Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Ενημέρωση στην Κοζάνη από το ΚΕΘΕΑ Ηπείρου

Μπράβο στους υπεύθυνους του Κέντρου που απέδειξαν ότι τα κοινωνικά προβλήματα δεν κοιτούν όρια περιφερειών αλλά απαιτούν συμπράξεις!

Το δήμαρχο Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, επισκέφθηκε προχθές Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου, κλιμάκιο του ΚΕΘΕΑ Ηπείρου με επικεφαλής τον υπεύθυνο του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Ηπείρου, Γιάννη Παπαχρήστου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παρουσίας του «ΚΕΘΕΑ Ήπειρος» στην πόλη της Κοζάνης, προκειμένου να ενημερωθεί η κοινωνία της πρωτεύουσας της Δυτικής Μακεδονίας για τις δράσεις του θεραπευτικού προγράμματος εξωτερικής παρακολούθησης ενηλίκων. Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ο υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ Ηπείρου ενημέρωσε το δήμαρχο Κοζάνης για τη λειτουργία, τα θεραπευτικά προγράμματα και τις δράσεις του ΚΕΘΕΑ, καθώς και για τις πρωτοβουλίες πρόληψης και
ενημέρωσης με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης. Ο δήμαρχος της μακεδονικής πόλης επιδοκίμασε το κοινωνικό έργο που επιτελεί το ΚΕΘΕΑ Ηπείρου, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία των δράσεων και της προσφοράς που καθημερινά επιτελεί. Πρόσθεσε επίσης, ότι πρέπει να επιδιωχθεί η συμμετοχή των πολιτών στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κοινωνικού αποκλεισμού και των διακρίσεων. Τέλος, εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές διάθεση συνεργασίας, καθώς και η πρόθεση του Δημάρχου να στηρίξει ο δήμος Κοζάνης προσπάθειες που έχουν επίκεντρο την κοινωνία και τον άνθρωπο.