Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Διήμερη περιοδεία του Νίκου Χουντή στην Ήπειρο

Διήμερη περιοδεία στα Ιωάννινα και στην Άρτα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιου στις ευρωεκλογές Νίκου Χουντή στις 28 και 29 Απριλίου 2014.Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Δευτέρα 28 Απριλίου :
17.30 : Συνάντηση στο Olympic hotel με απολυμένους εκπαιδευτικούς- Επίσκεψη στα εκλογικά κέντρα του υποψήφιου δημάρχου Ιωαννίνων Λάζαρου Νάτση με τη Δημοτική Κίνηση «Πολίτες για την ανατροπή» και της υποψήφιας Περιφερειάρχη Όλγας Γεροβασίλη με την Περιφερειακή παράταξη «ΉπειροςΑνατροπής».
Στις 19.30 θα μιλήσει στην πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων στα «Λιθαρίτσια» με θέμα : «Ευρωεκλογές 25 Μαΐου 2014: Για την Ανατροπή στην Ελλάδα, για μια άλλη Ευρώπη »
Τρίτη 29 Απριλίου :
Περιοδεία στην πόλη της Άρτας και συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ με την υποψήφια δήμαρχο Λίτσα Κιτσαντά με τη δημοτική παράταξη «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή».

Σε λειτουργία το Εκλογικό Κέντρο της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης στα Ιωάννινα

Το εκλογικό κέντρο της  παράταξης «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» του Αλέκου Καχιμάνη, στα Ιωάννινα, λειτουργεί καθημερινά στο ισόγειο της Στοάς Ορφέα (Κεντρική Πλατεία). Τηλέφωνο: 25610 74538- Fax 26510-74581

Κερδίζει ρεύμα διαρροών της πρώην παράταξης Κολόκα, ο συνδυασμός "Γιάννενα Τώρα" του Άρη Μπαρτζώκα

Μια σημαντική παράμετρος της αυτοδιάλυσης της παράταξης του Παντελή Κολόκα, είναι η διαπίστωση, ότι μεγάλο μέρος των διαρροών από την "Κοινωνία Πολιτών" κατευθύνεται προς το συνδυασμό "Γιάννενα Τώρα" του Καθηγητή Μετεωρολογίας, Άρη Μπαρτζώκα, που δείχνει να ενισχύεται εκλογικά. Ενδεικτικό των όσων σας λέμε, είναι το γεγονός, ότι σχεδόν ταυτόχρονα με τα... προξενιά μεταξύ των Μπέγκα και Κολόκα, ανακοινώθηκε η τρίτη εικοσάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης "Γιάννενα Τώρα". Αυτό από μόνο του αποδεικνύει, ότι ήδη ο Γιαννιώτης πανεπιστημιακός πληρεί τις προϋποθέσεις για να κατέλθει αυτόνομα στο δήμο Ιωαννιτών. Συνεπώς έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα Μπαρτζώκα στο δήμο και πλέον έχει να αντιμετωπίσει έναν γλυκό πονοκέφαλο, που σχετίζεται με το πως θα μπορέσει να... μπολιάσει στο εσωτερικό της παράταξής του τις μεταγραφές από την πρώην παράταξη Κολόκα! Να δείτε που θα το... κατοσταρίσει το... "μαγαζί" και κάποιοι -τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές- θα τρίβουν τα μάτια τους!

Μάγκας ήταν, μάγκας παραμένει ο Χρήστος Στεφάνου!

Νέα ανακοίνωση για Π. Κολόκα και Θ. Μπέγκα

Με το κεφάλι ψηλά αποσύρει την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο των Κολόκα-Μπέγκα, ο πρόεδρος των εργαζομένων στα Stage Ηπείρου, Χρήστος Στεφάνου. Ένας νέος συμπολίτης μας, που έγινε γνωστός στην πόλη για τους αγώνες του για εργασία, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Βλέποντας στο εσωτερικό της παράταξης Κολόκα στην οποία μέχρι χθες συμμετείχε, ίντριγκες, παιχνίδια εξουσίας και κλειστά ραντεβού με χρίσματα από μνημονιακά κόμματα, τα οποία μάλιστα πληροφορούνταν εκ των υστέρων από το διαδίκτυο, διαφώνησε ανοιχτά με τον επικεφαλής του και καταγγέλλοντας ως... καναπεδάκηδες και όχι αγωνιστές του Π. Κολόκα και Θ. Μπέγκα, δηλώνει περήφανος που δε γίνεται "πιόνι" των φιλόδοξων προσωπικών τους στρατηγικών. Σε μήνυμα που ανάρτησε πριν λίγο στο λογαριασμό του στο facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: "Τα μηνύματα που εισπράτω από χθές το απόγευμα που αποχώρησα απο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος μετά τη συνεργασία των παρατάξεων Κολόκα-Μπέγκα΄από την ''κοινωνία πολιτών'' είναι όλα θετικά και οι συμπολίτες μου με καταιγίδα τηλεφωνημάτων στο κινητό μου, στο τοίχο μου στο facebbok, καθώς και στο δρόμο που με βρίσκουν με συγχαίρουν για τη κίνηση που έκανα ''βγάζοντάς μου το καπέλο'', ότι έκανα το σωστό. Βεβαίως δε μου κρύβουν και τη λύπη τους που τελικά δε θα είμαι υποψήφιος με άλλο συνδυασμό, γιατί όπως μου μεταφέρουν θα λείψει η δυνατή μαχητική φωνή μου, αν φυσικά εκλεγόμουν Δημοτικός σύμβουλος, αφού ο τόπος για να πάει μπροστά θέλει ενεργά άτομα κι αγωνιστές και όχι καναπεδάκηδες.Παρ' όλο τα θετικά μηνύματα όλων των συμπολιτών μου που με θέλουν υποψήφιο σε άλλη παράταξη όποια κι αν είναι αυτή και μου θεωρούν δεδομένη τη στήριξή τους για την οποία θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά, καθώς και τα αμέτρητα τηλεφωνήματα άλλων παρατάξεων που θέλουν στο πλευρό τους τον αγωνιστή μαχητή ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ δηλώνω ότι δε θα προκαλέσω καμία έκπληξη μέχρι τη Κυριακή το βράδυ που κλείνουν τα

Μάχη για τη δεύτερη θέση στις εκλογές στο δήμο Ζαγορίου

Με διαφορά πρώτος την πρώτη Κυριακή ο Γαβριήλ Παπαναστασίου

Η αναμέτρηση των εκλογών της 18ης Μαΐου στο δήμο Ζαγορίου, έχei ενδιαφέρον μόνο σε ό,τι αφορά τον συνδυασμό που θα καταφέρει να μπει στη μάχη της δεύτερης Κυριακής. Η πρώτη θέση φαίνεται είναι καπαρωμένη από τον σημερινό δήμαρχο Γαβριήλ Παπαναστασίου, όμως για τη δεύτερη θέση γίνεται πραγματική μάχη μεταξύ των συνδυασμών του Λεωνίδα Τσουμάνη και του Βασίλη Σπύρου. Ενδεχομένως να έχει ένα μικρό προβάδισμα ο πρώην κοινοτάρχης Παπίγκου, όμως η μάχη χωριό το χωριό είναι σκληρή και το αποτέλεσμα αμφίρροπο. Ειδικά για τον πρώην δήμαρχο Ανατολικού Ζαγορίου τα πράγματα εξελίσσονται αρκετά δύσκολα στη Δημοτική Ενότητα Τύμφης, όπου δεν έχει αποδοχή η υποψηφιότητά του και προκειμένου να κλείσει εκεί υποψηφίους, μεταφέρει στελέχη από το Ανατολικό Ζαγόρι! Λογικά με οποιαδήποτε αντίπαλο τη δεύτερη Κυριακή, ο Γ. Παπαναστασίου φαίνεται να κερδίζει τη μάχη για τη δημαρχία.

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ:Ανακοίνωση της παράταξης του Γιάννη Ντόντη

"Δεν συντρέχει κανένα νομικό κώλυμα ως προς την υποψηφιότητα"

Οι προπαγανδιστές μιας σάπιας και ήδη καταδικασμένης από τους πολίτες λογικής , εναγωνίως προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο.Το τελευταίο διάστημα αρθρογραφούν επίμονα και επανειλημμένα για «δήθεν υπηρεσιακό κώλυμα» του υποψηφίου Δημάρχου Πωγωνίου κ.
Γιάννη Ντόντη.Θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες του Πωγωνίου ότι όλα αυτά κρύβουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες και αποτελούν άθλια προπαγάνδα που μοναδικό σκοπό έχουν να ανακόψουν τη νικηφόρα πορεία της Παράταξής μας «Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι» δημιουργώντας σύγχυση και αμφιβολία στην κοινωνία.Δεν τους περνάει και σε λίγες ώρες με την κατάθεση του Συνδυασμού μας , θα καταπέσει πλήρως η ανεύθυνη δήθεν επιχειρηματολογία που παρουσιάζουν.Ας είναι προσεκτικότεροι.Για να τελειώνουμε μια και καλή με το ανύπαρκτο «ζήτημα» του ασυμβίβαστου, να τονίσουμε ιδιαίτερα ότι η Πολιτεία έχει τους ανεξάρτητους θεσμούς της και

Επίσκεψη Όλγας Γεροβασίλη στην Κόνιτσα

Συνάντηση με το δήμαρχο

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου, Όλγα Γεροβασίλη, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι σύμβουλοι με την “ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ” επισκέφτηκαν χθες, Πέμπτη την Κόνιτσα.Στη συνάντηση που είχαν με τον Δήμαρχο Κόνιτσας κ. Παναγιώτη Γαργάλα συζητήθηκαν τα τεράστια προβλήματα των κτηνοτρόφων και το ζήτημα της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής.Επίσης, εκφράστηκε η κοινή αντίθεση στο μεγάλο οικολογικό έγκλημα της εκτροπής του ποταμού Αώου.Αργότερα, η Όλγα Γεροβασίλη περπάτησε στους δρόμους της πόλης, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή και για τις προτάσεις του συνδυασμού.

Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του δέρματος από τις 5-9 Μαΐου

Δερματολόγοι της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), σε όλη τη χώρα, θα δέχονται στα ιατρεία τους και σε νοσοκομειακά ιδρύματα το κοινό και θα εξετάζουν δωρεάν για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος, στο πλαίσιο της «Ελληνικής Εβδομάδας κατά του Καρκίνου του Δέρματος» από τις 5 έως τις 9 Μαΐου. Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.myskincheck.gr και να αναζητήσουν τη λίστα με τους συμμετέχοντες δερματολόγους για να κλείσουν ραντεβού. Ειδικά για την πόλη των Ιωαννίνων, οι δερματολόγοι που συμμετέχουν φέτος στην Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος, είναι η Ουρανία Τόλη (τηλ.: 26510-32902) και ο Ευάγγελος Τόλης (26510-39770). Στην Ελλάδα, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί την αφετηρία για μία ολόκληρη εβδομάδα αφιερωμένη στην πρόληψη. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το 90% των μελανωμάτων, εάν διαγνωστούν έγκαιρα, μπορούν να θεραπευτούν. Τα κρούσματα μελανώματος έχουν αυξηθεί τα τελευταία 50 χρόνια στις χώρες της Ευρώπης και

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό στο τμήμα «Α/ Κ Περιστερίου– A/K Αράχθου»

Από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. ανακοινώνεται ότι, στo πλαίσιo των απαιτούμενων εργασιών σύνδεσης με τον αυτοκινητόδρομο, του αριστερού κλάδου του υποτμήματος έξοδος σήραγγας Τ8 (Δεματίου) και γέφυρας Τ9-Τ11, μήκους 900 μ., που βρίσκεται στην περιοχή Περιστερίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα από Α/Κ Περιστερίου έως Α/Κ Αράχθου με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Ιωάννινα, από την Δευτέρα 28-04-2014 και ώρα 08:00 π.μ., για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων. Η κυκλοφορία στο διάστημα αυτό για το ανωτέρω τμήμα, θα διεξάγεται από την Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Τρικάλων.Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση.Με την παράκληση να δημοσιευθεί.

Στην τελική ευθεία συγκρότησης του ψηφοδελτίου,o Λάζαρος Νάτσης

Στην τελική ευθεία συγκρότησης του ψηφοδελτίου για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου , με στόχο την αλλαγή στο δήμο Ιωαννιτών,βρίσκεται η παράταξη «Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή» και ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης.Ήδη τα μηνύματα από τις επαφές του επικεφαλής και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, με κατοίκους στην πόλη και στις δημοτικές ενότητες, είναι πολύ ενθαρρυντικά για την παράταξη και το κλίμα που διαμορφώνεται στο εκλογικό σώμα κρίνεται ως ιδιαίτερα θετικό για τον Λάζαρο Νάτση.Παράλληλα, ανοιχτό είνια αποό χθες,το εκλογικο κέντρο της παράταξης σε κτίριο επί της οδού Ναπολέοντος Ζέρβα 28-30 και συγκεκριμένα στην είσοδο της Στοάς Σάρκα. Τις επόμενες μέρες και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα θα γίνουν και τα εγκαίνια, μαζί και η παρουσίαση των υποψηφίων που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο και δεν είχαν ανακοινωθεί στην πρώτη εκδήλωση με τους 53 υποψηφίους, στην Στοά Λούλη. Επίσης, στην πλατεία Πύρρου η παράταξη «Γιάννενα, Πολίτες για τηνΑνατροπή» θα λειτουργήσει και προεκλογικό κιόσκι για άμεση επαφή με τους πολίτες, ενημέρωση για τις υποψηφιότητες, το πρόγραμμα και τις θέσεις της.

ΚΩΣΤΑΣ ΛΩΛΗΣ - Προπονημένος για σκληρούς αγώνες στο δημοτικό στίβο των Ιωαννίνων!

Αν και καταξιωμένος προπονητής στίβου ο γνωστός Γιαννιώτης γυμναστής Κώστας Λώλης, αυτή την περίοδο λαμβάνει τις πολύτιμες συμβουλές τουΛάζαρου Νάτση, ενόψει του αυτοδιοικητικού ντεμαράζ που ετοιμάζει η παράταξη "Πολίτες για την Ανατροπή" στο δήμο Ιωαννιτών. Ο πήχης μπαίνει πολύ ψηλά και για τους δύο και πλέον δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Ο Λ. Νάτσης γνωρίζει πολύ καλά τις προδιαγραφές αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες που σηματοδοτεί για την παράταξή του η υποψηφιότητα του Κ. Λώλη, αφού κατανοεί ότι πέρα από την ισχυρή διείσδυση που μπορεί να έχει στο επίπεδο της συλλογής ψήφων, με τις γνώσεις και την εμπειρία που κουβαλά, μπορεί μετεκλογικά να του φανεί πραγματικά χρήσιμη, στην κατεύθυνση αναμόρφωσης του αθλητικού τοπίου στο δήμο Ιωαννιτών. Πραγματικά γερό σκαρί ο Κ. Λώλης, ετοιμάζεται για σκληρό αγώνα στο δημοτικό στίβο των Ιωαννίνων!

Σε διορθωτική κίνηση προχώρησε το υπουργείο Υγείας για τη θέση του επικουρικού γιατρού που είχε προκηρύξει για το Νοσοκομείο Πρέβεζας

Σε διορθωτική κίνηση προχώρησε το υπουργείο Υγείας για τη θέση του επικουρικού γιατρού που είχε προκηρύξει πριν 4 μέρες για το Νοσοκομείο Πρέβεζας. Συγκεκριμένα, με υπογραφή του ΥπουργούΆδωνη Γεωργιάδη , αντικαταστάθηκε η θέση αναισθησιολογίας για το Νοσοκομείο Πρέβεζας με θέση νεφρολογίας, ενώ ταυτόχρονα προκηρύχθηκαν και άλλες 16 θέσεις επικουρικών γιατρών για τα νοσοκομεία της χώρας.

Συμφωνία της «Δωδώνη» για επέκταση στις ΗΠΑ

Επεκτείνει τη διείσδυσή της στην αχανή αγορά των ΗΠΑ η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, καθώς έκλεισε συμφωνία με τη μεγάλη παραγωγική-εμπορική αμερικανική εταιρεία Arthur Schuman Inc.Επεκτείνει τη διείσδυσή της στην αχανή αγορά των ΗΠΑ η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, καθώς έκλεισε συμφωνία με τη μεγάλη παραγωγική-εμπορική αμερικανική εταιρεία Arthur Schuman Inc.Η τελευταία αναλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των τυροκομικών προϊόντων της «Δωδώνη» στις ΗΠΑ, με βαρύτητα βέβαια στη φέτα, για την οποία η ηπειρώτικη βιομηχανία είναι ιδιαίτερα γνωστή στο εξωτερικό. Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η αμερικανική εταιρεία, η φέτα της «Δωδώνη» αναμένεται, μέσω της υλοποίησης της συμφωνίας, να γνωρίσει μεγάλη απήχηση στην αγορά των ΗΠΑ.Η Arthur Schuman Inc. θα διαθέσει τα προϊόντα της «Δωδώνη» σ' όλη την αγορά των ΗΠΑ και σε όλες τις κατηγορίες πελατών (στη λιανική, χονδρική και στο catering), ενώ ήδη δέχεται παραγγελίες για τα είδη της ελληνικής εταιρείας.Η αμερικανική επιχείρηση είναι από τις μεγαλύτερες του είδους της στις ΗΠΑ, λειτουργώντας εδώ και πάνω από 60 χρόνια, ενώ

Για 13η χρονιά ο «Άθλος» στα Τζούμερκα

Ο «Άθλος Τζουμέρκων 2014» (bike+run), ο διασημότερος λαϊκός αγώνας περιπέτειας, θα γίνει για 13η χρονιά στις 3 και 4 Μαΐου στον ομώνυμο ορεινό όγκο, στα Τζουμέρκα, τελώντας υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρ. Τζουμέρκων.Ανακαινισμένες είναι εφέτος όλες οι διαδρομές στο ποδήλατο και στο τρέξιμο, στις οποίες έχουν συμπεριληφθεί πολλά νέα μονοπάτια στο έντονο ανάγλυφο των Τζουμέρκων. Είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να μπορεί να συμμετέχει με άνεση ένας μέσος αθλητής και ταυτόχρονα να «τεστάρει» την πορεία της προετοιμασίας του και ο έμπειρος του αθλήματος.Σίγουρα οι μεγάλες διαδρομές δεν είναι για νέους αθλητές και απαιτούν πλούσια εμπειρία στο ορεινό περιβάλλον, αλλά και γι' αυτούς οι διοργανωτές έχουν σχεδιάσει τις μικρές διαδρομές (fun race), στις οποίες μπορεί κάποιος να πάρει μια δυνατή γεύση του αγώνα και του ορεινού όγκου της περιοχής.Αφετηρία και τερματισμός θα είναι το χωριό Άγναντα Άρτας. Υπάρχει η δυνατότητα στον αγώνα να

Άνεργοι, φοιτητές και μικροκαταθέτες θα χαρακτηρισθούν από την εφορία μισθωτοί!!!

Με την κλίμακα των μισθωτών - συνταξιούχων και το αφορολόγητο των 9.500 ευρώ που ισχύει για όσους έχουν εισοδήματα έως 21.000 ευρώ σχεδιάζεται να φορολογηθούν φέτος άνεργοι, φοιτητές και μικροκαταθέτες χωρίς άλλα πραγματικά εισοδήματα αλλά με μικροποσά από τόκους, ενοίκια ή περιστασιακή απασχόληση.Το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να καταθέσει έως το τέλος της εβδομάδας τροπολογία στη Βουλή με την οποία θα θεωρούνται μισθωτοί και επομένως θα καλύπτονται από το αφορολόγητο των 9.500 ευρώ φορολογούμενοι με μικρά εισοδήματα από περιστασιακή απασχόληση το 2013 ή μικροποσά από τόκους καταθέσεων που κινδυνεύουν να πιαστούν στην παγίδα των τεκμηρίων και να κληθούν να πληρώσουν υπέρογκους φόρους επί ανύπαρκτων εισοδημάτων.Το πρόβλημα των τεκμηρίων ανακύπτει φέτος εξαιτίας του γεγονότος ότι οι κλίμακες φορολογίας εισοδήματος έχουν διαχωριστεί και είναι άλλη για μισθωτούς - συνταξιούχους, άλλη για ελεύθερους επαγγελματίες και άλλη για εισοδήματα από κινητές αξίες και 

Στα Γιάννενα τα Ευρωπαϊκά Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια Παθολογικής Ανατομικής και Ογκολογίας

Τα Ευρωπαϊκά Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια Παθολογικής Ανατομικής και Ογκολογίας που πραγματοποιούνται στα Ιωάννινα κάθε χρόνο.Τα Σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε νέους Ιατρούς, ειδικευόμενους και ειδικευμένους, κυρίως Παθολογοανατόμους. Ξεκίνησαν το Μάιο του 1996 με ανάθεση στην κυρία Νίκη Αγνάντη από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Παθολογικής Ανατομικής. Είναι μονοθεματικά και αφορούν πάντα όγκους διαφόρων οργάνων και συστημάτων του ανθρώπινου οργανισμού.Η επίσημη γλώσσα είναι η Αγγλική και συμμετέχουν, εκτός των Ελλήνων, και Ιατροί από τις γειτονικές Βαλκανικές, κυρίως, χώρες και όχι μόνον. Ο αριθμός των συμμετεχόντων κυμαίνεται από 35 έως 50 και η επιτυχία τους, μέχρι σήμερα είναι τόσο μεγάλη που το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας συστήνει στους Οργανωτές άλλων Σεμιναρίων να ακολουθούν το δικό μας πρόγραμμα.Το φετινό Σεμινάριο είναι το 31ο, και θα λάβει χώρα στις 29 Απριλίου - 2 Μαΐου 2014 στο ξενοδοχείο ’’Παλλάδιον’’, στα Ιωάννινα με τίτλο:SKIN PATHOLOGY - ONCOLOGY PART 1 & PART 2 Non Melanocytic & Melanocytic Lesions.

ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ - Κλειστά τα σχολεία από16 έως 19 και 23 έως 26 Μαΐου

Με έγγραφο που απέστειλε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης προς το υπουργείο Παιδείας, ζητά την παράδοση των σχολείων στις 16 (Παρασκευή), 17 (Σάββατο), 18 (Κυριακή) και 19 (Δευτέρα) Μαΐου, καθώς και στις 23 (Παρασκευή), 24 (Σάββατο), 25 (Κυριακή) και 26 (Δευτέρα) Μαΐου, προκειμένου να μετατραπούν οι σχολικές αίθουσες σε εκλογικά κέντρα για τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών και των ευρωεκλογών.

Περιοδείες του Αλέξανδρου Καχριμάνη το Σάββατο σε Δήμο Σουλίου και Λούρο Π.Ε. Πρέβεζας

O υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης,συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Ανιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ.Θωμά Πιτούλη και από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους θα περιοδεύσουν το Σάββατο 26 Απριλίου στον Δήμο Σουλίου και σε Τοπικά του Διαμερίσματα σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Ώρα: 10:30 Παραμυθιά
17:30 Τ.Κ. Γαρδικίου
Τ.Κ. Σκανδάλου
Τ.Κ. Γλυκής
Τ.Κ. Καρβουναρίου
Ενδιάμεσα, στις 11.30 π.μ. ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Αλεξ.Καχριμάνης, θα επισκεφθεί το Λούρο Πρέβεζας.

Τρέχει όλη μέρα στο δήμο Ζίτσας ο... "Μιχάλης"

Δεν σταματά λεπτό τις προεκλογικές περιοδείες του στο δήμο Ζίτσας, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη τουΒασίλη Γαρδίκου, Μιχάλης Μπίγγος. Ο γνωστός σε όλους μας "Μιχάλης" έχει βάλει στόχο να επισκεφτεί όλα τα χωριά του δήμου Ζίτσας και να συζητήσει προσωπικά για τα μικρά αλλά και τα μεγάλα ζητήματα του δήμου. Έχει έναν ισχυρό κεντροδεξιό πυρήνα υποστηρικτών που τον ακολουθούν και καθημερινά στηρίζουν το έργο του. Ταυτόχρονα, με τις συνεχείς επισκέψεις του διευρύνει συνεχώς τον κύκλο των πολιτικών του φίλων. Όλα δείχνουν ότι η υποψηφιότητα του Μ. Μπίγγου στη Δημοτική Ενότητα Πασσαρώννας θα πάει ψηλά! Πόσο ψηλά; Αυτό θα μας το δείξει η κάλπη σε σχεδόν τρεις εβδομάδες.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ

Ανακοίνωση  της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ηπείρου

Κάθε χρόνο με το κλείσιμο της οικονομικής χρονιάς, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το πρόβλημα των απλήρωτων εφημεριών. Κάθε χρόνο βρίσκουν ορισμένοι τοπικοί υπεύθυνοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους κάποιο κώλυμα, πάντα τυπικό.Πέρυσι δεν πληρώνανε γιατί δεν αναφερότανε δήθεν η «μικτή» εφημερία.Φέτος, η φαντασία ορισμένων ξεπέρασε κάθε όριο. Ο επίτροπος της Θεσπρωτίας δεν «γνωρίζει» αν οι εφημερίες του Σαββατοκύριακου και των αργιών του νοσοκομείου Φιλιατών πρέπει να αποζημιώνονται με το ωρομίσθιο της καθημερινής εργάσιμης ημέρας.Με αποτέλεσμα να μένουν απλήρωτοι οι γιατροί για την εργασία που παρείχαν από τον Δεκέμβρη και μετά. (αλήθεια ο υφυπουργός Υγείας κος Μπέζας τι λέει;)Οι υπεύθυνοι εντελλομένων των Ιωαννίνων, της Άρτας, καθυστερούν να εγκρίνουν την πληρωμή των εφημεριών με διάφορες αιτιολογίες, επικαλούμενοι φόρτο εργασίας.Παράλληλα χαρακτηρίζονται ως «υπερβάσεις του

Οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο και το Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων

Ενόψει των μεταθέσεων για το νέο σχολικό έτος (2014-15)

Επτά (7) συνολικά οργανικά κενά προέκυψαν στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο και το Μουσικό Γυμνάσιο Ιωαννίνων, ενόψει των μεταθέσεων των εκπαιδευτικών για τι νέο σχολικό έτος (2014-15). Ειδικότερα, στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Ιωαννίνων, όπου επικρατέστερη γλώσσα είναι η Αλβανική, υπάρχει ένα (1) κενό κλάδου ΠΕ 11 (Φυσικής Αγωγής). Επίσης, στο Μουσικό Γυμνάσιο Ιωαννίνων, υπάρχουν επτά (7) εκπαιδευτικά κενά και αφορούν τις ειδικότητες: ΠΕ16 ειδικότητας Παραδοσιακά Κρουστά, ΠΕ16 ειδικότητας Παραδοσιακό Κλαρίνο (τρεις θέσεις), ΠΕ16 ειδικότητας Μπουζούκι και ΠΕ16 ειδικότητας Ακκορντεόν.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε έκθεση στις Βρυξέλλες

Στην τρίτη, κατά σειρά, επιχειρηματική αποστολή του Enterprise Greece στις Βρυξέλλες συμμετείχε η Περιφέρεια Ηπείρου το διάστημα 31 Μαρτίου– 2 Απριλίου. Στην αποστολή, που οργανώθηκε με τη συνεργασία και την αρωγή του Γραφείου Ο.Ε.Υ. Βρυξελλών και του γραφείου Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών, συμμετείχαν επίσης ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις και άλλες Περιφέρειες.Κατά τη διάρκεια της αποστολής πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις προβολής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και των ποιοτικών προϊόντων τροφίμων και ποτών – ΠΟΠ και ΠΓΕ – καθώς και προγραμματισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις των ελληνικών εταιρειών με βελγικές εισαγωγικές διανεμητικές επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα προβολής των Περιφερειών περιελάμβανε και επίσκεψη στην Αμβέρσα (στις 3 Απριλίου) για την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε τουριστικούς πράκτορες.Η Περιφέρεια Ηπείρου προέβη σε παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος
της και στα stands της παρουσιάστηκαν τοπικά και παραδοσιακά ποιοτικά εδέσματα με

ΠΡΕΒΕΖΑ:Δημοπρατήθηκε το καφενείο της «Κυανής Ακτής»

Με μεγάλη συμμετοχή ενδιαφερομένων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η δημοπρασία για την επιλογή του αναδόχου που θα λειτουργήσει το καφενείο της Κυανής Ακτής.Η ομορφιά της περιοχής αλλά και οι παρεμβάσεις που έγιναν στο παλιό Δημοτικό κτίριο, αποτέλεσαν πόλο έλξης για επιχειρηματίες και από όμορους Νομούς οι οποίοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό ενώ το ποσό του τιμήματος κατακυρώθηκε μηνιαίως στα 2.700 ευρώ.Το έργο ανακατασκευής του καφενείου της Κυανής Ακτής ξεκίνησε πέρσυ το φθινόπωρο με χρηματοδότηση από την ΣΑΤΑ και προυπολογισμό 180 χιλιαδες ευρώ.Με τα χρήματα αυτά πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες όπως (χωματουργικές εργασίες, παρεμβάσεις στο φέρον οργανισμό και την τοιχοποιία,ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, τοποθέτηση ξύλινης στέγης κλπ) προκειμένου το κτίριο να συμβαδίζει με την αισθητική του χώρου και να συνυπάρχει αρμονικά με το μοναδικό τοπίο.Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, η επισκευή και η επαναλειτουργία του καφενείου ήταν επιτακτική ανάγκη καθότι το κτίριο αυτό έχει συνδέσει την παρουσία του με την

Συνάντηση – συζήτηση με την Κ. Μπατζελή για τις προκλήσεις των αναπτυξιακών πολιτικών

Σήμερα το απόγευμα στα Γιάννενα

Η Κατερίνα Μπατζελή, υποψήφια ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, θα παρευρίσκεται σε συνάντηση – συζήτηση με θέμα ″Η Ελλάδα και ο ευρωπαϊκός Νότος στο επίκεντρο των εξελίξεων της Ε.Ε.″,
-Την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014, στις 19:00μ.μ. στα Ιωάννινα, στο ″ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ″

Φουλάρει τις μηχανές για την τελική μάχη στις 18 Μαΐου ο Κ. Κατσανάκης

 Σε πλήρη εκλογική εγρήγορση ενόψει των εκλογών της 18ης Μαΐου, βρίσκεται η παράταξη του Κώστα Κατσανάκη στο δήμο Δωδώνης. Τα κλιμάκια των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων οργώνουν απ' άκρη σ' άκρη τις δημοτικές ενότητες στο δήμο Δωδώνης και στέλνουν παντού το μήνυμα της νέας εκλογικής νίκης. Με πλήρες ψηφοδέλτιο και μάλιστα αισθητά ανανεωμένο, είναι το απόλυτο φαβορί στις εκλογές που κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθούν σε ένα μόνο γύρο. Απέναντί του θα είναι η παράταξη του τρίτου στις εκλογές του 2010 Χρήστου Ντακαλέτση και η παράταξη της λαϊκής Συσπείρωσης. Ο Κ. Κατσανάκης δεν ασχολείται καθόλου με το τι συμβαίνει στο εσωτερικό των άλλων παρατάξεων αλλά ούτε και με τις ίντριγκες ή τα εσωκομματικά μαχαιρώματα που μαίνονται αυτή την περίοδο  στο χώρο της κεντροδεξιάς στο δήμο Δωδώνης. Κοιτάζει να ολοκληρώσει έγκαιρα τα πολλά και σημαντικά έργα που υλοποιεί και μόνιμα στο μυαλό του βρίσκεται η επόμενη πενταετία στο δήμο Δωδώνης. Έχει όραμα, σχέδιο, γνώση και κυρίως όρεξη για σκληρή δουλειά, ώστε να πάει ο δήμος του μπροστά. Και θα τα καταφέρει!

«Αγώνας δρόμου» για να εγκατασταθούν ναυαγοσώστες στις παραλίες της Πρέβεζας

«Αγώνα δρόμου» καταβάλλει ο Δήμος της Πρέβεζας προκειμένου να ολοκληρωθούν έγκαιρα οι διαδικασίες για την εγκατάσταση των ναυαγοσωστών στις ακτές από την έναρξη της τουριστικής σεζόν. Ο προγραμματισμός , από πλευράς του Δήμου, έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά και μάλιστα τον Φεβρουάριο του 2014 υπήρξε και συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, ωστόσο μέχρι σήμερα εκκρεμούν ζητήματα που άπτονται άλλων υπηρεσιών-όπως είναι ο χαρακτηρισμός των ακτών ως πολυσύχναστες- και είναι πιθανό να πάνε και πάλι «πιο πίσω» την όλη διαδικασία. Το Δημοτικό Συμβούλιο πάντως ενέκρινε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη ναυαγοσωστική κάλυψη που κατέθεσε από τις

Ερώτηση Όλγας Γεροβασίλη για την κατάργηση αγροτικού τιμολογίου από τη ΔΕΗ

Η βουλευτής Άρτας, υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη, μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσαν  ερώτηση προς τους υπουργούς ΠΕΚΑ και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, με αφορμή την αναστάτωση που έχει προκαλέσει στους αγρότες η απόφαση της ΔΕΗ να στείλει έγγραφο στους κατόχους ηλεκτροδοτούμενων υδροληψιών, με το οποίο ζητά άμεση επικαιροποίηση του Δελτίου Νο1, προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει ηλεκτροδότηση με βάση το Αγροτικό Τιμολόγιο, ενώ η διαδικασία αδειοδότησης των υφιστάμενων υδροληψιών είναι ακόμη σε εξέλιξη και απαιτείται χρονικό διάστημα τουλάχιστον 1-2 ετών προκειμένου ννα εκδοθούν οι άδειες χρησης νερού.Τις τελευταίες ημέρες οι αγρότες γίνονται αποδέκτες επιστολής της Διεύθυνσης Πωλήσεων της ΔΕΗ Α.Ε. με την οποία απαιτεί να της προσκομίσουν τις άδειες χρήσης νερού μέχρι 31/07/14, επικαλούμενη την «επικαιροποίηση του τηρούμενου από τη ΔΕΗ αρχείου δικαιούχων χορήγησης Αγροτικού Τιμολογίου». Η συγκεκριμένη απαίτηση προκύπτει, όπως αναφέρει η εν λόγω επιστολή, από την εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 150559/10.06.11 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 1440/16.06.11) όπως αυτή έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
Είναι προφανές ότι δεν έχουν ληφθεί υπόψη όλες οι τροποποιήσεις της σχετικής νομοθεσίας με τις

Στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας παραχωρείται το κάστρο του Αγίου Ανδρέα

Στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας παραχωρείται το κάστρο του Αγίου Ανδρέα, μετά την απόφαση έγκρισης από τη Διοικητική Επιτροπή, πολιτικής και στρατιωτικής σύνθεσης. Αυτό που μένει τώρα είναι η υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας, κ. Στράτο Ιωάννου, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία και ένας πολύτιμος χώρος για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων να περάσει στην κοινωνία της Πρέβεζας. Με την παραπάνω απόφαση παραχωρείται το στρατόπεδο Δούκα, έκτασης 36 στρεμμάτων, 5,500 τμ κτιρίων στην Π.Ε. Πρέβεζας, για τα επόμενα 50 χρόνια με τη δυνατότητα διαμόρφωσης του χώρου, αλλά και ενοικίασης. Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν οι ενέργειες ανάπλασης του χώρου, με βασικό στόχο τη δημιουργία Διοικητηρίου, χώρων πολιτισμού και πρασίνου. Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από διαφορετικές πηγές (ΕΣΠΑ , Ενεργειακή Αναβάθμιση, Πρόγραμμα Απομάκρυνσης Αμιάντου, Ε.Ε.Τ.Α.Α). Ικανοποιημένος από την θετική εξέλιξη των προσπαθειών, δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, τονίζοντας ότι «ένα όνειρο των πολιτών της Πρέβεζας- πάνω από τριάντα χρόνια - γίνεται σήμερα πραγματικότητα», ενώ προανήγγειλε δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο αξιοποίησης στην οποία θα ληφθούν υπόψη οι απόψεις όλων των εμπλεκόμενων με το θέμα φορέων. Το εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο του Αγίου Ανδρέα αναφέρει ο κ. Ιωάννου, θα καλύψει αφενός τις

Επίσκεψη του υπ. Ευρωβουλευτή Αντώνη Βασιλείου στο Δήμο Αρταίων

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρταίων Γιάννη Παπαλέξη είχε την Παρασκευή το πρωί, ο συμπατριώτη μας υποψήφιος Ευρωβουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Αντιστράτηγος (εα) Βασιλείου Αντώνιος. Κύριο θέμα των συνομιλιών, ήταν τα ευρωπαϊκά προγράμματα και οι δυνατότητες χρηματοδότησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αναπτυξιακά πρόγράμματα από τηνη Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο κύριος Δήμαρχος και με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ηπείρου ενημέρωσε τον κύριο Βασιλείου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική Αυτοδιοίκηση τον καιρό του Μνημονίου, με την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση.

Στα Γιάννενα το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής

H Ελληνική Εταιρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής διοργανώνει το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της με Διεθνή συμμετοχή από 2 έως 4 Μαίου 2014 στα Ιωάννινα, στο ξενοδοχείο “Grand Serai”Έλληνες και ξένοι καταξιωμένοι συνάδελφοι θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με την Εμβρυομητρική Ιατρική, δίδοντας στους συνέδρους κάθε νέα πληροφορία που αφορά στη σωστή παρακολούθηση,διάγνωση και θεραπεία προβλημάτων της εγκύου και του εμβρύου.Tο συνέδριο γίνεται στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των Μαιευτήρων – Γυναικολόγων,Παιδιάτρων, Μαιών-Μαιευτών και φοιτητών, καθώς και ιατρών άλλων ειδικοτήτων που συνεργάζονται για την καλή έκβαση της κύησης και του τοκετού.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνει η οδός Βλαχλείδη για τα έργα πεζοδρόμησης

Από την Κυριακή 27 Απριλίου κλείνει η οδός Βλαχλείδη προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες στο πλαίσιο υλοποίησης των αναπλάσεων πεζοδρομήσεων στο κέντρο της πόλης.Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών απαγορεύεται η κυκλοφορία στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων ενώ η κίνηση των πεζών θα γίνεται μέσω εργοταξιακής σήμανσης.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ – Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Αρχαίας Νικόπολης!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγη ώρα, στο ύψος της Αρχαίας Νικόπολης,στην Πρέβεζα.Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ΙΧ το οποίο επιχείρησε να βγει από παράδρομο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο το οποίο κατευθυνόταν στην είσοδο της πόλης της Πρέβεζας.Αμέσως στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τους τραυματίες  στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.ΣύμφωΝΑ με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση των τραυματιών δεν κρίνεται σοβαρή.Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο βρέθηκαν οχήματα καθώς και

Συνελήφθη 40χρονος έμπορος ναρκωτικών στην Ηγουμενίτσα

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, όπλα, ποσότητες ναρκωτικών ουσιών καθώς και το χρηματικό ποσό των 12.955 ευρώ

Συνελήφθη, χθες αργά το απόγευμα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 40χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.Συγκεκριμένα, χθες αργά το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, εντοπίστηκε ο 40χρονος, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο,κατάπιε δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες ¨φιξάκια¨ που περιείχαν ναρκωτική ουσία, ενώ αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.Στην κατοχή του και σε έρευνα που ακλούθησε στο σπίτι του, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ΒΙΝΤΕΟ-Δριμύ κατηγορώ από τον Μιχάλη Κασσή κατά του ΓΑΠ!!!

"Το μόνο που απομένει στον Παπανδρέου είναι να δηλώσει ΔΗΜΑΡ" δήλωσε ο Γιαννιώτης βουλευτής

Δριμύ κατηγορώ του Μιχάλη Κασσή κατά του Γιώργου Παπανδρέου, σήμερα το πρωΐ στο πρωϊνό του MEGA, με αφορμή την απόφαση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ να παραστεί με τον Φώτη Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην "Κοινωνία Ώρα MEGA": "Το μόνο που απέμεινε στον Γιώργο Παπανδρέου είναι να πάει να δηλώσει ότι είναι ΔΗΜΑΡ. Να δηλώσει ότι είναι ΔΗΜΑΡ. Και αυτός ο ίδιος. Δεν είναι μόνο ότι σήμερα πηγαίνει να παρουσιάσει ένα βιβλίο σε μια πρώην συνεργάτιδα ή μια πρώην βουλευτή. Είναι το ότι σημαδιακά σήμερα που έχουμε εκλογές και η παρουσία του Γ. Παπανδρέου μαζί με τον Κουβέλη σηματοδοτεί κάποια άλλα πράγματα. Και αν πάμε πίσω και δούμε ότι μια σειρά στελεχών των συνεργατών του, πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σήμερα βρίσκονται στη ΔΗΜΑΡ, το μόνο που απομένει στον Γ. Παπανδρέου είναι να πάει να δηλώσει και αυτός ότι στηρίζει ΔΗΜΑΡ". Και τονίζοντας ότι "Ο Γ. Παπανδρέου κάνει μεγάλο κακό στο ΠΑΣΟΚ", συμπλήρωσε ότι: "Αυτό το μικρό το ΠΑΣΟΚ που το φθάσαν αυτοί που το φθάσαν, που έχουν και την τεράστια ευθύνη αν θέλετε που έφθασε το ΠΑΣΟΚ εδώ πρέπει να απολογηθούν. Και ας απολογηθούν στον κόσμο αυτόν που τους παρακολουθεί. Και κάποιοι που μείναν σήμερα και λένε κοιτάξτε να δείτε είμαστε με τον Γ. Παπανδρέου, ο Γ. Παπανδρέου αντί να στηρίξει την προσπάθεια αυτή η οποία γίνεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ με την Ελιά και γενικότερα ζητήματα που προέκυψαν τελευταία για την Κεντροαριστερά δυστυχώς ταυτίζεται με τις απόψεις της ΔΗΜΑΡ.

Στο μικροσκόπιο του υπουργείου Υγείας 100 γιατροί του ΕΟΠΥΥ για υπερσυνταγογράφηση

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις φαινομένων διαφθοράς και αλόγιστης σπατάλης στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, καθώς στο πλαίσιο των ελέγχων της συνταγογράφησης και της ζήτησης παρακλινικών εξετάσεων, εντοπίστηκαν οι 100 πρώτοι σε δαπάνες πιστοποιημένοι και μη συμβεβλημένοι γιατροί, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Αξιολόγησης και Διασφάλισης Ποιότητας του ΕΟΠΥΥ, διαπιστώθηκε ότι οι εκδοθείσες εντολές για παρακλινικές εξετάσεις ή θεραπευτικές πράξεις των συγκεκριμένων γιατρών υπερβαίνουν κατά πολύ το μέσο όρο της ειδικότητάς τους. Ήδη ο ΕΟΠΥΥ έστειλε ενημερωτικές επιστολές προς τους γιατρούς, οι οποίοι μέσα σε πέντε ημέρες από την παραλαβή της επιστολής, οφείλουν να ενημερώσουν τον Οργανισμό για τις απόψεις τους σχετικά με το ζήτημα. Στις περιπτώσεις που οι εξηγήσεις των ιατρών δεν κριθούν επαρκείς, οι σχετικοί φάκελοι θα αποσταλούν στην ελεγκτική υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ, δηλαδή την ΥΠΕΔΥΦΚΑ, για περαιτέρω έλεγχο. Σχετικά, ο αρμόδιος Θεσπρωτός υφυπουργός Υγείας, Αντώνης Μπέζας, δήλωσε, ότι: «Πολύτιμος σύμμαχος του ΕΟΠΥΥ στη προσπάθεια ελέγχου των δαπανών του, είναι οι ίδιοι οι ιατροί μέσω των θεσμικών τους οργάνων και ήδη, οι έλεγχοι είναι συνεχείς στο πλαίσιο λειτουργίας του Οργανισμού».

Και ο δημοσιογράφος Μπάμπης Καψοκαβάδης αποχωρεί από την παράταξη Μπέγκα-Κολόκα!!!

Δεν έχουν τελειωμό οι αποχωρήσεις στελεχών της παράταξης του Παντελή Κολόκα, οι οποίοι είναι κάθετα αντίθετοι στη μετατροπή της παράταξης "Κοινωνία Πολιτών" σε συνιστώσα του τοπικού ΠΑΣΟΚ! Καταγγέλλοντας λοιπόν την εκλογική συνεργασία με την παράταξη του Θωμά Μπέγκα, εγκαταλείπουν το δίδυμο Μπέγκα-Κολόκα και συνεχίζοντας να πιστεύουν στην ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση, δεν παρέχουν στήριξη στο νέο αυτοδιοικητικό μόρφωμα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε πριν λίγο, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Γιαννιώτης δημοσιογράφος Μπάμπης Καψοκαβάδης: "ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!" ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!"

ΠΡΟΣΟΧΗ - Μέχρι και τις 2 Μαΐου οι αιτήσεις για την κινητικότητα στους Ο.Τ.Α.

Με τη σχετική Τροπολογία που κατατέθηκε τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014, στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, «Εκλογή των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλες διατάξεις» δόθηκε παράταση στο Πρόγραμμα «Εθελοντικής Ενδοαυτοδιοικητικής Κινητικότητας» και συγκεκριμένα, παράταση 20 ημερών, σε όσους υπαλλήλους των Ο.Τ.Α. επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις διατάξεις του Προγράμματος «Εθελοντικής Ενδοαυτοδιοικητικής Κινητικότητας», προκειμένου να μεταταγούν στον φορέα προτίμησής τους, η οποία λήγει στις 2 Μαΐου 2014, δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή.

Λειτουργεί το εκλογικό κέντρο του Λάζαρου Νάτση

Στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 28-30 στην είσοδο της Στοάς Σάρκα
 Τους πολυάριθμους φίλους της από την πόλη και τις άλλες δημοτικές ενότητες υποδέχεται, η παράταξη «Γιάννινα, Πολίτες για την Ανατροπή» με υποψήφιο δήμαρχο τον Λάζαρο Νάτση, στο εκλογικό της κέντρο που ήδη λειτουργεί σε κεντρικό σημείο της πόλης, στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 28-30 στην είσοδο της Στοάς Σάρκα.Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον υποψήφιο δήμαρχο και υποψηφίους της παράταξης και να ενημερωθούν για τις θέσεις και το πρόγραμμα της.Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 26510-38011. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τις αμέσως επόμενες μέρες, ενώ θα λειτουργήσει και εκλογικό κιόσκι στην πλατεία Πύρρου.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΟΥΣΙΑΣ:«Εφυγε» νέος...

Ο Γιαννιώτης ηθοποιός πάλευε από την πρωτοχρονιά με την επάρατη νόσο

Σε ηλικία 40 χρόνων έφυγε από τη ζωή προχθές τα ξημερώματα, στον Αγιο Σάββα όπου νοσηλευόταν, ο Γιαννιώτης ηθοποιός Μπάμπης Γούσιας, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο Μπάμπης Γούσιας, κατάγεται από το Πέραμα Ιωαννίνων, ήταν απόφοιτος της σχολής του «Θεάτρου Τέχνης». Συνεργάστηκε επίσης με το Εθνικό Θέατρο στα έργα: Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας (1999), Φοιτηταί (2000), Νεφέλες (2001), Μιζερέρε (2001), Ιφιγένεια η εν Αυλίδι (2002), Μπάαλ (2002). Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στενός συνεργάτης του Σταμάτη Κραουνάκη και της «Σπείρα - Σπείρα», με την οποία συνεργάστηκε σε πολλές παραγωγές. Το περασμένο φθινόπωρο παράλληλα με το «Οταν έχω εσένα» έπαιξε στα «Κύματα» της Βιρτζίνια Γουλφ. Η είδηση του θανάτου του Μπάμπη Γούσια, βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ολοι μιλούν για το πόσο ταλαντούχος και αγαπητός ήταν, αλλά και πόσο γενναία πάλεψε με την ασθένειά του από την Πρωτοχρονιά μέχρι σήμερα που έφυγε. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι στο Πέραμα Ιωαννίνων...

ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ - Η κυβέρνηση θυμήθηκε να χαρίσει τα... δημοτικά πρόστιμα!!!

Ξαφνικά, λίγο πριν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές η κυβέρνηση ξύπνησε και θυμήθηκε ότι κάτι θα πρέπει να γίνει με τα δυσβάσταχτα δημοτικά πρόστιμα. Έτσι λοιπόν, πριν λίγες μέρες ψήφισε το νόμο 4257/2014, ο οποίος προβλέπει διαγραφή μέρους των προστίμων από οφειλές των ιδιωτών και των επαγγελματιών προς τους δήμους της χώρας. Η συγκεκριμένη ρύθμιση μπορεί να διαγράψει παλιές οφειλές και μαζί διαγραφή σε ποσοστό 100% των προσαυξήσεων, σε περίπτωση που καταβληθεί εφάπαξ η οφειλή. Αναμένονται ακόμη από τους δήμους οι λεπτομερείς διευκρινίσεις του υπουργείου, οπότε -όσοι έχετε οφειλές στο δήμο- μη βιαστείτε να πάτε στο δημαρχείο για να ενημερωθείτε σχετικά.

Την Κυριακή τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων

Μεθαύριο, τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Θωμά λήγει η προθεσμία υποβολής των συνδυασμών και των υποψηφιοτήτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Στην εγκύκλιο που απέστειλε το υπουργείο Εσωτερικών, αναφέρεται ρητά ότι η υποβολή δηλώσεων των υποψηφιοτήτων, τελειώνει τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Κυριακής, 27 Απριλίου. Απομένει να δούμε το πόσοι τελικά υποψήφιοι δήμαρχοι αλλά και ποιοι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι θα κατέβουν στους οκτώ δήμου του νομού Ιωαννίνων. Για την εξυπηρέτηση των συνδυασμών και επειδή όλα -όπως γίνεται σε κάθε εκλογές- θα γίνουν στο παρά πέντε, τα Πρωτοδικεία της χώρας θα μείνουν ανοιχτά όλο το Σαββατοκύριακο. Η σχετική εγκύκλιος ορίζει ότι οι Γενικοί Γραµµατείς των Αποκεντρωµένων ∆ιοικήσεων της χώρας οφείλουν να

Επίσκεψη Όλγας Γεροβασίλη σε ΕΛΕΠΑΠ και Νοσοκομείο Χατζηκώστα

H υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου, Όλγα Γεροβασίλη, επισκέφτηκε το Παράρτημα ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας &Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων) στη Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων. Κατά τη συζήτηση με τη διοίκηση της εταιρίας, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την ουσιαστική και εμπράγματη βοήθεια της πολιτείας προς τις δομές που ενεργοποιούνται στον χώρο της στήριξης των ατόμων με ειδικές ανάγκες και των οικογενειών τους και διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα να λειτουργήσουν άμεσα τα σπίτια αυτόνομης διαβίωσης.Στη συνέχεια, η κ. Γεροβασίλη επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Χατζηκώστα και συναντήθηκε με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων.Κοινό συμπέρασμα της συνάντησης με τη διοίκηση ήταν η διαπίστωση ότι πρέπει να αποκλεισθεί οποιαδήποτε πιθανότητα υποβάθμισης της λειτουργίας του Νοσοκομείου Χατζηκώστα και ότι

Και η Κλάιρη Γιαννοπούλου αποσύρει την υποψηφιότητα της,μετά την συνεργασία του Π.Κολόκα με τον Θωμά Μπέγκα!!!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από χθες,μόνο οι μισοί από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Παντελή Κολόκα, φαίνεται να ακολουθούν τον επικεφαλής τους στην εκλογική σύμπραξη με την παράταξη του Θωμά Μπέγκα.Μετά την χθεσινή  δήλωση του Προέδρου των συμβασιούχων stage Χρήστου Στεφάνου,ακολούθησε και η γυμνάστρια Κλάιρη Γιαννοπούλου,η οποία με πρωινή της ανάρτηση στο facebook,ανακοίνωσε πως αποσύρει την υποψηφιότητα της ως Δημοτικός Σύμβουλος!!!Αναλυτικά στην δήλωση της αναφέρει τα εξής:"Προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την μάχη των δημοτικών εκλογών μετά την συνεργασία της παράταξης "Κοινωνία Πολιτών" με την παράταξη του κ. Θωμά Μπέγκα "Ενότητα Πολιτών" αποσύροντας την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος με την "Κοινωνία Πολιτών....Εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους τους υποψηφίους στον δύσκολο αγώνα τους και ευχαριστώ τους συμπολίτες μου που έστω και αυτές τις λίγες μέρες που ασχολήθηκα έδειξαν την προτίμηση και την συμπάθεια στο πρόσωπό μου.....Ελπίζω η κάλπη να βγάλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να γίνει η πόλη μας καλύτερη..."

Ενάντια στην αξιολόγηση η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Προτείνουν κατάληψη στα δημαρχεία τη Δευτέρα 28 Απριλίου!

Στο δρόμο του αγώνα και των δυναμικών κινητοποιήσεων με αίτημα την κατάργηση του νόμου 4250/2014 για την αξιολόγηση, περνούν οι εργαζόμενοι στους δήμους, έπειτα από σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ήδη έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή στις 11 το πρωΐ συγκεντρώσεις έξω από το υπουργείο Εσωτερικών και αμέσως μετά έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Για τη Δευτέρα, 28 Απριλίου, η Εκτελεστική Επιτροπή προτείνει να γίνουν καταλήψεις στα δημαρχεία της χώρας, ενώ θα ζητηθεί από την ΑΔΕΔΥ να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας ώστε να χαρακτηριστεί αντισυνταγματικός ο νόμος. Η Ομοσπονδία αναφέρει πως εάν δεν προσφύγει η ΑΔΕΔΥ, θα προσφύγει η ίδια, σε συνεργασία με άλλες Ομοσπονδίες.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Βενιζέλου στα Γιάννενα

Στις 17:45 η συνάντηση με Παντελή Κολόκα και Θωμά Μπέγκα

Την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ευάγγελος Βενιζέλος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Ιωάννινα . Στο ξενοδοχείο DULAC , ώρα 5.00 μμ θα δώσει συνέντευξη στα περιφερειακά μέσα της Ηπείρου ,στις 5.45  θα συναντηθεί με τους Θωμά Μπέγκα,Παντελή Κολόκα,τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Ζάψα και άλλα στελέχη του κόμματος και στις 7.00 μμ θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του στον ίδιο χώρο.

ΑΔΙΚΙΑ - Δεν αναγνωρίζουν τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά στη μισθολογική εξέλιξη των συμβασιούχων!

Δημιουργούν εργαζόμενους δύο ταχυτήτων και αρχίζουν να απαξιώνουν τα πτυχία

Απέναντι στην άδικη απόφαση για την κατάργηση αναγνώρισης των μεταπτυχιακών και των διδακτορικών τίτλων για τη μισθολογική εξέλιξη των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου στο Δημόσιο, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ και των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, η ΑΔΕΔΥ απαντά με δημόσια καταγγελία, μέσα από την οποία ζητά, άμεσα, την ανάκληση της παραπάνω απόφασης που περικόπτει ακόμη περισσότερο τις αποδοχές των εργαζόμενων και ιδιαίτερα των χαμηλά αμειβόμενων στο Δημόσιο. Όπως είναι ήδη γνωστό, στην απόφαση που υπέγραψαν ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών στην Κ.Υ.Α. 2/24529/0022 (ΦΕΚ 928/Β-14-4-2014), η οποία τροποποιεί την παλιότερη απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών (αριθμ. 2/13917/0022/17-2-12 ΦΕΚ 414/Β), προβλέπονται τα εξής: "... Επιπλέον, κάτοχοι διδακτορικού ή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών μπορούν να προσμετρήσουν τους εν λόγω τίτλους για μισθολογική εξέλιξη από την ημερομηνία πρόσληψης τους, με την απαραίτητη προϋπόθεση και μόνο οι ανωτέρω τίτλοι να έχουν αποτελέσει τυπικό προσόν για την πρόσληψη αυτών. Κατά τα λοιπά ισχύει η υπ’ αριθμ. 2/13917/0022/17−2−2012 (ΦΕΚ Β΄) Κ.Υ.Α...." Η απόφαση αυτή είναι πέρα για πέρα άδικη και έξω

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" - Απέσυραν τη στήριξή τους από την υποψηφιότητα του Π. Κολόκα

Δριμύ κατηγορώ του Κ. Ευθυμίου χθες βράδυ στο ITV

Την στήριξη της τοπικής Οργάνωσης των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" στον μέχρι προχθές υποψήφιο για το δήμο Ιωαννιτών, Παντελή Κολόκα, απέσυρε χθες ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων του ITV, ο Γραμματέας Οργανωτικού Περιφέρειας Ηπείρου των ΑΝ.ΕΛ. Κώστας Ευθυμίου. Αφορμή στάθηκε η υπαναχώρηση του Π. Κολόκα που τελικά έκανε πίσω και εγκαταλείποντας τις αρχικές του δημόσιες δεσμεύσεις για αυτόνομη και ακηδεμόνευτη κάθοδο στις δημοτικές εκλογές, τελικά αποφάσισε να κάνει την παράταξη του συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Ιωαννιτών και ο ίδιος να στηρίζει για δήμαρχο τον Θωμά Μπέγκα! Αυτή η εξέλιξη έβγαλε από τα... "ρούχα" του χθες, τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ στην Ήπειρο, ο οποίος δεν δίστασε χθες βράδυ να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Πρόσληψη επτά (7) ατόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ΠΡΟΣΟΧΗ-Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις!!!
Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο πλαίσιο υλοποίησης επιστημονικού και ερευνητικού έργου, ενδιαφέρεται για την κάλυψη των παρακάτω θέσεων:Ένα (1) άτομο κάτοχος πτυχίου Φυσικού ή Χημικού ή Μηχανικού Υλικών. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 25/4/2014. Για να διαβάσετε την πρόσκληση, κάντε κλικΕΔΩ
Ένα (1) άτομο απόφοιτος του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών ή πτυχιούχος Βιολόγος ή Χημικός. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 25/4/2014. Για να διαβάσετε την πρόσκληση, κάντε κλικ ΕΔΩ
Ένα (1) άτομο κάτοχος πτυχίου Δασολογίας ή Γεωπονίας. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 25/4/2014. Για να

Προκήρυξη διαγωνισμού για μία (1) θέση Δικαστικού Επιμελητή στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας

Προκήρυξη διαγωνισμού για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων δικαστικών επιμελητών ο οποίος θα διενεργηθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 στο Κατάστημα του Εφετείου της έδρας του κάθε Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών. Στην Περιφέρεια Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείων Ιωαννίνων και Κέρκυρας, υπάρχει μία κενή θέση στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας. Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε, ότι ο διαγωνισμός είναι ενιαίος για όλη τη χώρα και διεξάγεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του ν. 2318/1995 και τη με αριθ. 39782/1997 απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όσοι γεννήθηκαν κατά τα έτη 1974 έως και 1992. Οι υποψήφιοι πρέπει να καταθέσουν στο Γραμματέα του Πρωτοδικείου της πρώτης επιλογής τους το αργότερο είκοσι (20) ημέρες πριν από το διαγωνισμό, αίτηση συμμετοχής στην οποία μπορούν να δηλώσουν και δεύτερη προτίμηση για την περιφέρεια μόνο του Πρωτοδικείου που υπάγεται στην αρμοδιότητα του ίδιου Συλλόγου. Στην αίτηση αυτή επισυνάπτονται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Τα "MIKEL" ζητούν στα Γιάννενα άτομα για τη θέση του ταμία


Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’MIKEL’’ προκειμένου να στελεχώσει τα καταστήματά της ζητά στα Γιάννενα, άτομα ηλικίας 20 – 35 ετών για τη θέση του ταμία. Όσοι ενδιαφέρεστε θα πρέπει να αποστείλετε Βιογραφικό Σημείωμα (με επισυναπτόμενη φωτογραφία) στο hr@mikelcc.gr. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο:2410-25.52.60.