Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια δραστηριοτήτων για νήπια και παιδιά από το ΚΔΑΠ "Αερόστατο"

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού "Αερόστατο", διοργανώνει την Τρίτη 16, την Πέμπτη 18 και τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια για μικρά και μεγάλα νήπια και παιδιά Δημοτικού Σχολείου όλων των τάξεων, με τίτλο: "Τα παιδιά γιορτάζουν". Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
Μια φεγγαρόφωτη νύχτα το χρυσαφένιο λάδι, το χιονισμένο αλεύρι, η κρυσταλλένια ζάχαρη και οι φίλοι τους, μαγεύτηκαν απ'τα χριστουγεννιάτικα παραμύθια που ακούγονταν απ'τη διπλανή χρυσωπή αίθουσα και αποφάσισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, φέρνοντας τα Άνω-Κάτω. Διαδραστικό Εργαστήρι Παραμυθιού, Παιχνίδι Θεάτρου και...

Μαγειρικής. Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, 6.30-8.30 μ.μ. για μικρά και Μεγάλα Νήπια.
ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Ψέματα κι αλήθεια, έτσι είν' τα παραμύθια, μπερδευτήκαν με τα υλικά, κάναν μαγική μαγιά! Εργαστήρι Δράσεων: Ζαχαροπλαστικής, Αφήγησης Παραμυθιού και Θεατρικού Παιχνιδιού. Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, 6.30-8.30 μ.μ., για παιδιά Δημοτικού.
ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ... ΜΠΛΟΥΖΕΣ
Τα παιδιά δημιουργούν με ειδικά υλικά, χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές σε μπλούζες για να τις κάνουν δώρο ή για να τις φορέσουν τα ίδια. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ: Κάθε παιδί να φέρει μία μπλούζα στο μέγεθος που επιθυμεί και κατά προτίμηση σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση. Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, 6.30-8.30 μ.μ., για παιδιά από Γ' Δημοτικού και άνω. 
Για τη συμμετοχή σεόλα τα εργαστήρια είναι απαραίτητες οι κρατήσεις «εορταστικών» θέσεων στο τηλ: 26510-74644, απογευματινές ώρες. Δ/νση: Κατίνας Παξινού 8, Βοτανικός.