Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Το πρότυπο γιαννιώτικο εκπαιδευτικό κέντρο που κάνει τη διαφορά στην πόλη μας

Όλοι οι γονείς όπως και οι κουκουβάγιες βλέπουν το παιδί τους πάντα το ομορφότερο. Ο κάθε γονιός επιθυμεί να βλέπει το παιδί του πρώτο σε κάτι και αυτό είναι εξαίσιο! Οι γονείς πελαγώνουν όταν το παιδί δε διαβάζει! Τότε μαμάδες και μπαμπάδες αντιδρούν ακραία, άλλοι φωνάζουν, άλλοι αγχώνονται, άλλοι πελαγώνουν και δεν ξέρουν πώς να ενεργήσουν. Ο πανικός (που συνοδεύεται από την άγνοια) δεν είναι η λύση. Τα παιδιά μέσα από τη συμπεριφορά τους προσπαθούν να εκφράσουν ανάγκες και συναισθήματα. Η κάθε πιθανή αντιμετώπιση από παιδί σε παιδί, είναι διαφορετική. Το κοινό σημείο σε κάθε προσέγγιση είναι ο σεβασμός και η ενεργή ακρόαση στην ανάγκη του παιδιού. Όταν το παιδί νιώσει την ασφάλεια και τη σιγουριά θα έρθει κοντά στην ατομική του επιτυχία. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να έχουμε ένα παιδί ευτυχισμένο, που δεν θα χάσει τις παιδικές του αναμνήσεις και που θα μας παραδοθεί το ταλέντο του προς ανάδειξη. Το πρότυπο εκπαιδευτικό μας κέντρο δεν στηρίζεται στο απλά καλό! Επιδιώκει καθημερινά το καλύτερο για τα παιδιά, τους εφήβους, τους ενήλικες. Σκοπός μας να υποστηρίξουμε εκπαιδευτικά την κάθε ηλικία, έχοντας την

κατάλληλη πείρα, υπομονή, διάθεση, μεθοδικότητα και οργάνωση. Το διδακτικό μας προσωπικό είναι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια ώστε να έχει άριστη κατάρτιση, παιδαγωγικές αρετές και εμπειρία. Η διδασκαλία είναι σταθμισμένη στις ατομικές ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου και γίνεται σε τμήματα ομοιογενή άλλα και ολιγομελή.Το κέντρο μας διαθέτει ιδανικό περιβάλλον, καθώς η κάθε αίθουσα είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εκάστοτε ηλικίας. Είμαστε καινοτόμοι και εγγυόμαστε ποιότητα σε όλες τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες. Στηριζόμαστε στη διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με αποτέλεσμα να επιτύχουμε την μέγιστη εκπαιδευτική απόδοση. Ο πολυχώρος «Μελέτη Ελένη Θάνου» τη νέα σεζόν κοντά σας με καινοτόμα προγράμματα για μικρούς και μεγάλους:
 • Καθημερινή μελέτη της επόμενης ημέρας, των παιδιών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Οι μαθητές αποκτούν τεχνικές διαβάσματος και αυτονομία.
• Δημιουργική απασχόληση παιδιών από 2,5 ετών και πάνω, με εκμάθηση της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων παιχνιδιού, χειροτεχνίας, θεάτρου και μουσικοκινητικής αγωγής. Τα παιδιά γίνονται native speakers των ξένων γλωσσών.
• Σεμινάρια ενηλίκων για εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, επιπέδου Β1, Β2, Γ1 και Γ2 μέσω του πιστοποιημένου από τον ΑΣΕΠ πτυχίο Test of Interactive English (TIE) ΜΟΝΟ σε 45 ώρες, με εξετάσεις στο χώρο μας.  
• Σεμινάρια Πληροφορικής βασικών και προχωρημένων δεξιοτήτων με αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ πιστοποιητικά της εταιρείας i-skills που έχει καθιερωθεί τόσο στην ευρωπαική όσο και στην διεθνή αγορά.
Μια επίσκεψή σας και προσωπική επαφή με την διευθύντρια εκπαίδευσης κ. Ελένη Θάνου, θα σας κάνει να διαπιστώσετε όλα τα παραπάνω κι ακόμα περισσότερα, για την υλοποίηση του πολυπόθητου κοινού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την επιτυχία. Για αυτό το εκπαιδευτικό μας κέντρο «Μελέτη Ελένη Θάνου», αξίζει πραγματικά την εμπιστοσύνη σας! Πληροφορίες: Δ/νση:Λ. Δωδώνης 109Β, Τηλ. 2651003705