Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

Καταγγελία για αλλοίωση του αποτελέσματος των εκλογών στον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας

Από τον Καρδιολόγο Απόστολο Δήμου

Πού είναι η αρχή, το τέλος και -το πιο σημαντικό- η μέση;«Julio Cortazar, Αργεντινός συγγραφέας»
Στις 11 Σεπτεμβρίου, (ώρα 23:40) 20 λεπτά πριν εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή των υποψήφιων στις επικείμενες εκλογές, μου γνωστοποιείται τηλεφωνικά πρόβλημα στην συμμετοχή του συνδυασμού μου …Στις 12 Οκτώβριου (8 ψήφοι από τους οποίους η μια ψήφος βγήκε άκυρη από τον συνδυασμό μου), στηρίχτηκε η υποψηφιότητα μου για το ΔΣ του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ διότι αποτέλεσε:ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟνα υλοποιεί μια σειρά δράσεων ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα και εθελοντισμού για την ΚΟΙΝΩΝΙΑνα μεριμνά ώστε να αξιοποιεί στο έπακρο τον ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ του ρόλο
να είναι ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ εν μέσω δύσκολων συνθηκών που διανύουμε
να παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο της υγείας με την
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
να σφυρηλατεί τις αξίες του ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ που ασκούμε
να αφουγκράζεται τις αγωνίες και να συμμερίζεται το όραμα των ΝΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ
να ανορθώνει και να προασπίζει το ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.
ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ, ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Η απόφαση μου να κατέβω στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος δεν υπαγορεύτηκε από προσωπική πικρία λόγο συναδελφικών αποκλεισμών, αιθεροβάμονος διάθεση ή από Δον Κιχωτικό παρορμητισμό.
Στις 13 Οκτωβρίου, ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ EMAIL TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ. (ΕΚΛΟΓΗ ΜΙΑΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΟΥ)
Στις 14 Οκτωβρίου, αργά το βράδυ όχι δεν ανακαλύφθηκε ο ένοικος του τάφου του Αμφίπολης αλλά η ανατροπή της κλασσικής μαθηματικής γνώσης με στρογγυλοποίησητων δεκαδικών προς τα κάτω (με το εκλογικό μέτρο στα 11,77777777777778 αντί να γίνει 12 έγινε 11). ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΠΛΗ Ή ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ? (τίθεται πολιτικό ερώτημα, ας απαντήσουν)
Στις 15 Οκτωβρίου, η αρπάγη της έδρας, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΜΕΣΟ ΑΡΠΑΓΗΣ.
Στο απώτερο μέλλον, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με ψηλά το κεφάλι και το αμερόληπτο ΗΘΟΣ που με διακρίνει.
ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΧΕΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…………
Με εκτίμηση και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΟΣ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
Το σίγουρο είναι ότι το μέλλον θα συνεχίσει να μας ανήκει…..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΗΜΑ ΘΩΜΑ, ΜΠΡΙΚΟ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΣΟΥΜΑΛΕΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ