Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ:Ζητά την ένταξη του Δήμου Ιωαννιτών, σε πιλοτικό πρόγραμμα ψηφιοποίησης,αλλά δεν γνωρίζει ότι έχει ήδη...ενταχθεί!!!

Πρόταση ένταξης του Δήμου Ιωαννιτών σε πιλοτικό πρόγραμμα ψηφιοποίησης και ηλεκτρονικής καταγραφής των γεωχωρικών του δεδομένων, μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε ο Δήμος, υπέβαλε προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος (ΠΕΚΑ) ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Σταύρος Καλογιάννης.Η ανακοίνωση όμως του Σταύρου Καλογιάννη, έρχετε 18 μέρες μετά την απόφαση για ένταξη του Δήμου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα!!!Δεν ήξερε,δεν ρώταγε ο πρώην Υπουργός;Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο πρώην δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος και ο πρώην αντιδήμαρχος έργων Βασίλης Μασσαλάς,ζήτησαν την ένταξη του Δήμου μας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα το περασμένο Φεβρουάριο.Πράγματι στις 5 Σεπτεμβρίου του 2014,η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και
Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.),ενέταξε τον Δήμο Ιωαννιτών στο συγκεκριμένο πρόγραμμα,με απόφαση μάλιστα την οποία υπογράφει ο ίδιος ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αργύρης Ντινόπουλος.

Το έγγραφο της ερώτησης του Σταύρου Καλογιάννη,με ημερομηνία 23 Σεπτεμβρίου

Η από 5 Σεπτεμβρίου του 2014 ένταξη της πράξης