησε σε μεγάλες προσφορές, ξεκινώντας από τα δρομολόγια εσωτερικού, με τιμές εισιτηρίου από 24 ευρώ για ταξίδια από και προς τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις από και προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη για όλους τους προορισμούς εσωτερικού για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή, αλλά και για ναύλους GoLight (που δίνει δυνατότητα μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg) και Flex, ενώ οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση περιλαμβάνουν όλους τους φόρους ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. Τέλος η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 30/04/2014 για πτήσεις που εκτελούνται από 19/05/2014 έως και 25/10/2014, ενώ εξαιρούνται οι προορισμοί της άγονης γραμμής.

Περιοδεία της Όλγας Γεροβασίλη στην Ηγουμενίτσα

Το Σάββατο 26/4/2014 η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε την Ηγουμενίτσα.Στις 10.30 συναντήθηκε στο εκλογικό κέντρο της παράταξης "ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας Παναγιώτη Πάντο και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και συζήτησε μαζί τους την πορεία του εκλογικού αγώνα.Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Γιώργο Κάτσινο στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου, παρουσία και των αντιδημάρχων Ισμήνης Δήμα και Γεώργιου Κωλέττα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα που αφορούν τον Καλλικρατικό Δήμο Ηγουμενίτσας. Ιδιαίτερα συζητήθηκε η Γ' φάση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, τα οικονομικά του Δήμου και τα προβλήματα λειτουργίας που δημιούργησαν οι δραματικές περικοπές στην χρηματοδότηση, το ζήτημα της αξιολόγησης των δημοτικών υπαλλήλων, όπως επίσης οι προβληματισμοί του α/δημάρχου γιά το κλείσιμο του Τ.Ε.Ι. Ηγουμενίτσας.Στη συνέχεια, η υποψήφια Περιφερειάρχης με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους επισκέφθηκαν την έκθεση τοπικών αγροτικών προϊόντων στην πλατεία του Δήμου και συνομίλησαν με τους παραγωγούς και τους επισκέπτες της έκθεσης. Ακολούθως, περπάτησαν στον πεζόδρομο και

ΦΩΤΟ - Κατάθεση ψηδοδελτίου της παράταξης "Γιάννενα Τώρα" στο Πρωτοδικείο

Στιγμές δικαίωσης για τον υποψήφιο δήμαρχο Ιωαννίνων Άρη Μπαρτζώκα και την ανεξάρτητη παράταξή του


Στιγμές δικαίωσης για τον υποψήφιο δήμαρχο Ιωαννίνων Άρη Μπατζώκα, που κόντρα στα... "παπαγαλάκια" που τον ήθελαν να μην καταφέρνει να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο για το δήμο Ιωαννιτών, αυτός πριν από μόλις λίγα λεπτά κατέθεσε και επίσημα το ψηφοδέλτιο της παράταξής του στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων. Στη φωτό που σας παρουσιάζουμε τον βλέπετε ακριβώς την ώρα της υπογραφής της δήλωσης κατάρτισης του ψηφοδελτίου του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για την πρώτη νίκη μιας πραγματικά ανεξάρτητης παράταξης, που έχει σύγχρονες ρεαλιστικές αντιλήψεις για την πόλη και τους πολίτες και με νέο στελεχικό δυναμικό θα δουλέψει μέσα από το επόμενο δημοτικό συμβούλιο με ζήλο, συνέπεια και αποτελεσματικότητα για τα Γιάννενα της νέας πενταετίας.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-Βρέθηκε καβάτζα με 254 κιλά χασίς στη Λωρίδα Σαγιάδας!

Χθες ο απόγευμα, κατασχέθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, έξι (6) ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν (250) δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους -254- κιλών και -510- γραμμαρίων, τα οποία βρέθηκαν κρυμμένα σε δασώδη περιοχή στη Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας.Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης ΝαρκωτικώνΗγουμενίτσας, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Σε λίγες μέρες η απόφαση του Αρείου Πάγου για τη συμμετοχή της ΧΑ στις εκλογές

Από την κρίση του Αρείου Πάγου περνά η κάθοδος της Χρυσής Αυγής στις διπλές κάλπες του Μαΐου: Σε δύο αποφάσεις του, ο Άρειος Πάγος κρίνει πρώτα την υποψηφιότητα των κατηγορούμενων για εγκληματικές πράξεις στις αυτοδιοικητικές εκλογές και έπειτα την κάθοδο των δύο σχηματισμών («Χρυσής Αυγής» και «Εθνικής Αυγής») στις ευρωεκλογές.Στις 3 Μαΐου αναμένεται η απόφαση του Α' τμήματος του Αρείου Πάγου για το εάν μπορούν βουλευτές της ΧΑ που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση να θέσουν υποψηφιότητα στις στις περιφερειακές εκλογές.Η απόφαση αφορά ουσιαστικά την υποψηφιότητα του Ηλ.Κασιδιάρη για την Αθήνα, του Ηλ.Παναγιώταρου για την περιφέρεια Αττικής και του Αρτ.Ματθαιόπουλου για τη Θεσσαλονίκη. Απόφαση στην οποία μπορεί να παίξει ρόλο και το αν έως τότε η Βουλή θα έχει εγκρίνει την άρση ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όπως έχουν ζητήσει οι ανακριτές.Στις 11 Μαΐου ανάμενεται η απόφαση επί του κομματικού καταστατικού που έχει κατατεθεί για τις ευρωεκλογές. Πηγές του Βήματος εκτιμούν πως ο Αρειος Πάγος θα εκδώσει την ίδια απόφαση και για τα

Σε λίγη ώρα κατατίθεται στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας

Είναι πλήρες με πάνω από 220 υποψηφιότητες στο δήμο Ιωαννιτών!

Στις 1 ακριβώς το μεσημέρι -δηλαδή σε λίγα λεπτά- ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας, Νίκος Γκόντας θα μεταβεί στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων, προκειμένου να καταθέσει και επίσημα το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ψηφοδέλτιο νίκης του υποψήφιου δημάρχου που θα λάβει μέρος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, είναι πλήρες και υπερκαλύπτει κατά πολύ τις απαιτούμενες υποψηφιότητες στις δημοτικές ενότητες αλλά και τα τοπικά συμβούλια. Σε αυτό κυριαρχεί η αρμονική συνεργασία της εμπειρίας με τη φρεσκάδα του νέου και συνυπάρχουν πολλά νέα και παλαιά στελέχη της τοπικής κοινωνίας, που θα δώσουν τη μάχη για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της πόλης την επόμενη πενταετία.

Πλήθος κόσμου είπε το στερνό αντίο στον ηθοποιό Μπάμπη Γούσια

Πάνδημη έγινε το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι η κηδεία του ηθοποιού Μπάμπη Γούσια στη γενέτειρά του το Πέραμα Ιωαννίνων.Ο άτυχος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης, έπειτα από πολύμηνη μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο.Συντετριμμένος εμφανίστηκε και ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος σκηνοθέτησε την τελευταία παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησε ο, Μπάμπης Γούσιας, ενώ μέσω του λογαριασμού του στο facebook θέλησε να του πει το στερνό αντίο.«Σήμερα το ξημέρωμα αποχαιρέτησε ο Μπάμπης Γούσιας, από την Πρωτοχρονιά μέχρι σήμερα ,το πάλεψε, με χιούμορ και πίστη, είναι η πρώτη απώλεια που χτύπησε την ομάδα, μαζί μας από το 11 μέχρι τώρα, ηθοποιάρα, σύντροφος και περιστέρι αγάπης κι ενέργειας. στο φως να ντυθεί… σιωπή τώρα λίγο», ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης.Ο Μπάμπης Γούσιας έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τον χώρο του θεάτρου, με σημαντικότερες παραστάσεις-σταθμό στην υποκριτική του καριέρα το «Όταν έχω εσένα» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Κραουνάκη και

Χωρίς περιορισμούς οι εμφανίσεις στα ΜΜΕ των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών!!!

Αίρονται οι νομικοί περιορισμοί για τον αριθμό εμφανίσεων των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών σε τοπικής ή περιφερειακής εμβέλειας σταθμούς και σε πάσης φύσεως ιστοτόπους. Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή στο νομοσχέδιο για τον προληπτικό έλεγχο των πιστωτικών ιδρυμάτων που θα συζητηθεί στην Ολομέλεια, την ερχόμενη εβδομάδα. Άλλες τροπολογίες μεταξύ άλλων προβλέπουν τα εξής: 1)Εξισώνονται οι μηνιαίες αποδοχές των προϊσταμένων γενικών διευθύνσεων Οικονομικών Υπηρεσιών των υπουργείων, με εκείνες του Γενικού Διευθυντή. 2) Δίνεται η δυνατότητα σε υπαλλήλους των ΟΤΑ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, να αποσπώνται και αυτοί επί διετία, σε υπηρεσίες υπουργείων, ΝΠΔΔ, Περιφέρειες και αντίστροφα, για την αντιμετώπιση σοβαρών και επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών προσωρινού χαρακτήρα. Κατ” εξαίρεση, επιτρέπεται και η απόσπαση για

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Γιάννης Σκοπούλης!!!

Έντονες διαφωνίες για την συνεργασία Μπέγκα-Κολόκα και από άλλα στελέχη της ΔΗΜΑΡ

Την απόσυρσή του από το ψηφοδέλτιο της "Ενότητας Πολιτών", ανακοίνωσε χθες βράδυ στα στελέχη της ΔΗΜΑΡ ο Γιάννης Σκοπούλης,διαφωνώντας με την συνεργασία του Θωμά Μπέγκα με τον Παντελή Κολόκα!!!Ο Γιάννης Σκοπούλης,συναντήθηκε αργά χθες το βράδυ στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ,με τον γραμματέα του κόμματος Τάσο Βασιλείου και τον Θωμά Μπέγκα και τους ενημέρωσε για την απόφαση του.Είναι χαρακτηριστικό πως ο κ. Σκοπούλης όχι μόνο είχε καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά,αλλά είχε πληρώσει ακόμα και το παράβολο της υποψηφιότητας του!!!Από νωρίς το πρωί πάντως ,γίνονται προσπάθειες να ενταχθεί ο Γ.Σκοπούλης στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ζάψα.Να σημειωθεί πως και άλλα στελέχη της ΔΗΜΑΡ διαφωνούν με την σύμπραξη Μπέγκα-Κολόκα,την οποία χαρακτηρίζουν ως "δεξιά στροφή της παράταξης" ,η οποία αλλοιώνει την φυσιογνωμία της και είναι πιθανό να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις την τελευταία στιγμή...

Στα Γιάννενα αύριο ο Παντελής Καψής

Θα μιλήσει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στη "Φρόντζου Πολιτεία"

Στα Γιάννενα θα βρεθεί αύριο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ‘'Ελιά'', Παντελής Καψής, ο οποίος θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στη "Φρόντζου Πολιτεία".Ο κ. Καψής θα αναφερθεί στην θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, στις οικονομικές και πολιτικές συνθήκες που διαμορφώνονται πλέον στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα, ενώ νωρίτερα θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς, αλλά και παλιούς φίλους.

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Πρέβεζα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, χθες  το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο , ένας 23χρονος άντρας και μία 26χρονη γυναίκα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε στους δύο δράστες,κατά την αποβίβασή τους από λεωφορείο των ΚΤΕΛ Πρέβεζας, βρέθηκε στις χειραποσκευές τους και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους (41,6)γραμμαρίων.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα ΠλημμελειοδικώνΠρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Κουρασμένοι αλλά με αντοχές οι υποψήφιοι στο Δήμο Ιωαννιτών

Σε πλήρη εξέλιξη το κυνήγι της ψήφου στην πόλη και τα χωριά

Τον υπέρ πάντων αγώνα για την τελική επικράτηση της παράταξής τους αλλά και της προσωπικής τους εκλογής στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, δίνουν καθημερινά οι εκατοντάδες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Ιωαννιτών, που απαρτίζουν τα επτά (7) ψηφοδέλτια που διεκδικούν το δήμο Ιωαννιτών. Σε 21 (και σήμερα) ημέρες ψηφίζουμε και το πολιτικό θερμόμετρο βρίσκεται στο κόκκινο! Ο παράγοντας κούραση θα αποτελέσει για τις τρεις επόμενες εβδομάδες κρίσιμη παράμετρο από την οποία σε μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθεί και το τελικό αποτέλεσμα για την κατάταξη των όσων εκλεγούν. Οι συνθήκες που βιώνει ένας υποψήφιος για να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στο δήμο Ιωαννιτών είναι εξαντλητικός, καθώς απαιτεί non stop τρέξιμο για τουλάχιστον 15 ώρες την ημέρα! Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει στις επαφές και τις εμφανίσεις τους στα ΜΜΕ να δείχνουν άνετοι επικοινωνιακά, ετοιμόλογοι και φυσικά χαλαροί, έτσι ώστε να κερδίζουν τις εντυπώσεις και κατά συνέπεια και τις ψήφους. Μέσω της προβολής που έχουν μέχρι σήμερα πετύχει, κάποιοι υποψήφιοι έχουν ήδη κερδίσει το στοίχημα της αναγνωρισιμότητας και πλέον, αφού οι πολίτες τους γνωρίζουν, προσπαθούν να τους πείσουν γιατί θα πρέπει να τους ψηφίσουν.Προσπαθούν δηλαδή με προτάσεις και επιχειρήματα να πείσουν τους ψηφοφόρους, ώστε να εξασφαλίσουν τις