Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΖΑΣ: «Αν πρέπει να πάει στον εισαγγελέα ο κ. Γεωργιάδης, πρέπει να πάει κι η μισή ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που μας λέει δοσίλογους»

Ο Υφυπουργός Εργασίας- Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  Αντώνης Μπέζας,μιλώντας  στην εκπομπή του ALPHA με τον Σπύρο Χαριτάτο,ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Είναι μία έκφραση που μπορεί κάποιοι από εμάς να μην την χρησιμοποιούσαν αλλά πίσω από τη λεκτική υπερβολή υπάρχει μια πολιτική εκτίμηση: ότι η υλοποίηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα προκαλέσει αποσταθεροποίηση. Οι πολιτικές απόψεις δεν τιμωρούνται, κρίνονται. Εκεί πρέπει να είναι η ουσία», είπε στον Alpha 989 ο υφυπουργός εργασίας Αντώνης Μπέζας. «Αυτό που είπε ο Γεωργιάδης με έναν λεκτικό ακροβατισμό είναι μια λεκτική ακρότητα που το ΥΠ. ΟΙΚ το λέει με διαφορετικό τρόπο, εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν αντιδράει; Αυτά που λέει το ΥΠΟΙΚ είναι πολύ πιο βαριά από αυτά που είπε ο κ. Γεωργιάδης. Ίσως χρησιμοποιήθηκε μια έκφραση πιο ακραία από τον
Γεωργιάδη αλλά το πολιτικό μήνυμα πίσω από αυτήν βλέπω εγώ και όχι την έκφραση» είπε ο κ. Μπέζας. «Αν πρέπει να πάει στον εισαγγελέα ο κ. Γεωργιάδης, πρέπει να πάει κι η μισή ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που μας λέει δοσίλογους», πρόσθεσε ο υφυπουργός Εργασίας. Με αφορμή την παραπομπή 5 δημάρχων στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Μπέζας σχολίασε πως «δεν είναι ευχάριστο να παραπέμπονται αιρετοί, αλλά δεν μπορείς να μην εφαρμόζεις τον νόμο. Το μείζον θέμα είναι ότι οι δήμαρχοι δεν εφαρμόζουν το νόμο που ζητάει να βρει αυτούς που παράνομα μπήκαν στο δημόσιο».