Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Το εμβληματικό ξενοδοχείο των Ιωαννίνων, Epirus Palace Hotel, καλωσορίζει τον Έκτορα Μποτρίνι

Το εμβληματικό ξενοδοχείο των Ιωαννίνων, το Epirus Palace Hotel, καλωσορίζει τον νέο του Consulting Chef, βραβευμένο με Αστέρι Michelin, Έκτορα Μποτρίνι.Το Epirus Palace εγκαινιάζει ταυτόχρονα το Bar – Restaurant “I Cappuccini”, που θα αποτελέσει το νέο hot spot της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.Ο Chef Έκτορας Μποτρίνι δημιουργεί γεύσεις βασιζόμενος κυρίως στα μοναδικά τοπικά προϊόντα της περιοχής, «πειράζει» παραδοσιακές συνταγές της Ηπείρου και παρουσιάζει την δική του εκδοχή για την μοντέρνα Ηπειρώτικη Kουζίνα.Ξεκινώντας από το πρωινό, ο Chef Έκτορας Μποτρίνι εμπλουτίζει τα μενού όλων των εστιατορίων του Epirus Palace με δικές του συνταγές και προϊόντα επιλογής του.

“I Cappuccini”
Το νέο Bar – Restaurant “I Cappuccini” είναι ένας νέος εντυπωσιακός χώρος που εγκαινιάζει ένα πρωτοποριακό για την περιοχή concept και φυσικά οι πόρτες του θα είναι ανοικτές όχι μόνο για τους ενοίκους του ξενοδοχείου, αλλά και για τους ντόπιους και τους επισκέπτες των Ιωαννίνων και της
περιοχής! Τις εντυπώσεις κλέβει το μεγάλο τραπέζι των 40 θέσεων, που δεσπόζει στο κέντρο της αίθουσας και αγκαλιάζεται από δυο μεγάλα ενεργειακά τζάκια και ένα ατμοσφαιρικό μπαρ. Το κόκκινο χρώμα κυριαρχεί στους τοίχους και τα έπιπλα. Το “I Cappuccini” θα λειτουργεί καθημερινά.
Ο Chef Έκτορας Μποτρίνι δημιούργησε ένα ιδιαίτερο μενού για το “I Cappuccini” θέλοντας να εκφράσει την υψηλή μοντέρνα ηπειρώτικη κουζίνα, με ιταλικές επιρροές, σε πολύ προσιτές τιμές. Το μενού περιλαμβάνει από τοπικά τυριά και αλλαντικά, ειδικά ψωμιά, φρέσκιες σαλάτες, χυλοπίτες, μανιτάρια, εκλεκτά κρεατικά, πιάτα ημέρας και θεσπέσια γλυκά!Το μενού συμπληρώνεται από μια πλούσια λίστα από κρασιά, αποστάγματα και ποτά.

Το Epirus Palace Hotel
Το Epirus Palace είναι ένα μαγευτικό ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στην ιστορική πόλη των Ιωαννίνων. Το ξενοδοχείο αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο για ταξίδια αναψυχής όσο και επαγγελματικά.Βρίσκεται στην καρδιά των Ελληνικών "Άλπεων", στο σταυροδρόμι όπου ο Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός συναντά την παρθένα φύση. Η ομάδα του Epirus Palace σας καλεί να ανακαλύψετε την ομορφιά των εξαιρετικών φυσικών τοπίων. Tο ξενοδοχείο έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την μοναδική του ατμόσφαιρα.
Ένα σύνολο από 200 δωμάτια και σουίτες προσφέρουν ένα συνδυασμό ασύγκριτων επιπέδων πολυτέλειας και άνεσης που αντανακλώνται μέσα από τη διακόσμηση και την επίπλωση συνδυασμένα με κομψά αντικείμενα και μαρμάρινα λουτρά.Σεμινάρια, συνέδρια, πάρτυ γενεθλίων, γάμοι, επέτειοι ή εταιρικές εκδηλώσεις: Το Epirus Palace προσφέρει μια εξαιρετική τοποθεσία και υπηρεσίες οι οποίες θα κάνουν την ειδική σας περίσταση μία επιτυχημένη και αξέχαστη εμπειρία για τους καλεσμένους σας.